Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

CCH har indgivet protest IGEN


16216 Kim 4/8 2009 08:40
Oversigt

Sorry, glemte aktiemarkering

CCH har indgivet protest igen, 04-8 kl. 06:37:58 af KimSå er der pr. 16 juli indgivet protest imod patentudstedelsen IGEN.

Check EPO, eller læs uploadet dokument



4/8 2009 08:42 JCBN 016217



Irreterende over alle grænser da...
Sucks Kim og Co. :/



4/8 2009 08:52 stengård 016218



jeg skal lige ud af døren et par timer... men skal nok vendde tilbage når jeg har fået læst sagen grundigt igennem...



4/8 2009 10:54 stengård 016220



det har jeg så nu.... og bottomline er - "All quiet on the western Front"

først - underligt nok er det ikke anført som "recent event" på EPO's hjemmeside ... men det må vel tilskrives en journaliserings fejl.

dernæst - må man jo sige at det er forbløffende at det først opdages af CCH den 12. februar....når man den 29. juli 2008 offentliggør at man har intentions of granting a patent...

CCH spiller på den ene side "det stakkels uskyldige børnehospital's" kortet - og på den anden side skoser man BioPorto for at være et lille selskab - hvis ikke det var fordi der ikke er meget jura i de påstande så fik man jo næsten tårer i øjnene.

At BioP som et lille selskab er afhængig af de indtægter fra licenserne bruges i skrivelsen som argument for hvorfor man ikke skal tildele patentet - for så kan CCH senere ikke med sikkerhed på royaltierne tilbage (underforstået når det viser sig at CCH skal have patentet)... Argumentationen er på linje med argumentet om at CCH er non-profit (og dermed god) og BioP er en profithungrende selskab (og dermed sem)....

Det afgørende spørgsmål som EPO skal tage stilling til er principielt ikke om der skal udstedes et patent - for det skal der jo - men derimod hvem der har rettighederne til patentet. jeg synes ikke at CCH's indlæg bibringer væsentlig nyt til den diskussion som EPO jo allerede tidigere i forløbet har afgjort (juli 2008) nemlig at patentet tilhører BoP - for allerede den gang var CCH jo placeres solidt som third party....



4/8 2009 11:03 Kim 016221



Nu har også jeg fået gnavet sagen igennem, og der er kun 2 ting i denne skrivelse.

1. CCH henstiller EPO til at udsætte udstedelsen af patentet, i det de mener at BioPorto har "stjålet" deres opfindelse.

2. Slutteligt "trygler" CCH EPO om at afvente Sø & Handelsretten's dom/beslutning i den indgivne sag.

Tjahhhhh, mon ikke vi får en lille kommentar fra BioP i løbet af dagen.

Kim



4/8 2009 11:03 rmfw99 016222



Meget minder om mudderkastning fra "de hellige" hos CCH mod det onde kapitalistiske foretagende, men det er da bekymrende, at BIOPOR i tidernes morgen har meddelt CCH, at de ikke rigtigt kan få tingene til at fungere og derfor anmoder om materiale fra CCH's forskningsprojekt.

Er der nogle der har en anelse om, hvad der nu skal ske iht. EPO's patenudstedelsesprocedure? BIOPOR formulerer vel et svarskrift på anklagerne, og så...?



4/8 2009 11:06 stengård 016223



er det ikke omvendt - at CCH ikke kan få deres antistoffer til at virke (dem de fik fra Santa Cruz) og derfor skriver til BioP ...?

Nå - men det bliver spændende at følge responsen fra BioP - når den en gang kommer - Thea Olesen er på ferie i denne uge....



4/8 2009 11:17 rmfw99 016224



Jo, det har du faktisk ret i. Der skimmede jeg lidt for hurtigt i forhold i forhold til mine begrænsede engelskundskaber.



4/8 2009 11:33 Kim 016225



BioPorto A/S - Selskabsmeddelelse
Indsigelse fra CCH mod genoptagelse af udstedelsesprocessen

Med reference til BioPorto's tidligere offentliggjorte meddelelser om
patentrettighederne for NGAL skal hermed oplyses at de europæiske
patentmyndigheder (EPO) har modtaget en indsigelse fra CCH til EPO's beslutning
om at genoptage udstedelsesprocessen for BioPorto's patent i Europa, ansøgning
EP 1 831 699.

Indsigelsen indeholder referencer til korrespondance mellem BioPorto og CCH i
relation til CCH's køb af BioPorto (Antibodyshop)' s antistoffer. BioPorto er
naturligvis bekendt med denne, samt yderligere korrespondance mellem de to
virksomheder. Indholdet i nævnte korrespondance understøtter på ingen måde
CCH's krav til cutoff-patentet, men alene CCH's køb og anvendelse af BioPorto's
antistoffer.

De europæiske patentmyndigheder har allerede under deres sagsbehandling
vurderet, at CCH og BioPorto har gjort to forskellige opfindelser. De
europæiske myndigheder har derfor ej heller fundet at der skulle foreligge de
af CCH påståede ligheder. BioPorto vil i kommende processkrivelser uddybe
selskabets indehavelse af rettighederne til det omtalte NGAL patent til Sø- og
Handelsretten respektivt EPO.





For yderligere information kontakt:
Christina Tønnesen, Investor Relations
Telefon 45 29 00 00, mail ct@bioporto.com




4/8 2009 12:52 Mixd 016229



Jamen det positive i CCH's anke er da - set med Bioportos øjne - at begrundelsen for anken er, at CCH's køb af antistoffer hos Biopor, giver dem ret til et nyt sagsforløb i EPO samt at vinde sagen i Sø- og Handelsretten.

Denne begrundelse er jo helt grotesk i sin ordlyd, og bør give Biopors aktionærer ro i sindet. Den forårsager forhåbentlig en vis harme hos EPO, der nu skal bruge tid på så latterlig en anke og bevirke, at de nu ved deres behandling fejer denne anke af bordet som fuldstændig grundløs og egentlig barnlig i sin opbygning. CCH's advokater må vel også have en dårlig smag i munden, når de skal lægge navn til sådan en gang juridisk makværk.

Og aktionærerne kan jo nu sige: "Ikke andet -ja nu går det vejen!"

v.h.



4/8 2009 13:13 TDAE 016230



Er det ikke ved at være tiden, hvor en plan B i forhold til kapital skal tages i brug? CCHs udmelding tyder vel ikke på en hurtig aftale i mindelighed!(?)



4/8 2009 13:21 stengård 016232



jeg tror at BioP i givet fald mht kapital er for tæt på halvårsrapportering.
Men uanset CCH's anstrengelser - så skal der jo udstedes et patent - spørgsmålet er jo kun til hvem :).... Jeg ser det mest som en del af forhandlingsspillet - for man må da ikke formode at det her er det bedste CCh kan byde på...



4/8 2009 13:46 stengård 016235



CCH's argument er vel egentlig at BioPorto har smuglyttet ved døren...
om det så er tilfældet kan jeg ikke bedømme - MEN EPO har bedømt at det er to forskellige opfindelser - med fuld aktindsigt....

stengård



4/8 2009 13:57 troldmanden 016236



Stengård det var min opfattelse at lige præcis sagen ved sø og handelsretten var/er BioPortos worst case scenario. Altså at EPO kan vælge at sige de vil have afsluttet den danske sag først inden de vil udstede et patent. Og det ser ud til at det lige præcis er det som er CCH strategi. Spørgsmåler er som om det lykkedes CCH at overbevise EPO om det. Men der er nu en reell risiko for at patentudstedelelse først vil ske om 2-3 år. Men jeg tør ikke (har ikke mulighed for) at sætte procenter på risikoen.

Vh
T.




4/8 2009 14:20 faurschou 016238



Det ville være en logisk strategi. Men hvis det virkelig var den strategi man ville føre igennem, ville man så ikke udfærdige nogle mere kvalificerede skrivelser. Skrivelsernes niveau virker trods alt mere som om, at det er målet at udsætte patentudstedelsen. Dog skal jeg heller ikke gøre mig klog på, hvordan EPO vil reagere.
(Og undskyld at jeg blander mig i et indlæg addresseret til Stengård)
/F



4/8 2009 14:26 kulsgaard 016240



Som jeg læser meddelelsen er der intet nyt under solen, CCH har blot gentaget antikvariske argumenter, argumenter EPO allerede har kendskab til og som har medført at EPO har medlt ud at patentet vil blive endelig udstedt den 5 oktober 2009 - spørgsmålet er blot er det til CCH eller BioPorto.
Sansynligheden taler for Bio Porto da EPO allerede har tildelt IP rettighederne til Bio Porto, og det "eneste" der manglede var selve den fysiske udstedelse af patentet , da stævningen kom m fra CCH.
Hvis EPO ikke udsteder patentet til Bio Porto, så skulle EPO dermed sige at EPO har udfærdiget et dårligt patent arbejde, vel og mærke efter at der har været afholdt en større høring hvor CCH har fået lov til at komme med alle deres indvendinger.
Ydermere har EPO tidligere oplyst at de tislkriver CCH anke som ren chikane, og derfor ville EPO genoptage udstedelsen af patentet.

Alt dette er alene for at presse Bio Porto i forhandlingerne, jeg er godt nok læg mand, men jeg kan ikke se at der er noget nyt i det fremførte.



4/8 2009 15:45 stengård 016243



det tror jeg ikke at EPO kan - altså sige at de afventer Sø/Handelsretten - subsidiært Højesteret - men det er til gengæld ikke umuligt at CCH kan fortsætte sagen ved Sø/Handelsretten hvis BioP får tildelt patentet fra EPO.

Men jeg tror egentlig ikke at man dybest set, fra hverken Abbott/Inverness-Biosite's side, er interesserede i at lancere en test hvor der ikke er klarhed over patentrettighederne - for hvis der ikke er nogen at få licens fra - så er der jo ikke nogen ophavsretlig beskyttelse af deres test heller.... (beskyttelsen via patentet for iskæmisk nyreskade er jo ret begræset)




4/8 2009 16:18 kulsgaard 016244



Som jeg læser teksten, bliver patentet udstedt den 5 oktober 2009 - det har EPO meldt helt klart ud.



4/8 2009 16:20 troldmanden 016245



Det var sådan jeg forstod Theas worst case præsentation.



4/8 2009 18:08 stengård 016246



også her... altså at udstedelsen ville genoptages den 5. oktober. Men man må sige at det ser ud til at markedet ignorerer skrivelsen fra CCH's juridiske rådgiver Lovell... som faktisk er et ualmindeligt velanskrevet patent-advokat-selskab... her er lidt om CCH's advokat:
http://www.lovells.com/Lovells/OurPeople/Search/Profiles/4/84.htm

iøvrigt - da jeg her til eftermiddag ville tjekke sagen igen (for at gennemgå exhibit's) var al kommunikation fjernet fra EPO's hjemmeside omkring CCH's indsigelse .... meget mærkeligt firma.... (elelr også er jeg en klovn til at finde rundt...)



4/8 2009 18:41 troldmanden 016249



Stengård der mangler et afkrydsningsfelt i dit indlæg. Hvor kan jeg stemme på om du er en klovn eller om det er et mærkligt firma



4/8 2009 18:56 stengård 016251



det er nok begge dele :)



4/8 2009 18:57 stengård 016252



Search
Open recent
Select all
Date Document type Procedure Number of pages
13.06.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 3
11.06.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 3
19.05.2009 Communication from the Legal Division Search / examination 1
19.05.2009 Communication from the Legal Division Search / examination 1
06.05.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 23
06.05.2009 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 1
06.05.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 1
06.05.2009 Communication from the Legal Division Search / examination 3
06.05.2009 Communication from the Legal Division Search / examination 3
04.05.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 1
04.05.2009 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 1
04.05.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 18
15.04.2009 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 1
15.04.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 9
09.03.2009 Communication from the Legal Division Search / examination 3
09.03.2009 Communication from the Legal Division Search / examination 3
06.03.2009 Authorisation of representative Search / examination 2
06.03.2009 Non-scannable object Search / examination 1
06.03.2009 Annex Search / examination 14
06.03.2009 Non-scannable object Search / examination 1
06.03.2009 Annex Search / examination 13
06.03.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 4
06.03.2009 Annex Search / examination 24
05.03.2009 Annex Search / examination 6
05.03.2009 Letter to the Legal Division Search / examination 4
05.03.2009 Annex Search / examination 8
05.03.2009 Annex Search / examination 13
05.03.2009 Annex Search / examination 1
05.03.2009 Annex Search / examination 11
05.03.2009 Annex Search / examination 3
12.02.2009 Decision to grant a European patent Search / examination 2
02.12.2008 Filing of the translations of the claims Search / examination 1
02.12.2008 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 1
02.12.2008 French translation of claims Search / examination 3
02.12.2008 German translation of the claims Search / examination 3
29.07.2008 Druckexemplar Search / examination 35
29.07.2008 Bibliographic data of the European patent application Search / examination 2
29.07.2008 Communication about intention to grant a European patent Search / examination 4
29.07.2008 Consultation by telephone/in person Search / examination 1
29.07.2008 Result of consultation by telephone/in person Search / examination 1
01.07.2008 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 2
01.07.2008 Reply from applicant/patentee regarding third party observations Search / examination 1
27.06.2008 Observations by third parties Search / examination 6
25.06.2008 Transmittal of third party observations to applicant Search / examination 1
25.06.2008 Acknowledgement of receipt of third party observations Search / examination 1
18.06.2008 Claims Search / examination 2
18.06.2008 Matter concerning the application Search / examination 1
17.06.2008 Observations by third parties Search / examination 6
11.04.2008 Reply to communication from the Examining Division Search / examination 3
11.04.2008 Claims Search / examination 3
11.04.2008 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 1
06.03.2008 Annex to the communication Search / examination 3
06.03.2008 Annex to a communication Search / examination 6
06.03.2008 Communication from the Examining Division Search / examination 2
06.03.2008 Annex to a communication Search / examination 45
23.01.2008 Reply to communication from the Examining Division Search / examination 5
23.01.2008 Claims Search / examination 2
23.01.2008 Claims Search / examination 3
23.01.2008 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 2
23.01.2008 Annex Search / examination 7
23.01.2008 Claims Search / examination 3
23.01.2008 Annex Search / examination 2
23.01.2008 Annex Search / examination 6
20.12.2007 Annex to the communication Search / examination 4
20.12.2007 Communication from the Examining Division Search / examination 1
31.08.2007 Letter which had not been notified Search / examination 2
29.08.2007 Letter accompanying subsequently filed items Search / examination 1
29.08.2007 Acknowledgement of receipt of electronic submission of the request for grant of a European patent Search / examination 1
16.08.2007 Notification on forthcoming publication of bibliographic data Search / examination 1
09.08.2007 Communication regarding possible amendment of claims/payment of claims fees Search / examination 2
25.06.2007 Annexes to the international preliminary examination report Search / examination 3
25.06.2007 Copy of the international preliminary examination report Search / examination 5
14.06.2007 Acknowledgement of receipt of electronic submission of the request for grant of a European patent Search / examination 1
14.06.2007 Request for entry into the European phase Search / examination 3
04.05.2007 Information on entry into European phase Search / examination 3
22.01.2007 International preliminary examination report - free text sheet (CASEX) PCT Chapter 2 procedure 2
22.01.2007 Notification of documents sent to WIPO PCT Chapter 2 procedure 1
22.01.2007 International preliminary examination report - points I-VIII (CASEX) PCT Chapter 2 procedure 2
22.01.2007 Annex to International preliminary examination report PCT Chapter 2 procedure 3
22.01.2007 International preliminary examination report - free text sheet (CASEX) PCT Chapter 2 procedure 2
22.01.2007 International preliminary examination report (CASEX) PCT Chapter 2 procedure 1
22.01.2007 International preliminary examination report - points I-VIII (CASEX) PCT Chapter 2 procedure 2
22.01.2007 Transmittal of International Preliminary Examination Report PCT Chapter 2 procedure 1
22.01.2007 International preliminary examination report (CASEX) PCT Chapter 2 procedure 1
12.12.2006 Notification of election of EPO Search / examination 1
09.11.2006 Free text PCT Chapter 2 procedure 1
02.11.2006 Notification of documents sent to WIPO PCT Chapter 2 procedure 1
02.11.2006 Notification of receipt of demand PCT Chapter 2 procedure 1
24.10.2006 Annex PCT Chapter 2 procedure 11
24.10.2006 PCT(IPEA): Amended sheet - claims PCT Chapter 2 procedure 3
24.10.2006 PCT demand form PCT Chapter 2 procedure 4
24.10.2006 Annex PCT Chapter 2 procedure 14
24.10.2006 Letter regarding PCTII procedure PCT Chapter 2 procedure 2
19.10.2006 PCT demand form PCT Chapter 2 procedure 4
19.10.2006 Annex PCT Chapter 2 procedure 14
19.10.2006 PCT(IPEA): Amended sheet - claims PCT Chapter 2 procedure 3
19.10.2006 Letter regarding PCTII procedure PCT Chapter 2 procedure 2
19.10.2006 Annex PCT Chapter 2 procedure 11
19.10.2006 Document concerning fees and payments PCT Chapter 2 procedure 1
21.07.2006 Priority document (electronically transmitted) Search / examination 25
21.07.2006 Priority document (electronically transmitted) Search / examination 23
30.06.2006 Copy of the international search report Search / examination 3
30.06.2006 International publication of the A1 Pamphlet Search / examination 39



4/8 2009 19:51 Kim 016256



Jo men den er go' nok Stengård altså det med at dokumenterne er fjernet igen efter middag, du kan bare se mine TWEET's fra tidligere på dagen.

Jeg undlod selvfølgelig ikke at give CT besked herom inden jeg gik hjem fra jobbet

Måske EPO igen har skidt i nællerne og ikke informeret Høiberg & BioPorto, INDEN de har lagt disse nye oplysninger i sagen ud offentligt.......

Eller også så er dette lige til aviserne, de skriver jo kun om vold og ødelæggelser.........

Men det kan da fryde mig gevaldigt hvis disse dokumenter ikke kommer frem igen, for så har jeg heldigvis sørget for at det vigtigste er gemt og kan findes frem hvis det bliver nødvendig

Kim



4/8 2009 19:54 Kim 016257



SHIT, nu er de der sgu da igen ???

https://register.epoline.org/espacenet/regviewer?AP=05820913&CY=EP&LG=en&DB=REG

Besynderligt...............



7/8 2009 08:30 Kim 016415



Hmmmmm, det sgu godt nok noget underligt noget på EPO med de dokumenter

Gad godt vide hvad det er som foregår dernede !

Nå men dokumenterne er i hvert fald igen væk her til morgen.



4/8 2009 20:03 ndrs 016258



Indtil i morges var den omstændige procedure, som jeg forstår den, at EPO var igang med at finde ud af, om datoen for udstedelse af patentet (1/10-2009) skulle opretholdes. BioPorto fik ikke noget at vide om CCHs indsigelse før den var at finde på EPOs hjemmeside i morges, og skal nu igang med at udarbejde et svarskrift. Herefter kan EPO forhåbentligvis, efter voteren, finde ud af noget endeligt om det NGAL-patent, men jeg bliver ikke overrasket, hvis de bruger endnu en måned blot til at finde en ny dato.



4/8 2009 20:08 Kim 016259



Hmmmmm, ja jeg fristes til at kalde det for nossepolering det der foregår i EPO



5/8 2009 14:46 1970 016287



Dagens aktietip - onsdag

Af Bruno Japp, bruno@aktieugebrevet.dk
Onsdag den 5. august 2009, 10:00

BioPorto sidder på patentguldæg.

http://www.erhvervsbladet.dk/boersnyt/dagens-aktietip-onsdag-80



5/8 2009 15:29 stengård 016290



her i huset har vi altid haft et dualistisk forhold til AktieUgebrevet... Vi holder meget af BrunoJapp (tilbage fra EI tiden... da han var Beleriand_K)...øhh...



8/8 2009 00:50 stengård 016471



I USA... hvor man iøvrigt ikke kan købe testen (og heller ikke kommer til foreløbigt) har man været ude med en "poster"

http://www.pharmacychoice.com/news/article.cfm?Article_ID=437848

det er den samme tekst som tidligere - om at man har rettigheder (men der står principielt ikke rettighederNE) til at markedsføre NGAL i EU... Og at lanecringen vil ske i late in 2009.... jeg synes at det er late nok allerede....



10/8 2009 16:07 Kim 016544



Nu har jeg sendt en mail til EPO-support og spurgt hvorfor pokker dokumenterne fra d. 16 juli er forsvundet, så må vi se om der kommer et svar.

Jeg har spurgt CT, men hun mener at det er tekniske problemer internt hos EPO, i det at dokumenterne eksisterer og er registreret én gang.



11/8 2009 08:27 Kim 016567



Jeg er åbenbart ikke den eneste som har spurgt ind til de forsvundne dokumenter på EPO, j.fr. dette svar.

Dear Kim,

Thank you for your email below.

We use a workflow system to track all email communications, and yours has been registered under tracking number 67730 .

There seems to be some issues with this application at present. The documents from 16.07 were online on Friday but have
disappeared again today. I know this because you are the second customer to notice a problem. Also documents from 29.07
are not visible. We are investigating and will let you know as soon as it's solved.

Yours sincerely,
Alan Garry
EPO User Support
---

Alan Garry oplyser at der også mangler dokumenter dateret d. 29-07, hvilket vi endnu ikke ved hvad omhandler, så det er vel så næste spændingsmoment i føljetonen.....

Her til morgen ( kl. 06.25 ) er dokumenterne fra 16-07 igen at se, men der mangler endnu dem som han nævner fra 29-07, så jeg regner da med at høre fra ham når de har løst problemet

Kim



11/8 2009 08:36 stengård 016569



29. juli dokumenter heller ikke synlige.... hmmm man må i den grad håbe at der ikke er virkeligt væsentlige informationer i de papirer som kun et fåtal har set - og som dermed kan have været brugt til at akkumulere eller distribuere på - selvom omsætningen jo godt nok har været beskeden den sidste tid

her f.eks. i går - hvor der vel reelt kun er en kunde der køber : (en samlet ordre på 50.000) - resten er "småtteri"

15:03:50 16 000 3.90 Auto trade DDB NYB
14:53:51 6 000 3.90 Auto trade DDB NDA
14:48:29 353 3.90 Auto trade DDB NDA
14:37:33 23 647 3.90 Auto trade DDB NON
14:37:33 300 3.91 Auto trade FIO NON
14:21:45 1 000 3.92 Auto trade KRO NDA
14:14:51 4 000 3.90 Auto trade DDB NDA
13:50:12 1 000 3.90 Auto trade SYD NDA
13:13:56 1 000 3.90 Auto trade ALB NDA
12:57:09 1 500 3.90 Auto trade ALB KRO
11:53:32 500 3.75 Auto trade SAX DIF
11:53:32 1 000 3.80 Auto trade DDB DIF
09:58:34 3 733 3.87 Auto trade NDA NYB
09:16:16 311 3.87 Auto trade SAX NYB



12/8 2009 19:48 baras001 016683



Nu ser det ud til at der er nye dokumenter dateret 29. Juli og 6. august.

Som jeg læser det, er dokumenter den 29. Juli en indsigelse fra Bioporto om at CCH har lavet indsigelse efter 6. Juli.

Dokumenterne 6. august er svar fra EPO, hvor de afviser indsigelsen fra Bioporto om at CCH har lavet indsigelse de. 16. Juli, hvilket var præcis sidste dato for CCH til at lave indsigelse.

https://register.epoline.org/espacenet/application?number=EP05820913&tab=doclist

Jeg går ud fra at næste step er at EPO skal svare CCH på deres indsigelse og her forventer vi vel at EPO igen afviser CCH?



12/8 2009 21:08 stengård 016690



det ville ihvertfald være det rareste :)..... Men mon ikke Høiberg vil dobbelt-tjekke om det er indenfor tidslinien. Lovell er som sagt ganske velanskreven - men selv velsanskrevne advokater laver fejl (lex. Junckers savværk)



12/8 2009 21:09 stengård 016691



nå ja - velkommen til baras001... gost spottet med dokumenterne :)



13/8 2009 08:39 Kim 016702



Skulle hilse fra EPO-support og sige at de nu har fået styr på teknikken

Ja denne patentsag er efterhånden ikke meget andet end indsigelser mod indsigelser....... meget trættende i længden skulle jeg mene, men det er vel desværre noget vi må finde os i

Og ja, næste step er vel at der skal sendes et svar fra EPO til CCH om hvor vidt de vil eller ikke vil følge deres henstilling........ vente, vente, vente............



TRÅDOVERSIGT