Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det havde nok været billigere


24463 stengård 13/1 2010 01:31
Oversigt

For Slamagerbanken at have stukket Per Siesbye de 5 millioner kroner i "finders-fee" .... http://epn.dk/brancher/finans/bank/article1945105.ece

uanset hvad der er op eller ned i denne sag (og man har vel principielt altid svært ved at forestille sig en Adm. direktør for en af landets større banker lyve blankt i en FM) - så er det imagetab der er påført AMAG noget dyrere end de 5 millioner kroner - potentielt kan det lægge banken ned - HVIS det kan bevises at man har været mere end almindelig kreativ i forbindelse med salg af obligationerne. Skulle det være tilfældet MÅ det kunne medføre et personligt ansvar for både Brændstrup og N.E.Nielsen m.fl.

Indtil videre er det "kun" aktionærerne der er tabere i denne sag - men der bør det ihvertfald ikke slutte..



13/1 2010 12:54 elvispresley 024482



Det havde det MÅSKE her og nu! Men hvad havde så blevet det næste??
Han lyder mest som en mand der føler sig forsmået over ikke at have fået den opmærksomhed som nu er blevet Carsten Ree til del. Men en findeløn på 5 millioner er helt ude i hampen!!



13/1 2010 18:55 stengård 124498



jeg jeg synes også det er for billigt.... redning af 1 stk bank - pris 5 millioner... han burde have hat 50 millioner - tænk på hvilke værdier Amagerbankens aktionærer havde tabt hvis ikke Karsten ee var dukket op...

stengård



TRÅDOVERSIGT