Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jeg gider dem ikke!


34391 johnsen 4/10 2010 10:08
Oversigt

Jeg gider dem ikke og hvorfor skulle jeg "beskytte" ham, når han vil tage ræven på mig?

Her følger modtagne mail:
Jeg kontakter dig i forbindelse med vores afdøde klient og investeringer, han gjorde i vores bank. Jeg vil med al respekt anmode om, at du holder indholdet af denne mail som strengt fortrolige, fordi jeg kontakte dig selvstændigt og ingen tjenestemand i denne bank er blevet underrettet om denne meddelelse.

Den 20. juli 2001, vores afdøde klient, der var en en gang Råolie og Guld Merchant deponeret et beløb på seks millioner amerikanske dollars i henhold til porteføljeforvaltning for vores bank for fire år, og depositum modnet på 20 juli, 2005 med over 98% vækst, som beløber sig til i alt elleve Millioner Otte hundrede og firs tusind amerikanske dollars.

Vores klient døde i december 2005 i en alder af 81 på det tidspunkt, hvor han var ved at afslutte skilsmissen procedurerne i hans fire årtiers lange ægteskab, som var en meget vanskelig periode for ham, at i sidste ende føre til hans død gennem hjertestop. Vores klient havde ikke meddelt sin pårørende eller modtageren til hans ejendom i sin bio-data form og alle vores bestræbelser på at finde hans nærmeste familie har tabt sagen.

Den væsentligste årsag til at kontakte dig er for dig at stå i som en efterfølger til boet efter vores afdøde klient. Jeg garanterer dig, at dette ville ske under en legitim ordning, der vil beskytte alle involverede parter fra et brud på loven, hvis jeg kan få din absolut tillid og fortrolighed. Jeg foreslår en deling formel 50/50, der er 50% for dig og de resterende 50% for mig.

Bemærk, at jeg er en familie mand med en kone og børn og eventuelle svigt af tillid fra din side kan blive katastrofale for mit liv og hele min familie.

Hvis du befinder dig i stand til at arbejde med mig på dette, komme tilbage sammen med mig for yderligere oplysninger om hvordan vi kommer videre med: Dit fulde navn og adresse, hvor og hvornår de er født, til din private telefon detaljer og erhverv mxseng@aim.com Hvis du ikke er interesseret i mit forslag, venlig ødelægge denne mail af sikkerhedsmæssige årsager, og jeg vil ikke kontakte dig igen.

Venter på din hurtige reaktion.

Adrien M D


Skal vi nu til det cirkus igen? Jeg håber ikke der er nogen der hopper på den.

Min familie gør ikke i småpenge, så.............



4/10 2010 15:42 fillandkill 034409



he he, Ja.. det er fantastisk, nu kan med med google translate svindle på alle tænkelige sprog, emailadresser er nok lige fordoblet i pris

Den her har vi hørt utallige gange før, var der ikke en overgang hvor det gik under noget i retning af afrikanerbrev, eller sårn ca.



4/10 2010 16:28 StBr 034412



Den stakkels mand - er han nu død igen, igen.

Han må i sandhed være det forsikringsselskaberne kalder et dårligt liv. Det må være ret udsigtsløst at være advokat for den stakkel. Jeg forstår godt at ham der skriver virker næsten opgivende. Ikke så snart er de kommet af med udbetalingerne fra livsforsikringen fra det ene dødsfald før han dør endnu en gang.

Og man forstår godt de er nødt til at beholde 50% selv, for der er trods alt en del udgifter forbundet med at skulle flytte og have nyt navn hver eneste uge.

Her er en klassiker fra en af de tidligere gange samme mand døde - dengang han lige var flyttet fra Nigeria til Sydafrika - og kun talte engelsk http://www.sickhumor.dk/Epost/Jose/

Iøvrigt dybt tragisk at se hvordan finanskrisen kradser alle steder. Jeg bemærker at den lige har barberet ca. 16 mio dollars af formuen, siden dengang i 2001, til trods for de seneste gode investeringer der har givet et afkast på over 98%.



4/10 2010 17:09 johnsen 034415



lidt historik og råd:

Nigeria-breve startede helt tilbage i 1980’erne som almindelig post. Siden hen blev fax brugt og i dag benyttes typisk e-mail.



Undersøgelser viser, at mellem én og fem procent af modtagerne svarer tilbage på Nigeria-breve og involvere sig i forskellig grad.



Ifølge US Secret Service løber de årlige tab efter Nigeria-breve op i hundrede millioner af dollar, hvilket gør Nigeria-breve til en af de mest lukrative former for Internetsvindel.



Disse breve drejer sig typisk om:



· Falske arvemeddelelser

· Ordre til firmaer om vareleverancer til Vestafrika

· Salg af sortfarvede pengesedler

· Tilbud om penge fra krigsbytte eller konti i krigsramte lande

· Falske gevinstmeddelelser i lotterier

· Tiggerbreve fra afrikanske børn



De er dog set i mange andre varianter, og på trods af navnet kan Nigeria-breve komme fra forskellige lande som Nigeria, Uganda, Irak, Holland, England og USA.




4/10 2010 20:19 Zip 034420



Soergeligt at der stadig er folk, selv veluddannede, der hopper paa den slags. Dit eksempel er selvfolgeligt ret oplagt og ganske gennemskueligt, men jeg saa i gaar i udsendelse med Chris Hansen paa MSNBC omkring Nigeria scams, hvor de blandt andet havde en case med en county treasury fyr, der havde toemt hele kommune kassen og sendt omkring $1.2mill afsted.

http://www.msnbc.msn.com/id/17713446/ns/dateline_nbc-to_catch_a_con_man/

Min interesse blev dog mere fanget af hvad man kalder 'Scam Baiters', dvs folk der goer det til deres hobby af 'indfange' disse scammer's for at goere livet surt for dem. Typisk gaar de med paa den mail og optraeder som et typisk godvillig offer. Maalet er selvfolgelig ikke at sende penge for at vinde den store gevinst, men at scammeren bruger usaedvanligt meget tid paa ingenting og maaske i bedste fald arrangerer dyre ture for at moede deres 'offer'. Disse moeder finder naturligvis aldrig sted og scammeren er nu istedet blevet til offeret.

I Chris Hansen's rapportage koerte de den helt igennem med moeder i London med skjult kamera og afsloeringer helt tilbage til Nigeria. Selvfolgelig godt at et par banditter blev afsloeret, men jo kun en draabe i det store internet hav.



5/10 2010 17:16 Sibelius 034462



her er en morsom hjemmeside der udelukkende anvendes af scambaitere. Se her for en meget morsom bait: http://www.419eater.com/html/SkeletonCoast/index.html



TRÅDOVERSIGT