Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Reminder til folk med aktier ejet i selskabsform.


23462 collersteen 14/12 2009 16:56
Oversigt

Nu her hvor regnskabsåret for de mange der følger kalenderåret er ved at udløbe ville jeg da lige bringe denne gamle tråd på banen. Der kunne måske godt være nogle hensyn at tage her op til årsafslutning, uanset om man har 3-års aktier eller ej. Det ligger nemlig sådan at man bl.a. kan ende op med skattefri gevinster på aktier ejet under 3år. Det er på sin vis helt absurd og vel særligt i strid med intentionerne i loven... uanset at det så kun er overgangsregler.

Det er ikke 100% ligetil at sige hvad der er smartest, da der er flere scenarier afhængig af hvilke aktier man har, hvad man har realiseret tidligere i år, 3års grænser, m.v. Derfor er denne blot en reminder til at man måske lige skulle tjekke om man kan lave lidt skatteoptimering i sit selskab.


http://www.proinvestor.com/index.php?p=boards&postid=15453
Jeg kan ikke lige huske andre tråde og evt. senere tråd.
Bring dem gerne hvis det er.

Der er en ældre tråd her, men der fremgår de konkrete tiltag vist ikke, da de først blev vedtaget d. 22.maj tror jeg nok.
http://www.proinvestor.com/index.php?p=boards&postid=9542



14/12 2009 18:47 Michael 023470



Hej Collersteen

Tak for din reminder.
Skat er jo et evigt 'spændende' emne - særligt efter den udbredte praksis med at gennemføre ny lovgivning med tilbagevirkende kraft :−)

Den aktuelle 'reparationslovgivning' - http://www.ft.dk/dokumenter/tingdok.aspx?/samling/20091/lovforslag/L55/index.htm - ser i øvrigt ikke umiddelbart ud til at lukke det hul du beskriver med aktier ejet under 3 år.

Disclamer: jeg er absolut ikke skatte-ekspert

Michael




TRÅDOVERSIGT