Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fingerprint gør det igen...


19701 stengård 15/9 2009 09:38
Oversigt

Altså udvander sine trofaste aktionærer - denne gang med en kæmpe emission (set i forhold til selskabets størrelse og omsætning) i forholdet 1:1... Det kommer så oveni den mindre emission sidste år der ikke blev fuldtegnet (langt fra). På positiv-siden er at emissionen er garanteret.

At der kom en emission var ventet (af de der har læst regnskabet) - og jeg formoder at the usual suspects på EI og andre steder (der jo udemærket ved hvad der ville ske) har benyttet de sidste par måneder på at losse aktier ud big time - i sikker forvisning om at de kunne hente dem hjem igen nu hvor emissionen vil betyde at der bliver masser af tegningsretter at samle op blandt de pressede aktionærer der IKKE har råd til at udnytte tegningsmuligheden. Ikke overraskende - på EI har Fingerprint-mafiaen jo kørt det spil i et par år, men mere utroligt at alle går med på det...




15/9 2009 13:41 faurschou 019716



Det er desværre ikke imponerende som Fing-B behandler sine almindelige aktionærer. To 1:1 emissioner på et år kan trække tænder ud på selv den største velvilje. Og der er helt sikkert nogen som ikke har råd eller ikke har en portefølgestrategi, der tillader yderligere eksponering i aktien.
Hvis vi kikker på aktiekursen, så ser det ud som om, at nogen har valgt at sælge ud på i hvert fald de to sidste nyheder i forvisningen om, at der kom muligheden for at samle op gennem en NE og opkøbe billige tegningsrettigheder eller lign.
Jeg havde efter generalforsamlingen ventet lidt insiderkøb, men da de ikke kom, så blev det en indikator sammen med regnskabet for, at vi nok skulle få en NE i den nærmeste fremtid. Jeg havde bare regnet med, at den ville blive rettet.



15/9 2009 13:49 faurschou 019719



Hrmf, der er lissom et jpg billede, der ikke vil med, hverken fra Chrome eller Explorer.
Jeg lægger det lige ind på:



15/9 2009 13:48 cyber 019717



Fingerprint Cards ligner mest af alt en Pink Shit aktie, hvor investorerne i en uendelighed får drænet deres værdier med nyemissioner.

Fingerprint teknologien har været længe undervejs, helt tilbage fra oldtiden hvor man brugte lertavler. I dag er der rigtig mange spillere på markedet med intelligente sensorer i hobetal, og jeg ser ikke noget potentiale i det svenske firma, de burde forlængst have slået igennem, men held og lykke til de modige investorer. Aktiekursen kan sagtens stige uden substans, det har den jo gjort før.




15/9 2009 13:57 stengård 019720



SV: Fing's lægges langsomt ned, 23-6 kl. 11:43:14 af http://www.proinvestor.dk/index.php?p=profil&uid=19" style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; font-family: Verdana; font-style: normal; text-decoration: none; color: rgb(5, 76, 142); ">stengård
og medens EI's faste hypper-skare (og den på di.se) fortæller om de kæmpeordrer der faktisk allerede er skrevet (suk) - så fortsætter aktien ned mod den kommende emissionskurs. Det er - også iøvrigt ifølge selskabet selv - nødvendigt med en kapitaltilførsel FØR man overhovedet kan effektuere større ordrer der kan give et Break-even. 

Så det lyder ikke sandsynligt at modtagerne af aktier på en kommet rettet emission vil lægge kursen højere op end absolut nødvendigt (et ukvalificeret personligt bud er 3 SEK). Det er formentlig de samme der har indsat bestyrelsen... heriblandt den bestyrelsesformand som alle - før han blev valgt - mente var en fusker......



15/9 2009 14:16 faurschou 019723



Der er sikkert fusk med i spillet, og det er surt at være en lille fisk i det vand. På den anden side er emissionen sikret, hvilket da tyder på, at der er nogle af fuskerne, der nu skal til lommerne. Jeg vil følge udviklingen så tæt jeg kan, men ikke læse meget på di.se og EI, for det kan alligevel ikke bruges til noget. 
Om der er eller ikke er substans i teknologien, det vil jeg nødig udtale mig så sikkert om som cyber. Jeg mener, at der er et teknologisk potentiale, men hvor stort det er, og om der er flair for at sælge det, se det er spørgsmålet.
Og jeg tegner nu nok, men mit gak er også lige over 4, og jeg har under 10k af dem.



15/9 2009 15:05 cyber 019729



Fing har ikke tjent penge i 10 år, deri skal du vægte mine ord



15/9 2009 15:18 faurschou 019731



Det har Neurosearch m.fl. heller ikke, og man skal da heller ikke smide alle sine penge i aktier med dårlig p/e, men derfor kan der da godt være plads til lidt spænding i portefølgen



15/9 2009 15:22 cyber 019732



Jada, jeg har selv noget crap, som jeg tror på



TRÅDOVERSIGT