Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Et bud hvad der sker i forhandlingerne..


29624 Bøgen 26/5 2010 19:00
Oversigt

Håber i bærer over med mig når jeg starter en ny tråd, men den anden er så lang, og tager en halv krig for mig at åbne;)

Og her i denne vil jeg gerne fortælle om hvordan jeg tolker dagens 1 kvartals meddelse..

Der er de ting som de fleste har set og kommenteret, Q3 kommer der licensaftaler, en relativ stor procentvis stigning i salg på andre produkter dog fra et lavt niveau og indsigelse mod CCH´s urin patent..

Men det jeg faktisk hæfter mig mest ved, og fortæller mig at der sandsynligvis er afsluttende forhandlinger i gang er følgende sætninger:
"BioPorto er åben for indgåelse af licensaftaler til NGAL IP rettighederne for andre testformater end det homogene. Dog har det endnu ikke har været muligt at indgå acceptable aftaler om licens på NGAL-testen, selvom et par af aktørerne er begyndt at lancere en NGAL-test. Konkurrerende udbydere uden licens, der krænker BioPortos patentrettigheder, kan blive mødt med fogedforbud og erstatningskrav."

Det sidste med at hvis vores patentrettigheder krænkes, ( rigtig gættet, vores da jeg er aktionær ) kan udbyderne blive mødt med fogedforbud og erstatningskrav.
Det er for mig en klar skærpelse af andre meddelser fra Bioporto, og siger vel egentlig inddirekte " Vores tålmodighed er opbrugt Abbot, vi sidder på et guldæg, og hvis i ikke vil være med nu, har vi andre muligheder"

Jeg tror de har fået et bud fra Abbot, eller anden som ganske enkelt ikke har været godt nok, og at de løbende har fået en anden aftale på plads, som snart kun mangler det sidste. Og med ovenstående udsagn ( fogedforbud osv. ) får abbot at vide det nu er sidste chance.

Så jeg må tilstå at jeg faktisk tror noget rigtig godt er i vente, også selvom at de vist har lovet næsten noget lignende før;)

Hvad har i andre af bud, nogle der har tænkt det samme?

Mvh
Bøgen




27/5 2010 06:19 Kim 229636



Hej Bøgen.

Jeg må indrømme at jeg har tænkt noget det samme

Jeg fornemmer nu at det er BioPorto som har fat i den lange ende, og hvis andre ikke vil se at komme til kassen, så render vi da bare med hele salget inden længe

Kim



27/5 2010 16:38 CareTaker 329660



Ja også nogle af mine tanker.....Og som jeg også har skrevet før, opfatter jeg mere og mere at de heterogene tests snarere er et tilbud fra Bioporto til Abbott og Biosite, hvis de vil være med i legen.

Ja vi lancerer selv tests i 2011, så hvis de vil ha´ forspring skal de ud af hullerne.

Iøvrigt fantastisk at folk lå og solgte i 5,45 den anden dag.......Folk mister hurtigt deres hukommelse, når markederne bevæger sig lidt.

Vh



27/5 2010 17:04 fillandkill 129662



Altså hvis Bøgen har ret, så er min lille bekymring ikke så stor, jeg ville rigtig gerne se et par insiderkøb, for ligesom at cementere at vi er på rette vej.
Og de 2 seneste kvartalsrapporter har da indbudt til insiderkøb, selvom de er udeblevet.
Hvilket jo selvfølgelig er rigtig godt, hvis de har noget insider viden der gør at de ikke må købe.



27/5 2010 21:55 butterboy 029685



Jeg hæftede mig ved sætningen: Dog har det endnu ikke har været muligt at indgå acceptable aftaler om licens på NGAL-testen

lyder på mig, at der har været forhandlinger, men bioporto har ikke fået nok pengemat se på bordet. Ordet "acceptabel" er her centralt

Hvis der ikke havde været forhandlnger havde der vel bare stået, at det ikke var indgået aftaler



28/5 2010 09:17 CareTaker 029696



Ja det er det jeg mener butter. De kan købe licens eller lade være, Vi ved hvad vi vil ha´ for det.

Vh



TRÅDOVERSIGT