Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Neurosearch fejler igen igen


3169 23/2 2009 18:54
Oversigt

Ja jeg er ked af at sige det, men neurosearch gør det de er kendt for. Stopper et stof i fase 2. :-(



23/2 2009 19:16 malurt 03172



det er vel ikke noget specielt for Neurosearch?

Biotek er et langt sejt træk med flest skuffelser. Det overrasker mig gang på gang, hvor meget "krudt" der bruges biotek-selskaber på diverse aktiesider. Den opmærksom har de ikke fortjent, da de færreste af os kan gennemskue, hvad der er de går og laver og hvorfor. Investeringens størrelse skal afpasses efter det forhold.

Det håber jeg Genmab-investorerne har i baghovedet.




23/2 2009 19:33 03174



Hej Malurt, du har helt ret. Og jeg tænker også om jeg lige var ude i en omgang hybris der.

Dine betragtninger gælder jo ikke kun biotek, men generelt også for høj risiko aktier, der stjæler utroligt meget opmærksomhed, mens de mere sikre og kedelige aktier ikke trækker så meget debat.

Jeg sad selv mange år på euroinvestor og diskuterede Hedegaard med tjutum. Men vi var de 2 eneste der interesserede os for æg.

Når jeg lige nævner neurosearch her er det fordi de nu har været på markedet i over 20 år uden at få et produkt på markedet. Sagen er jo en ganske anden med Genmab der nu er igennem fase 3 og på vej mod godkendelse.



23/2 2009 20:32 malurt 03176



jeg har intet imod, at man diskuterer Biotek - jeg springer normalt over; fordi diskussionerne ofte bliver noget ensidige. "Skal vi op eller ned idag" og potentialet om potentialet i ethvert lægemiddel kan man bilde mig alt muligt ind.

Med hensyn til det fundamentale omkring biotekselskaber er det der interesserer mig, hvor mange æg der er i kurven. Desto færre æg desto mindre eksponering mod aktien bør man have, da det kan være knald eller fald.

Neurosearch pipeline har jeg altid opfattet som rimeligt diversifiseret, så bortset fra et chokerende kursfald ved et mislykket projekt, så går dagligdagen videre med andre projekter, så mon ikke snart den tabte snart erstattes af viljen til at vinde en ny?

Med hensyn til fundamentalanalyser generelt har jeg det noget vanskeligt for tiden, da den slags så nøje hænger sammen med makroøkonomien, som er kaos. Jeg håber ikke den er så meget kaos, som værdiansættelsen af mange aktier antyder, for så ser det slemt ud for økonomi, beskæftigelse m.v for de kommende år.

Ind til videre nægter jeg at tro, at det bliver så slemt og langvarigt som aktiekurserne antyder. Derfor tror jeg også, der er mindst ligeså meget potentiale i ganske banale aktier, som der er i Biotek i den kommende tid - men med mindre risiko. Og der er frit valg på alle hylder.




24/2 2009 01:31 Stinker 03180



Mht potentialet i biotek kontra andre aktier, så er der vel stadig den forskel, at uanset om man vurderer, at det efterhånden forholder sig således, at ikke blot eksempelvis Genmab men også FLS, NKT, Danske etc har potententiale til at stige 100% inden for 12 mdr. så har kun førstnævnte potentialet til at realisere hele stigningen i morgen. Med lommen fuld af biotek kan man således gøre sig (velbegrunde eller vidtløftige) forhåbninger om her at nå 100% for så efterfølgende at gentage kunststykket andetsteds.
Med godkendelsen af Arzerra inden for 6v mdr., fase III resultater i EGFr mod slutningen af året og den omnipresente overtagelsesmulighed tegner lige præcis Genmab til at kunne peake på det tidspunkt hvor andre aktier bunder ud. Det er et ret interessant og særdeles potent scenarie.



23/2 2009 19:36 03175



Glemte egentligt at sige at det jo også derfor vi har lavet denne side for at få gang i fundamental analyserne igen.



24/2 2009 12:08 03184



Neurosearch bliver straffet rigtigt hårdt igen idag. Set udefra er det måske et større problem at det er det sidste depressionsstof, hvor Neuro alt andet lige burde være bedst, der nu er skrottet. Tilbage fedme og Huntington.

Det ser ud som om at medicon valley ender med bugen opad efter nogle store år. Der er ikke mange rigtigt store successer imellem. Der er selvfølgelig vækstlaget nedenunder de børsnoterede. Men de børsnoterede er efterhånden et ret dårligt bekendtsskab for aktionærerne.



24/2 2009 12:23 Hya 03185



arg i disse tider må man da glædes over lidt forudsigelighed - så TAK til neurosearch for lidt shortet guld til klejnekassen idag!

jeg tror ikke en skid på deres produkter

men asger er god til at snakke kursen op i perioder og så er det bare med at slå til med en af de lange shorts

man kan vel snart genkøbe nogen aktier til kurs 34 igen!

Hya



24/2 2009 13:34 thro 03187



Hej Hya@

Jeg er enig i at dagens fald var forudsigelig specielt set i lyset af den generelle panik der hersker på markedet og at NS har outperformet en periode.

Dog undrer jeg mig over at du så skråsikkert siger at du "ikke tror en skid på deres produkter" - jeg ved du har en stor indsigt i biotek.

Det er rigtigt at AA er en dygtig forretningsmand, men han har også opbygget en dygtig og velrenommeret virksomhed, med stort internationalt netværk, som gør at NS ikke er konkurstruet og kan køre længe uden at skulle samle flere penge sammen.

Jeg har ikke været NS aktieejer længe, men er snart klar til at gå ind, primært pga. tesofensines potentiale. Det er det mest potente slankemiddel som nogensinde har haft en chance for at komme på markedet, hvorfor Astrups artikel fra 2008 også kom i Lancet - der publicerer man altså ikke bare fordi man er god til at snakke aktiekurser op, ærgeligt at vi danskere primært går op i sladrebladshistorier om Astrups privatøkonomi mv.

Jeg syntes I skal have mulighed for at læse en kommentar som er kommet i Lancet som respons på artiklen med overskriften "Is new hope on the horizon for Obesity?" af George Bray.
Desuden er vedhæftet en tabel fra artiklen som illustrerer vægttabet i forhold til tidligere stoffer.

Det er netop efter sådan en nyhed man skal købe ind i den "forudsigelige" biotekbranche.

Lancet 2008 Nov 29;372(9653):1859-60

Obesity is a growing and global problem. The US Centers for Disease Control and Prevention reported that the prevalence of obesity, which was established in a telephone survey of 350 000 Americans, had increased from 23·2% to 25·7% between 2005 and 2007.1 Although prevention is clearly the first strategy to deal with this problem, many people will need some form of treatment. Thus the study on tesofensine by Arne Astrup and colleagues in The Lancet today, a phase II clinical trial with a new agent, is welcome.2 In a 6-month randomised trial, they compared placebo with three doses of drug, while all patients were also on an energy-restricted diet. At the end of the trial, the groups treated with the two highest doses had lost, on average, 11·3 kg and 12·8 kg of baseline weight compared with 2·2 kg in the placebo group (the average proportionate changes from baseline for the drug compared over that of diet and placebo were −9·2% and −10·6%, respectively; the change with diet and placebo was −2·0%). Their trial has many strengths, including a low drop-out rate of 21% compared with nearly 50% in other trials,3 documentation that weight loss was body fat, demonstration that quality of life improved, and that no important behavioural changes were noted.

Patients in Astrup and colleagues' study benefited from a decrease in plasma triglycerides, a decline in haemoglobin A1c, a fall in insulin, and an increase in adiponectin. The table compares the weight-loss effects of several drugs, including fenfluramine, which has been withdrawn, and the combination of phentermine and fenfluramine.[4], [5], [6] and [7] Clearly, weight loss with tesofensine is better than with all of the other monotherapies, and as good as the combination of phentermine and fenfluramine when the run-in period in Astrup's trial is subtracted.7 This result might indicate that tesofensine is a form of combination therapy, because it blocks reuptake of multiple monoamines, although sibutramine, which has a similar mechanism, produces a smaller weight loss.






TRÅDOVERSIGT