Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Blir dette Seadrills neste oppkjøp?


33604 fcras 17/9 2010 11:32
Oversigt

Hegnar.no - 17.9.10 10:40)

Blir dette Seadrills neste oppkjøp?

Meglerhuset, Credit Suisse mener tiden nå kan være kommet for at Seadrill kjøper opp Pride International.

Credit Suisse mener tiden nå kan være kommet for at Seadrill kjøper opp Pride International. Meglerhuset estimerer at Seadrill kan komme til å betale en premie på 30 prosent for Pride-aksjene. Det fremgår av en oppdatering fredag, melder TDN Finans.

- Antatt moderate synergier estimerer vi at Seadrill kan betale 30 prosent + i premie for Pride og generere moderat inntjeningsvekst, heter det

Seadrill har hatt en passiv eierandel på 9,4 prosent i Pride siden andre kvartal 2008.

- Spreaden mellom Seadrill-aksjen og Pride-aksjen har gått ut og nærmer seg all-time-highs. Etter at Seadrill gjennomførte fusjonen med Scorpion tror vi ledelsens oppmerksomhet nå igjen er på dypvannsmarkedet, skriver Credit Suisse.

Meglerhuset har en nøytralanbefaling på Seadrill med kursmål 150 kroner, mens det har en outperform-anbefaling på Pride med kursmål 32 dollar.

- Ikke bare er Seadrill armert med en sterk valuta etter betydelig bedre utvikling enn sammenlignbare selskaper, men også med lånekostnadene som har falt til syklisk lave nivåer. Det er dermed et godt tidspunkt for å forfølge ytterligere konsolidering", heter det i oppdateringen.

http://www.hegnar.no/bors/article452908.ece
------------------------------------------------------
Seadrill website:
http://www.seadrill.com/
Pride International website:
http://www.prideinternational.com/fw/main/Home-59.html
------------------------------------------------------

PDE, SDRL.OL




TRÅDOVERSIGT