Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Frysetørret version, fase II færdigrekrutteret


34667 TheBekkers 11/10 2010 20:56
Oversigt

Det lader til, at Bavarian Nordic har færdiggjort deres fase II forsøg med en frysetørret version af Imvamune, se http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00914732?term=imvamune&rank=1.

Udviklingen af en frysetørret version finansieres af USA, og vil give fordele rent kommercielt fremadrettet. Derfor er det positivt, at forsøget nu er færdigrekrutteret, og hele forsøget er efter min mening forløbet meget hurtigt.

Naturligvis kender vi ikke resultaterne omkring effekten af den frysetørrede version, men det er positivt, at forsøget allerede har indrullet alle patienter.

/TheBekker



12/10 2010 09:59 troldmanden 034689



Super flot timing med gårdagens indlæg. I dag kom meddelsen jo om Bavarian Nordic har opnået næste milestone i udviklingen af en frysetørret version.

Alene det at US vælger at bruge ca 250 mio på udvikling af en frysetørret version siger faktisk det hele. De vil faktisk gerne købe mere imvamune. Spørgsmålet i min optik er "bare" hvor meget, og hvornår.




12/10 2010 17:32 TheBekkers 034705



Ja, det må man sige var god timing . BAVA er efter min mening en rigtig god case, der pt. er alt for lavt værdisat grundet unødig reaktion på deres leveringsforsinkelse. I min optik er der store up-sides pt. 1) Udnyttelse af optionen på de 60 mio. doser, 2) Prostvac-partneraftale, 3) Frysetørret versionen, 4) Salg til andre lande og 5) Nyt fra deres øvrige portefølje (MVA-BN Pro og MVA-BN Measles er begge lige på trapperne).

Men men, som altid - intet kommer uden risiko!

TheBekkers.



TRÅDOVERSIGT