Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

2Q Artumas


16835 collersteen 15/8 2009 05:03
Oversigt

Hvis der er nogle lotto-ludomaner herinde som er med på et lod i det store Artumasspil, så kom der 2Q regnskab her til aften.
Jeg ved ikke helt hvad man skal sige til det. Det reflekterer vel meget godt et selskab i en seriøs likviditetskrise, men på den anden side, er der vel også nogle spændende assets, som måske kan blive lidt værd med tiden. Den store udvanding af aktier ifm. gældskonverteringen har klart ødelagt upside til evt. gamle niveauer i aktien..... på den anden side er kursen jo dernede hvor den snart ikke kan falde mere overhovedet.
En tilbagevenden til den kurs som lånet blev konverteret til vil jo svare til en 8-dobling af kursen eller noget i den stil.
Man kan dog i den forbindelse ikke undgå at lægge mærke til det storudsalg/dumpning fra flere int. fonde af de modtagne aktier. Aktien blev jo dumpet til priser som svarer til max 20% af pålydende på gælden, så nogen god forretning kan det næppe have været. Heller ikke noget godt signal mht. forventningerne til fremtiden når fonde dumper så kraftigt og så konstant som det var tilfældet i store dele af juli....
Vi får at se hvad der sker... jeg har købt lidt lotto på kurs 0,05 og har indtil nu haft dem i over en måned uden at der stort set har været skyggen af mulig optur.....

http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=243482



TRÅDOVERSIGT

16835 2Q Artumas
15/8 05:03 collersteen 0