Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

UBS nedjusterer til kurs 70


22503 23/11 2009 12:28
Oversigt

Nu er der ihvertfald ved at være ren røv at trutte i, som vi sagde i min tid i politik.

3 analytikere, Jyske, UBS og Credit Suisse sætter nu EGFR og resten af pipelinen til et rundt nul.

Det er et sted at starte. Ikke et godt sted. Men dog en start fra hvor Genmab kan overraske.

Jeg har nu alligevel svært at forstå logikken. Erbitux omsætter for 1,7 mia dollar og stigende, vi har en ret god strømpil for at vi ligger betydeligt bedre til end Erbitux, men markedet er selvfølgelig crowdet, men jeg forstår ikke logikken stadigvæk. Når stoffet nu er bedre hvorfor skulle det så ikke få markedsandele?

http://www.finansnyheder.dk/news/ShowNewsStory.aspx?StoryId=10750863



23/11 2009 12:37 fillipa1 022504



Der er ingen logik...virker som om Genmab bare skal ned for en hver pris..ja og samarbejdet med Roche er åbenbart heller ikke noget værd , men du har ret snart ren røv...mangler lige Danske...og GS..selvom de har taget den af deres analyser så er vi tilbage i 2003 ved kurs 50....nej lad os se hvad der sker har bestemt mig for at holde og når det er slut never ever biotek.

Fillipa



23/11 2009 13:32 oneofakind 522508



Det er "analytikerens hævn" for at være faldet for Genmab (forelskelse) og derfor være kommet med overdrevne kursmål for aktien tidl. Hvis der er noget en analytiker hader.. er det vel at lade sig forblænde.. eller direkte narre til at tro mere på pipelinen end selskabet selv har udmeldt!

Det helt geniale "spin" som Genmab lavede var klart at bygge den store moderne fabrik i US.

Alle gættede på, at Genmab lå inde med ukendte blockbusterdata, der gjorde at de ville overraske med deres nye produkter efterhånden som de gik igennem fase III.. Noget Liza D. var god til at afkræfte på en måde så ingen troede hende :).. altså endnu mere spin....

Hendes Roadshows blev legendariske.. et OMX selskab med markedsværdi over 18 mia kr, og med et cashburn på over 1 mia årligt og uden et eneste produkt at sælge.... og blandt de mest omsatte i dk!!!!

Joo.. det var ikke småsparerne der handlede Genmab i disse mængder.. og analytikerkorpset sad så i sidste uge og så deres selvopbyggede luftkasteller ramle ned om hovedet på deres alt alt får luftige estimater mht. fremtidig kurs...

Så skal der hævnes.. og så skal der ses med "sorte" briller på Liza D. og co.. for nu skal Genmab ikke have en fod til jorden før den er ude af OMX.. og bliver hamrende uinteressant og illikvid!!! Kan jeg jo næsten høre dem tænke.. begyndende med Jyske bank og nu efterfulgt af flere med lang næse og narrehat på!

Ved ikke om bunden skal findes i 82, 75, 59 eller lavere.. men er ikke i tvivl om retningen på det lange sigt. Kortsigtet håber jeg så på en lille bounce.. der kan give en kortsigtet gevinst på mit køb i 84.

mvh.



23/11 2009 16:52 022524



Godt gang i volumen

Intraday, Volume, GEN.CO




23/11 2009 16:21 troldmanden 022520



Aka har du set UBS analysen? Ellers er her lidt detaljer fra den

De bruger bla stadig kapital udvidelse spøgelset.

http://borsen.dk/investor/nyhed/170790/



23/11 2009 16:40 022521



Det ser ud som at de har planket analysen fra Jyske.



23/11 2009 16:59 gentogen 022525



Ja på mange måder en gentagelse af Jyskes analyse, som jo i øvrigt også er offentligt tilgængelig på engelsk, så den er ikke så svær at kopiere.

Ikke desto mindre kommer nogle af de negative bemærkninger næsten til at lyde positivt. Arzerra kommer til at sælge for 1,2 milliard. Zalutumumab vil skuffe ved kun at indbringe 500 millioner dk upfront! Fra nuværende niveau er det lidt svært at se disse forudsigelser som totale katastrofer. Ikke mindst den sidste. Jyske regner jo med, at Zalutumumab er 0 kroner værd i den aktuelle stemning, da de har analyseret sig frem til, at der aldrig kommer nogen aftale (uanset om patienterne lever længere eller ej). Med andre ord mener de, at Genmab bare hælder penge i et kæmpe hul i jorden. Zalutumumabs værdi er med andre ord direkte negativ. På den baggrund må en eventuel lille bitte halv milliard billige danske kroner da kunne bringe stemningen bare lidt i vejret. Ikke mindst hvis det i mellemtiden er blevet forår (så analytikerne igen får lyst til at forelske sig).



TRÅDOVERSIGT