Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad forventer du af regnskabet?


32233 fillandkill 20/8 2010 02:10
Oversigt

Jeg har vedhæftet en fil med aktiver ialt, for de sidste 4 kvartaler.
d. 31 marts 2010 havde BioPorto aktiver for ialt 17.555.000kr.

Det var det bedste kvartal til dato, omsætningen steg 20% til 3.53Mio, og der var et burn på 3,38Mio.

De har guidet for 2010 en omsætning på 12.5 - 14mio. og ligger altså efter 1. kvartal over det højeste estimat.

Jeg kan se, hvis jeg sammenligner de sidste 4 kvartaler, at fortsætter udviklingen, med stadig stigende omsætning, så bør 1. halvårs omsætning stige med ca. 25-30%.

-
Jeg forventer i Q2 IKKE at høre om en emission, men gør dig selv den tjeneste at se de forrige 4 kvartaler igennem.

derimod forventer jeg at høre:

* konkret hvornår opskaleringen er færdig
* mere konkret om hvordan stabilitets studierne forløber
* Noget konkret, mht. FDA og CE registrering
* Noget konkret mht. distribution af testen
* Noget konkret mht. licensforhandlinger, da Thea fortsat forventer licensaftaler i 2010 på NGAL testen, er der andre spillere på markedet end Abbott og Alere?
* Jeg håber at høre til ALPCO´s kontraktlige reklamefremstød, på dyre NGAL. ( I Maj)
* Jeg forventer endvidere en opjustering til en omsætning på 14-17mil.
* Jeg forventer mere uddybende med samarbejdet med Mayo Clinic
* Og så håber jeg på en joker og en børspause

Hvad har du af forventninger?

Fill
docxAktiver_ialt.docx



20/8 2010 07:43 CareTaker 032234



Det skulle da lige være: Hvem produktionspartneren er....



20/8 2010 07:49 runski 532235



Hvis vi snakker hvad der håbes på, så er jeg meget enig, jeg håber også på at det her regnskab kan lave den længe ventede turnover, med børspause og medfølgende eksploderende kurs.

Hvis vi snakker hvad jeg konkret tror at regnskabet vil medføre. Så er det lidt noget andet. Jeg forventer at selve regnskabet vil fylde 3 linjer i direktnews i wintrade. 1 linje med omsætning, 1 linje med overskud/underskud, og 1 linje med teksten, "vi forventer stadig licensaftaler i 2010".

Dermed sagt at jeg forventer at regnskabet vil være en notits. Tror på en større omsætning men at de vil holde forventninger til samlede resultat i 2010. Jeg tror ikke de vil melde andet ud mht opskaleringen at de forventer den færdig her i 3 kvartal. Med hensyn til licensaftaler tror jeg heller ikke de vil melde qnoget nyt ud, andet end at de stadig forventer aftaler i 2010. Jeg forventer heller ikke at der vil blive snakket så meget mere om Mayo i regnskabet, husk på at ledelsen ikke selv mente det var så spændende eller kurspåvirkende nyhed, så hvorfor snakke så meget om det i regnskabet. Emmisionen tror jeg ikke på, ihvertfald ikke her ved Q2 regnskab, den tror jeg først på hvis de ikke har fået licensaftaler eller forhåndsordre inden for de næste 3 måneder. Uden nogle af dem vil emmisionen blive et stort tema ved Q3 regnskab.

Så måske ikke de store forventninger herfra, kan faktisk kunne blive glædeligt overrasket.

sent from iPhone



20/8 2010 09:29 baras001 732243



Jeg forventer desværre heller ikke de banebrydende nyheder ifm Q2 regnskabet. Jeg er dog meget optaget af hvad der sker på US patent vs. EU patent området.

USPTO afviste jo Bioportos patentansøgning
på "Determination of Neutrophil Gelatinase-Associated Lipocalin (NGAL) as a Diagnostic Marker for Renal Disorders" - dog som "Non final rejection". Jeg læste at Bioporto ville have 3 måneder til at efterkomme de krav US eksamininator havde krævet for at viderebehandle patentansøgningen. Såfremt tidsfristen blev overskredet ville Patent ansøgningen blive anset som ophævet. (Bemærk det sådan jeg læste afvisningen). Da USPTO afviste pr. 2/4 burde Bioporto have besvaret senest 2. Juli 2010. Dette er ikke sket. Jeg har fået svar fra CT at fristen kan forlænges med yderligere 3 mdr - dvs svar senest 2/10 2010.

Jeg kan forstå på tidligere debat på PI at det måske anses for småting der skal tilrettes/besvares for at US patent kan udstedes.

Nu r spøgsmålet så: Hvorfor har Bioporto ikke vendt tilbage med svar til USPTO på "non-final rejection"? - Det kan der jo være flere grunde til og jeg forsøger med mine bud, men er meget interesseret at at høre andres.


1) USPTO afvisning er reel og Bioporto har ikke et tilstrækkelig modsvar der retfærdiggør en fortsættelse af udstedelsen af US Patent (Dette er dog i strid med Bioportos egne udmeldinger.

2) Det er ikke blot småting der skal addresseres i USPTO's afvisning og tager Bioporto væsentlig længere tid end oprindelig estimeret (Kan være plausibel forklaring).

3) Bioporto har bevidst ventet med at svare USPTO indtil ankefristen på de 9 måneder (=senest 11/8 2010) for EU patentets udstedelse, så Bioporto kendte indholdet af indsigelsen til EU patentet - før Bioporto besvarer USPTO afvisning (Jeg kunne godt mest hælde til denne taktik).

4) Andre for os ukendte årsager (??).

Jeg har netop set at Bioporto har sendt ny patantansøgning til USPTO i går (19/8) på " Diagnostic Test to Exclude Significant Renal Injury ". Jeg har ikke nærlæst ansøgningen endnu, men så vidt jeg husker var et af årsagerne til "non-final rejection" fra USPTO at Bioporto i deres patentansøgning ikke klart nok kunne skelne mellem årsagen til resultatet af NGAL måling, men det skulle jo så være afklaret med Bioportos nye ansøgning, eller....?

Uanset hvad ser jeg det som et megaskridt for Bioporto om de får udstedt US patent, da jeg anser indsigelserne fra Aboot m.fl at være meget lig US eksaminators begrundelser for afvisningen af US patent.

Baras001




20/8 2010 09:39 runski 132245



Meget interessant indlæg.

Jeg er utrolig dårlig til konspirationsteorier og forestillinger om hvordan tingene måske hænger sammen. Man kan næsten forestille sig alt, andre kunne måske komme med 8 eller 10 punkter på hvordan det hænger sammen. Men mange gange viser det sig at den rigtige forklaring mange gange er den mest simple, det må tiden vise.

Er der nogen grund til at Bioporto ikke bare kan fortælle præcis hvordan det hænger sammen? Jeg mener ikke det skulle have nogen speciel relevans at det skulle hemmeligøres.

sent from iPhone



20/8 2010 10:20 Valueguy 032249



Interessant iagttagelse, runski.
Når man sætter procenter på forskellige tænkelige scenarier, vil jeg også hælde til at vægte netop den simple forklaring særligt tungt, da det oftest er den ligetil forklaring som viser sig at være rigtig, som du siger. Og så vidt muligt frigøre sig for hvordan denne harmonerer med ens egen position i aktien, naturligvis! Også en god idé at være særlig hårdt testende og skeptisk/kritisk over for de scenarier man ønsker sig, for ubevidst vil vi ofte have en tendens til at negligere "irritationsmomenter" i mellemregningerne, fordi de kommer i vejen for målet længere fremme. På det punkt har jeg i hvert fald selv haft en lidt kedelig historik.



26/8 2010 09:17 fillandkill 032439



seneste 5 kvartaler:
docxQ1_2009_til_q12010.docx



26/8 2010 14:32 Insolvens 432454



Nu er det jo for sent at komme med sine forventninger til Q2, så jeg vil blot kommentere lidt kort på Q2.

Jeg er ikke overrasket over, at der kommer endnu en potentiel emmission i form af de konvertible obligationer. Selvfølgelig havde det været bedre, hvis der blev genereret i hvert fald nok cash til, at BioP kunne hvile i sig selv inden for så overskuelig en fremtid, at yderligere kapital slet ikke ville være nødvendig. Men sådan stiller tingene sig jo ikke, og det er vel bedre at skaffe kapital nu, før behovet er decideret akut.

Bliver det så sidste gang, at der skal skaffes kapital ? Efter min vurdering, så er det vanskeligt med sikkerhed at svare ja til det spørgsmål. Desværre. Trackrecorden på dette punkt peger snarere på et nej.

Selve de konvertible obligationer går på et lån på 150.000 DKK til en rente på 8 % p.a., hvor der er konverteringsmulighed af flere omgange dog senest i 2013, hvor lånet forfalder til betaling. Konverteringen er sat til kurs 6,97 for en aktie, og det er så plus 25 % over gennemsnitskursen for en nylig periode.

Som jeg ser det, så er vilkårene - i hvert fald på overfladen - rimeligt afbalancerede. Renten er vel hverken vanvittig høj eller lav, når man tager virksomheden i betragtning. Måske faktisk lidt lav alt i alt. Konverteringskursen er omvendt - efter min opfattelse - faktisk også ganske lav. Det skyldes i min optik, at situationen i 2013 for BioP med stor sandsynlighed enten er:

A) NGAL genererer stor indtjening og kursen på BioP er langt højere end 6,97.

B) BioP er gået konkurs.

Låner man BioP penge i dag via konvertible obligationer, så må man nok forvente, at der kan opstå meget alvorlige vanskeligheder med tilbagebetalingen i 2013, hvis ikke NGAL for længst har lavet take off. Hvis ikke man tror på NGAL/BioP, så låner man dem derfor næppe penge. Låner man BioP penge, så tror man omvendt på NGAL/BioP. Og så er en kurs på 6,97 meget lav i forhold til, hvad man må forvente kursen er i 2013. I mellemtiden får man så forrentet sine penge med en ganske fornuftig rente.

Ærligt må jeg sige, at jeg faktisk synes, at konverteringskursen er lige vel lav, set med de eksisterende aktionærers øjne.

Det er selvfølgelig positivt, at direktion/bestyrelse selv låner BioP penge gennem de konvertible obligationer, og at der er tilsagn om ditto lån fra andre eksterne. Det viser vel en tro på, at BioP inden 2013 har lavet take off med NGAL. På den anden side, synes jeg egentlig godt, at kursen f.eks. kunne være sat til 10 lige ud i den situation, som beskrevet ovenfor.

Mvh.

Insolvens



TRÅDOVERSIGT