Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Konvertible obligationer fra 2005


34818 vandmand 17/10 2010 14:31
Oversigt

Jeg faldt lige over at BioPorto tilsyneladende osse har udstedt konvertible obligationer i 2005 http://npinvestor.dk/nyheder/bioporto-optager-obligationslaan-paa-15-mio-kr-127099.aspx

Er der et sted hvor man kan se hvor mange gange de har lavet det nummer og hvor mange af disse gældsbreve der er i omløb ?



17/10 2010 15:08 CHjortInvest 334819



Og her hele teksten:

BioPorto forhandler opkøb og optager lån 11-10-2005
Forskningsvirksomheden BioPorto forhandler for tiden om overtagelse af et selskab, og har i den forbindelse optaget det obligationslån på 15 mio. kr. som blev annonceret i juni. Det oplyser selskabet.

Lånet er konvertibelt og løber individuelt frem til mellem juni 2007 og et år frem.

At pengene skal bruges til blandt andet opkøb, lægger vicedirektør i selskabet, Thea Olesen, ikke skjult på over for RB-Børsen.

- Vi skal bruge pengene til at få nogle produkter over på formater til diagnostik, og så skal vi bruge dem til opkøb, lyder det fra vicedirektøren.

Men de 15 mio. kr. er langt fra nok, hvis et opkøb skal realiseres.

- Vi forhandler for tiden med et selskab, mens vi er ikke kommet så langt, at vi kan sige noget om finansieringen, siger Thea Olesen, der peger på muligheden af en delvis kontant betaling suppleret med en aktieemission eller en ren betaling i aktier som blot et par muligheder.

- Men det forhandler vi om, lyder det fra Bioporto-direktøren.

Såfremt det nuværende nye lån bliver konverteret til aktier i Bioporto vil en obligation på nominelt 250.000 kr. udløse 71.429 styk aktier i BioPorto, hvilket svarer til en såkaldt exercise-kurs på 3,5 kr.

Hovedaktiviteten i Bioporto er på nuværende tidspunkt datterselskabet Antibodyshop, som er i færd med at udvikle en hurtig metode til at fastlægge diagnoser ved hjælp af urintest hos kritisk syge patienter. Selskabet har indleveret en ansøgning om patentbeskyttelse af metoden.

Bioporta blev noteret på Københavns Fondsbørs ad bagvejen via investeringsselskabet Realinvest.dk, der blev overtaget i januar sidste år. En af hovedmændene bag overtagelsen var erhvervsmanden og politikeren Christian Rovsing, der også er formand for selskabet.

Søg i fondsbørsmeddelelser, og du vil sikkert kunne finde svar der ;0)



TRÅDOVERSIGT