Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

MBL home brew


34145 fillandkill 29/9 2010 16:22
Oversigt

Det ser ud til at vi er rigtig gode venner med Mayo Clinic, og det er meget glædeligt at de nu også blåstempler MBL testen.

Spørgsmål:
Hej

Jeg fandt at Mayo Clinic nu har BioPortos MBL Elisa kit på hylden,
Har de på samme måde som med NGAL testen, foretaget en home brew godkendelse på den?

Svar:
Ja, de udbyder nu også MBL testen under en home brew approval. Det ændrer ikke på vores indtjeningsforventninger, hvorfor vi ikke sender særskilt meddelelse herom. Modsat NGAL har vi ikke patentrettigheder for MBL, hvorfor der også er andre MBL tests i markedet, men igen er det selvfølgelig en blåstempling af vores test.

Mon ikke vi kan forvente interesse for The NGAL test, når vi engang når så langt.



30/9 2010 00:25 Henning 434171



Endnu en lille interessant nyhed vedr. Bioporto. Tak for den Fill.

At Bioporto er en virksomhed med nogle meget spændende perspektiver er vi nok mange, som kan blive enige om. Men de senere dages offentliggørelser af div. abstrakts, hvor Ngal forsøgsvis har været anvendt til diagnosticering af andre sygdomme, har fået mig til at spørge CT om følgende (Læg lige mærke til efternavnet, som hun underskriver sig med. Gu´ ved om Danmark er blevet en ungkarl mindre):

Hej Christina.
Jeg har gået og funderet lidt over de test af Ngal, som ikke relaterer sig til AKI. Se nedenstående 2 link.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20854382
Neutrofil Gelatinase -associerede Lipocalin ( NGAL ) og nyreskade Molecule 1 ( KIM1 ) hos patienter med diabetisk nefropati : en tværsnitsundersøgelse og virkningerne af lisinopril.
CONCLUSIONS: Urine-NGAL and urine-KIM1 (u-KIM1) are elevated in Type1 diabetic patients, with or without albuminuria, indicating tubular damage at an early stage. Urine-NGAL increases significantly with increasing albuminuria. The ACE inhibitor lisinopril reduced urine-NGAL, but this was not statistically significant.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20860895?dopt=Abstract
NGAL immunohistochemical expression in brain primary and metastatic tumors.
Considering the correlation between NGAL expression in tumors and its urinary levels, if our observations will be further validated, NGAL urinary detection might be used as an additional tool in the pre-surgical definition of brain lesions involving difficult differential diagnosis.

I forlængelse heraf vil jeg gerne spørge som flg.:
1. Er der f.eks. i disse test tale om den Ngal-markør, som vi kender til påvisning af AKI, eller er det en afart heraf.
2. Pågår der, med Bioportos medvirken, tests med henblik på at påvise andre sygdomme end AKI ved anvendelse af Ngal-markør?
3. Hvis Ngal-testen kan anvendes til diagnosticering af andre sygdomme end AKI, vil måleområdet så også ligge indenfor det allerede patenterede område?
4. Hvilke perspektiver ser Bioporto i anvendelse af Ngal-testen i forbindelse med diagnosticering af andre sygdomme end AKI.

Tak både på forhånd og tak for dine altid gode og så uddybende svar, som nu engang muligt.

MVH
Henning

Her kommer svaret:

Hej Henning

NGAL stiger ved en række sygdomme og tilstande i kroppen, hvorfor der også findes en række studier, der ser på sammenhængen mellem andre sygdomme end AKI og NGAL niveauer. Som udgangspunkt er AKI det område, hvor NGAL kommer mest til sin ret, men det udelukker selvfølgelig ikke at NGAL målinger kan findes relevante i et eller flere af disse øvrige forhold.

Jeg vil ikke gå nærmere ind i de to studier, du henviser til, da det ligger udenfor mit kompetenceområde at svare for hvad andres studier indebærer. En måling af NGAL niveau er dog en måling af NGAL niveau, så der er næppe tale om at der måles på en afart, som du spørger om. Umiddelbart ser det dog ud til at man i begge studier fortager krydsmålinger, altså at man vurderer på NGAL niveauer holdt op imod andre målinger. Vi følger nøje med i forskningen omkring anvendelsen af NGAL udover AKI, jeg kan dog ikke kommentere på BioPortos rolle heri eller evt. perspektiver. Vores cutoff-patent dækker metoden og niveauerne omkring AKI, hvilket i sig selv har et ganske stort markedspotentiale hvorfor vi p.t. sætter væsentlige ressourcer ind på at få succes på dette område. Benyttes NGAL målinger i relation til andre sygdomme og tilstande end AKI, er de ikke omfattet af cut-off patentet.

Med venlig hilsen / Best regards
Christina Thomsen
Investor Relations
BioPorto A/S
Grusbakken 8
2820 Gentofte
Email: ct@bioporto.com




30/9 2010 21:42 Zulu 034215



Godt set Henning - men det kunne jo også være at hun har taget sit pigenavn igen og af en ganske anden årsag. Men tak for indlægget iøvrigt.



1/10 2010 08:39 vandmand 034224



hvis man søger på hendes navn dukker adressen op. søger man så på den dukker der en hr thomsen op på samme adresse.



1/10 2010 17:14 Henning 134259



Tjaa, så er den god nok. Jeg kunne ikke lade være med at spørge Christina tilbage om jeg kunne lykønske hende med et bryllup, og hun svarede

Tak – ja, jeg er netop blevet gift.

Med venlig hilsen / Best regards
Christina Thomsen

Det heldige asen – hr. Thomsen er. Bare min kone var lige så forstående og god til at besvare mine spørgsmål, som hr. Thomsens kone er.



2/10 2010 13:49 Doctor 034308



Hmm, det ville ikke overraske mig, hvis Fill var med til brylluppet. De to har skrevet så meget sammen de seneste måneder, han kunne sidde med til bords...



TRÅDOVERSIGT