Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioP offentliggør EPO's meddelelse


17298 Kim 21/8 2009 11:21
Oversigt

Se vedhæftet fil



21/8 2009 11:45 Kim 017300



Hmmm..... som jeg læser og forstår det, ja så har CCH mulighed for at endnu engang at anke EPO's afgørelse, men det hjælper dem ikke alligevel

Patentet BLIVER udstedt til BioPorto, så er den vist ikke længere.

Hvad der så sker i Sø & Handelsretten om 1 - 3 år, det må tiden vise, men jeg tror at de der skeler til EPO's dokumentationer, og dømmer ud fra disse.

Kim



21/8 2009 11:48 stengård 017301



klar afvisning af indsigelserne...

CCH's muligheder bliver IKKE indskrænket af at patentet udstedes til BioP

Argumentationen fra CCH's svækkes af at være forskellig fra oprindelig indsigelse i marts

At BioP fungerer på markedsøkonomiske vilkår spilelr ingen rolle for patentet

slam... slam - og så lige et ekstra slam



21/8 2009 12:54 stengård 017305



klar reaktion fra markedet....må man til gengæld også sige - og den er på forståeligt dansk "Vis os en aftale... ikke flere ændringer, ikke flere udskydelser..."

Når hverken homogene test eller afvisning af CCH (to positive nyheder) gør noget som helst indtryk på markedet - så er det nok den eneste forklaring, at man vil SE en licensaftale før man ændrer holdning til aktien...



21/8 2009 13:02 Kim 017306



Ingen tvivl om det, og man skulle næsten tro at aktien var blevet handelsstoppet kl 10.07, for der har ingen handel været, ej hellere nogen omrokeringer i dagens dybde derefter.

Nu står vi så bare og venter på en aftale, og derefter en eksplosion på kursen..........................



21/8 2009 13:13 stengård 017307



der er ihvertfald ikke megen tillid til i markedet til at aftalerne indgåes... Det må man vel som ledelse tage i betragtning.

Og det bringer jo os tilbage til cash-spørgsmålet. Strategiskiftet henimod homogene test betyder udviklingsomkostninger (forudsat at der ikke kommer aftaler på de heterogene test) - man må formode at det er en del af aftalen med det store diagnostiske firma der skal stå for udbredelsen sammen med BioPorto at de holder selskabet flydende indtil da via milestonebetalinger - for jeg tror desværre ikke det er en farbar vej at søge penge hos de eksisterende aktionærer - hvis payback først ligger i 2011 (især ikke med de indtil videre opgivne deadlines skæbne in mente).

På den anden side er der vel ikke nogen grund til at tvivle på at EPO vil tildele patentet til BioPorto - og så skal der vel betales licensafgift til BioPorto alt andet lige... Man kan jo aldrig vide, men det må jo alligevel give et lille gib i Abbott med den tabte retssag i USA der endte med en 13% licens og en hules stor tilbagebetaling. Men downpayment og licensvilkår er nok ikke så åbenlyse med den nye homogene test som fokusområde fra 2011...

Nå - der kommer regnskab på tirsdag. det SKAL indeholde væsentlig mere præcis information om de homogen test - herunder især økonomien i dem...



21/8 2009 20:10 Bøgen 017330



Hey Stengård og alle andre dygtige medskribenter....

Er fornemmelsen rundt ved de lidt større aktionærer, at i fald der er en storaftale tæt på, så vil de godt være med til en rettet emission, men i fald der er længere tid til payback, så vil svaret sandsynligvis være nej?
Noget af det første jeg forresten tænkte på, da jeg læste det med samarbejde omkring testen til fuldautomatiske systemer, ( hvad det så end betyder;) ), var at samarbejdet vist skulle være påbegyndt tidligere på året...
Gad vide om det tilfældigvis falder sammen med ledelsens køb af aktier i firmaet.. Hvorfor kommer der først en meddelse om samarbejdet nu?
Og hvorfor må vi ikke kende navnet på firmaet?

Ak alle disse spørgsmål, men nogen derude ved mere end mig;)

God weekend
Bøgen



TRÅDOVERSIGT