Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvornår skal vi slås??


29435 fillandkill 20/5 2010 15:26
Oversigt

Blev ramt af logik et kort øjeblik.

Hvis Abbott har i sinde at sælge NGAL testen i USA sidst på året.
Så kunne man da forestille sig at de havde lyst til at sælge NGAL næste år, og næste år igen igen.

De er udemærket klar over at NGAL testen kan patenteres.
Men til dags dato, har de IKKE fået offentliggjort en patentansøgning hos USPTO.

Måske har BioPorto ikke de nødvendige ressourcer til at forsvare et patentbrud lige i øjeblikket. men hvis vi ser 1-2 år frem tiden, måske samtidig med at US patent bliver godkendt, så HAR vi de nødvendige ressourcer.

Abbott må formode at US patent bliver tildelt BioPorto, ligesom BioPorto forventer at US patent bliver tildelt BioPorto.

Så har vi trible damage til den tid, sammen med et BioPorto der kan forsvare sit patent.

Så.. hvornår skal vi slås?
slåsser vi med en licens/leveringsordre nu, eller skal vi slås om patentet om et år eller 2?

Trible damage kan blive en grim fanden... fandt et interessant citat, fra dengang inverness købte Biosite, - Biosite havde på det tidspunkt en licensaftale, sammen med Abbott til CCH`s formodede Europæiske patent.. ( læs- hø hø)
-
I forbindelse med præsentationen af deres Q4 2009 kom man kort ind på NGAL-testen. I den forbindelse er det stadigt værd at huske at man fra Inverness's side i sin tid købte Biosite udtalte at hvis NGAL holdt hvad man formodede den ville - kunne NGAL-testen ALENE berettige købet af Biosite (som de gav 1,6 milliarder dollars for) http://www.businessweek.com/investor/content/apr2007/pi20070405_330136.htm
http://www.boston.com/business/globe/articles/2007/05/18/inverness_to_buy_biosite_after_beckman_deal_ended/

Her er den berømte udtalelse fra citat " Ron Zwanziger - but I would say that if NGAL comes in reasonable Biosite was a very cheap acquisition." citat slut den kan findes her på side 7 http://seekingalpha.com/article/74493-inverness-medical-innovations-inc-q1-2008-earnings-call-transcript?page=7



20/5 2010 22:00 fillandkill 029441



Vi ved at NGAL testen virker. Vi har retten til at sælge den i Europa, New Zealand, Singapore og sydafrika, Det er værdimæssigt væsentligt mere end marcetcap.

Vi sidder ikke og venter på et fase 3 resultat, der kan sende aktien 50% op eller 50% ned, vi har kørt studier på et analyse apparat, og vi ved allerede nu at testen virker glimrende.




20/5 2010 23:19 mrtrader 029444



Vi har delvist været inde på det før. Men den måde Bioporto driver selskab på kan for de ikke indviede tendere til selvpineri og SM metoder. For det er ikke meget information der kommer ud til markedet og det er snart et år siden de fik patentet.

Hvor længe skal man vente på der sker noget ??



21/5 2010 06:41 Kim 029447



Som svar på dit sidste spørgsmål Mrtrader.... det fik vi tydeligt at vide på GF !

Det bedste vi kan håbe på, er at de ( næsten utænkeligt ) er foran deres oplyste tidsplan, og at der kun er ubetydelige småting som liiiiiige skal på plads før endeligt gennembrud.

mvh Kim



21/5 2010 09:53 faurschou 029458



Chjort har i sin sidste video kommenteret Biop's TA. Der er ingen tvivl om, at aktiens nedtur ses fint med TA'en, når der ingen nyheder har været. Men hvad med en enten god eller dårlig nyhed, så skal vi kikke efter hvor mark up eller mark down sandsynligvis vil ramme.
En nyhed af de bedre (ikke kanon-nyhed) vil nok bringe aktien over de 8, mens en nyhed af de dårligere vil kaste aktien ned omkring de 4. Den kan såmænd også falde stille og roligt til de 4. Men med et yderligere fald, så synes jeg at risk/reward ser ret godt ud.
Chjorts video:

June 5-8, Korea, NGAL på APCN 2010, Seoul, BIOPOR.CO




22/5 2010 02:08 fillandkill 029491



sad her på de sene timer, for at se om jeg kunne finde nogle estimater på hvor mange serum creatinine tests, der blev foretaget om året i øjeblikket. leder videre imorgen...

men fandt da noget der avr en lille smule interessant, det er en liste over ting man skal passe på, i op til 24 timer før man skal ha foretaget en serum creatinine test.

Ikke nok med at det tager 48-72 timer, på nuværende tidspunkt, for at foretage en nyretest, så skal man altså også være opmærksom, 24 timer før, at man skal ha foretaget en nyretest.

Det betyder jo så næsten at man ikke kan bruge antallet af udførte serum creatinine tests til noget, da antallet vil stige væsentligt når NGAL testen lanceres.

What Affects the Test

Reasons you may not be able to have the test or why the results may not be helpful include:

* Taking medicines, such as methyldopa, trimethoprim (Proloprim, Trimpex), vitamin C (ascorbic acid), cimetidine (Tagamet), some diuretics, and cephalosporin antibiotics, especially cefoxitin (Mefoxin). These affect the blood creatinine levels.
* Taking medicines, such as vitamin C (ascorbic acid), phenytoin (Dilantin), some cephalosporin antibiotics, captopril, aminoglycosides, trimethoprim (Proloprim, Trimpex), cimetidine (Tagamet), quinine, quinidine (Cardioquin, Quinaglute, Quinidex), procainamide, and the antifungal medication amphotericin B. These affect the creatinine clearance levels.
* Taking medicines, such as cimetidine (Tagamet), steroids, and tetracycline antibiotics. These can affect the BUN-to-creatinine ratio.
* Doing strenuous exercise 2 days before creatinine clearance test.
* Eating more than 8 oz (227 g) of meat, especially beef, in the 24 hours before a blood creatinine test and during a creatinine clearance urine test.

funder her:
http://health.yahoo.com/urinary-diagnosis/creatinine-and-creatinine-clearance/healthwise--hw4322.html




22/5 2010 22:58 bmo 029498






TRÅDOVERSIGT