Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jeg har ingen familie...... PIV PIV


14936 Kim 8/7 2009 13:22
Oversigt

Faldt lige over denne " nyhed " fra Rygters, og skyndte mig at lave et opslag til døren ind til kantinen.

ENTEN HAR BANKEN REGNET FORKERT, ELLER OGSÅ ER MAN ÅBENBART IKKE EN FAMILIE NÅR MAN ER ANSAT HVOR JEG ER.



FAMILIE FÅR 2000 KR. MERE OM MÅNEDEN TIL FORBRUG I 09 OG 10


10:03
En almindelig dansk familie får mulighed for at øge sit forbrug med knap 2000 kroner om måneden i år og yderligere knap 2000 kroner om måneden i 2010 - plus SP-penge. Det viser beregninger fra Danske Bank.
Årsagen er høj lønvækst, lav inflation, rentefald og ikke mindst skattelettelser - hvis man ikke hører til dem, der mister jobbet eller indkomst på grund af krisen.
- Indtil videre er der ikke nogen tegn på, at den stigende ledighed har dæmpet lønvæksten væsentligt, og vi regner med en fremgang på 3,8 procent i år og 3,2 procent til næste år på det private arbejdsmarked, skriver økonomerne i analysen.
I modsætning til hvad der skete i 2008, så bliver lønstigningerne ikke spist op af prisstigninger. Med en inflation på 1,3 procent i 2009 og 1,9 procent i 2010 er der tale om en meget betydelig reallønsfremgang.
Den almindelige danske familie består i analysen af to voksne, to børn med bil og parcelhus.
/ritzau/



8/7 2009 16:26 collersteen 014946



Lokalavisen er lige kommet her idag og den bugner altså med "solgt" skilte i boligannoncerne. Det passer som tidligere nævnt ganske godt med det indtryk jeg har fået i løbet af de sidste par mdr. Der er ved at komme lidt gang i boligmarkedet igen. Ikke med stigninger - sikkert stadig fald - men der bliver handlet igen og det synes jeg er ganske positivt. Omsætning er noget vi kan lide og et tegn på at køberne så småt er ved at komme ud af busken. Sikkert også et tegn på at nogle sælgere er virkelig møre. Såvidt jeg lige kan vurdere er vi også omkring 50% under eventyrudbudspriserne primo 2006....



8/7 2009 16:42 Kim 014947



Jeg har lige været i København hvor vi har en lejlighed som egentlig skulle sælges nu, men det synes jeg ikke gælden deri tillader i dag, så den bliver lejet ud igen, og afventer boligmarkedet fremover.

I denne forbindelse undrede jeg mig over at der i denne ejerforening ikke var nogen Til Salg skilte mere, så det passer jo meget godt med at handlen igen er kommet igang, da der stort set i de 5 år vi har haft lejligheden, har været mellem 4 og 7 skilte mere eller mindre hele tiden. En beboer fortalte også at der inden for ganske kort tid var solgt 4 stk, men prisen afspejlede det de kostede da vi købte i 2004.



TRÅDOVERSIGT