Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas efter salg af obligationer


27211 Tullehund 15/3 2010 20:52
Oversigt

Hej.

Nu har jeg studeret Vestas-aktien gennem længere tid, og har derfor besluttet mig for at gå ind i den på den lange bane. I den periode jeg har holdt øje med aktien, har jeg observeret at den kører op og ned i nivauet omkring midt 260'erne og så op omkring et sted i 280. Men i sidste uge valgte jeg så at gå lang. Købte 100 stk (som sikkert ikke er meget for mange af jer) til kurs 271,50. I dag sker der så der at der kommer et par nye kurstargets og der kommer en meddelelse omkring salg af virksomhedsobligationer. Kursen daler og jeg tænker at den kan da ikke blive ved med at falde og på baggrund af dette køber jeg så 100 stk mere til kurs 263,90. Nu ligger jeg inde med 200 stk. aktier med GAK 267,70,-

Mit spørgsmål er nu: Hvad har det af betydning for Vestas at der nu er solgt Obligationer for euro 600? Jeg selv tænker at det kan medføre en masse positive tin, der da nu er masse af frisk kapital. Er jeg helt galt på den?
Hvordan ser i på Vestas i fremtiden.

Det var så mit første indlæg her på PI, og håber der bliver taget godt i mod det :)

Mvh
Tullehund



15/3 2010 23:40 Windstyrke 027215



Hej

Jeg har desværre ikke været opmærksom nok og set dit indlæg. Jeg forstår godt din disposition jeg har også været på indkøb.

Desværre er jeg lidt frustreret over Vestas`s behov for kapital(se også mit indlæg "7214"). Sådan kort fortalt så frygter jeg Vestas fortæller at de vil bruge pengene på at udskifte ringere låneaftaler med bedre og bliver der penge til overs så bruger vi dem til driften.
Det jeg håber der er årsagen til låntagningen er at Vestas er fortsætter deres ekspansion og skal bruge pengene til opkøb og/eller udvikling.



TRÅDOVERSIGT