Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad skal Dansk Aktionærforening dog på den galej?


35002 Hegu 21/10 2010 17:24
Oversigt

Økonomien i foreningen hænger i laser. Er den mon derfor at man går i seng med et børsnoteret firma og Saxobank?

Så meget for uafhængigheden. ØV!

http://euroinvestor.dk/news/shownewsstory.aspx?storyid=11359566

Med venlig hilsen

Hegu



21/10 2010 17:35 johnsen 035004



Det er næppe et klogt træk af Dansk Aktionærforening.



21/10 2010 20:59 olespenkos 535007



Helt enig.
Dansk Aktionærforening skulle have holdt sig langt væk fra Saxo Bank. Den eneste forskel på Saxo Bank og "gamle dages" Midas er at det er at de har haft held til at vokse sig store på basis af en blanding af en almindelig grådighed og en (indrømmet)genial handelsplatform. Dette har tilsammen skygget for en grundliggende dårlig forretningsmoral.
At Saxo Bank på det seneste har slået sig sammen med de sølle rester af Property Group understreger blot lødigheden.
Den eneste måde man kan forholde sig til den udvikling er at stemme emd fødderne, hvilket for mit vedkommende betyder "farvel DAF".
Ole S.

dårlig forretningsmorel,



22/10 2010 03:57 AnalyseThat 735013



Problemet med Pensionsordninger ligger her:

http://investorpension.euroinvestorpension.dk/nyheder/vis-nyhed/article/nej-til-pensionssurfing-1/

Ideen NemPension bør ligesom NemID og NemKonto kunne fødes snart, så man kan "surfe" pension lige så let som at skifte NemKonto i banken. Dvs. man sætter sin pension ind på en eneste konto, ikke bundet til en bestemt pensionsordning, og kan så have et samlet overblik over alle sine penge, og vælge hvilken pensionsordning de nu skal trække renter hos. Der kan så vælges mellem forskellige alt efter udbuddet. Det burde da give lavere kurtage, ingen intern cashcow hos udbyderne da der ingen binding er, og det "sociale" element som de skriver i arkiklen - lige vilkår for kvinder og mænd, lige vilkår for stor og lille, kan bibeholdes til en vis grad.

Men der er nok for mange kurtage-penge i de pensionsordninger til at staten kan tage kampen op mod de private bankers ordninger - lobbyen er for stærk til at private mennesker kan få en "fri ordning" - den ko har bankerne slagtet. Lidt ligesom PBS også har slagtet en del frie initiativer.

Men DAF - goodbye, det er klart selvmål at lave noget sammen med en privat udbyder. De kommer i lommen hos dem fra dag 1, så der røg den uafhængige forening.




22/10 2010 13:37 renek 335035



Hej enig Analyse

Pensionsmarkedet er helt håbløst og stavsbinder folk til nogle ordninger de sjældent selv forstår. Det er fint nok med tvungne pensionsordninger, men man skulle have muligheden for lade dem indgå på egen konto et eller andet sted man selv vælger - i fred for gebyrgribbe og andre lobbyrovdyr.




22/10 2010 17:51 colombuss 035057



Noget helt andet, det at staten nu begrænser fradraget for egen pensionsordning, har så mange negative konsekvenser for det danske samfund, at det lige bør nævnes.

1.Det fremmer forbrug kontra opsparing

2.Fremtidens pensionister vil i højere grad end nu være afhængig af staten, som samtidig får mindre og mindre råd.

3. De gigantiske, og helt unikke danske pensionformuer, har haft samme stabiliserende effekt på det danske samfund, som oliefondet har det for Norge, samtidigt, har denne kapital understøttet vores aktiemarked og obligationsmarked, samt været med til at give en attraktiv flex rente.

Den danske stat har i den grad tisset i bukserne ved at reducere pensionsfradraget. Det kommer til at gøre av om 30 år.



22/10 2010 22:32 renek 135069



Til den tid er politikerne døde eller sidder med lukrative bestyrelsesposter eller EU-ministerpensioner Vi andre må tage regningen...som sædvanlig



TRÅDOVERSIGT