Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Clipper på vej til at overtage Nordic Tankers


20873 26/10 2009 10:11
Oversigt

Ifølge børsen OG selskabet er der konkret kontakt mellem Clipper, et af verdens største tørlastrederier og det lille Nordic Tankers.

Det er måske også en rimelig billig måde at finansiere en børsnotering på. Det må ihvertfald gøre lidt for kursen, selvom den altså steg 13% i fredags på nyheden.



26/10 2009 10:23 stengård 020874



det kunne umiddelbart tyde på en let bagvej til Børsen - HVIS Clipper overhovedet er interesseret i det...

Nordic Tankers vil nok bare kræve en mere end almindelig grundig due dilligence.

Clipper er generelt ikke kendt for at give for meget for varerne - så det er ikke sikkert det bliver til en forgyldning af NT aktionærerne. Omvendt er der jo p.t. en del selskaber hvor man køber en krone for halvtres øre.. Der ligger dog stadigvæk en hulens masse tonnage i Singapore og venter på charter.



16/12 2009 20:40 collersteen 023546



Det skal nok blive en interessant GF i morgen.
Nogen herfra der skal med?
http://www.business.dk/transport/udsigt-til-bravalla-slag-paa-nordic-tankers-aktionaermoede

Meget kan man sige om Steen Bryde, men de skibssalg han fik gennemført er jo nok grunden til at der er overhovedet er noget der hedder Nordic Tankers idag. Om det så er held eller dygtighed kan man så diskutere længe.
En "fusion" med Clipper baseret på værdi 17kr per aktie er da ihvert fald langt fra de 100-130kr som skibsmægleren omtaler i artiklen.... selvom de måske nok også skal tages med et gran salt.

Iøvrigt flot af business.dk at indsætte en faktaboks om Tommy Thomsen i artiklen. Jeg gloede godt nok lidt, da jeg et øjeblik troede, at Jesper Bo Nielsen var direktør i Clipper...... i så fald et noget bizart GF-togt han ville være ude på.



TRÅDOVERSIGT