Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

foran et kursdyk?


35302 Kenddinvare 28/10 2010 15:47
Oversigt

Hvis man ser på DJIA-grafen fra start januar til slut april er det i utrolig grad gentaget fra slut august til nu. Illustreret på http://stockcharts.com/def/servlet/Favorites.CServlet?obj=ID1399335&cmd=show[s198784590]&disp=O
Lige i starten af maj faldt kurserne hurtigt med fokus på den aften, hvor en tastefejl startede et kursdyk på 10% på under 20 minuter.
Spørgsmålet er så om vi nu skal være forberedt på et pludseligt og stort kursfald inden for den næste uges tid.
Det der taler for er at vi så vil have en tydelig dobbelttop i DJIA og at nogle kræfter, som decideret vil spille på dette play hiver andre, som frygter det med og de har jo opskriften fra 'tastefejlsaftenen'.
Det der taler imod er at der mangler noget i dobbelttop i SP og Nasdaq og at der ikke ses samme udbredte ide i markedet om at kurserne nu er kommet for højt op bl.a. fordi en del virksomheder har tjent pænt i løbet af sommeren og frygten for dobbeltdip er faldet de seneste måneder.

Under alle omstændigheder må et dyk forudsætte en udløsende faktor fra nyhedsflow. Her ser jeg to muligheder a)midtvejsvalget b)skuffelse over FED-udmelding.
Omkring midtvejsvalget er der oppinionsundersøgelser til at afbøde en stor nyhed. Derudover er det vanskeligt at se hvem der herudfra skal udløse kursfald på hvilket grundlag.
Omkring FED er forventningen en melding om støtte på mindst 400 mia.$. Dette er indregnet i kurserne, så en udmelding på f.eks. 200 mia.$ vil vel omgående udløse et stort pres for at fremtvinge et større beløb.
Denne argumentation må tilsige en vis forsigtighed med aktiebeholdning og evt. sikring med bear lige op til forventet melding/præcisering fra FED (i næste uge?).



28/10 2010 16:49 le 035303



man kan ikke forudsige markedet ud fra de TA betragtninger du kommer med



TRÅDOVERSIGT