Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LCP og lidt mæglerstats.


35420 CHjortInvest 29/10 2010 22:47
Oversigt

Lidt afsluttende mæglerstats, nu hvor emissionen skydes i gang. Tænk ikke over det faktum, at Danske Bank’s kunder har været nettosælgere med 73%, og at Danske Bank viser sig at være emissions bank…..

Nye penge og nyt blod må der til, det er en stor del af gamet vedr. BioTek.
Jeg selv er Bullish på casen, men Bearish på kursen.

Kursen er syg og vil være det lang tid frem.
Almindelig TA vil være sat ud af spillet (6-12 mdr.).

Der kan i tilfældet LCP drages parallel med TopoTarget op til deres emission på 2,-.
Desværre også i tilfældet med emissionsbank.

Jeg kan ikke anbefale, at man kaster sig ud i et spil på t-retter etc. Alt for mange kommer til at sidde tilbage med sorteper. Se blot på de seneste emissioner, hvor bl.a. MAX, AMA og H+H blev handlet til under tegningskursen. Blot som en lille advarsel.

Og så lige for god ordens skyld:
Der skal 1 t-ret til, for at tegne èn ny aktie à 1,20.
Når så engang at hele dette cirkus er overstået, vil der være 454.542.480 LCP aktier, såfremt at emissionen ender på 100%. (læg så dertil warrants programmet!)

LCP skal såmænd nok få deres penge- emissions bankerne ligeså og krummerne fra de riges bord. Ja hvem kommer til at slås om dem???

Held og lykke til jer Alle!

Mv.
CHjort

FUNKI, VELO.CO




30/10 2010 19:44 oneofakind 035463



Ligner en kommende "pennyshare", ikke den bedste egenskab at besidde for et selskab, hvis de ønsker at blive taget seriøst, og interesserer sig for sine aktionærer.
Har ikke fortrudt at jeg trådte ud.. kun at jeg trådte ind :)
Vil nok for en ordens skyld følge den løbende for at se om jeg kan spotte et profitabelt entrypoint.. Men er ikke optimistisk trods den høje % del af de nye aktier, der sandsynligvis aldrig kommer i "float".

Og så ellers læse videre på, hvorledes en "melt-dose" teknologi kan være så banebrydende i forhold til f.eks. hvis jeg dyppede en pille i hvidløgssaft, og med de nye molekyler der blev knyttet sammen, kaldte det en "forbedring af produktet", hvorefter jeg kunne gå igenne faserne I II og III og blive skiderig!

Knurre!



2/11 2010 12:21 Skanis 035572



Jeg har et teknisk spørgsmål. Jeg er ret blank omkring tegningen af t-retter osv. Forvirret i hvert fald.

1: Jeg skal bede min bank om at købe det jeg får tilbudt right?
Det gælder for aktierne 1/7 af 1,2 kr stk. Dvs. 70k aktier hvis man har 10 k nu right?
2: Al den snak om t retter fatter jeg generelt ikke. Hvorfor kommer den overhoved på tale når tegningkursen ligger fast på 1,2? det kan der vel ikke pilles ved!
og skal jeg selv ud og købe t retter osv?
På forhånd tak for den som kan gøre det soleklart hvordan det hele hænger sammen!
Mvh Martin



2/11 2010 12:31 troldmanden 035573



Hej Martin

Hvis du i går havde 10K aktier så er det rigtigt du får 70K T-retter. Hvis du gerne vil udnytte disse så skal du kontakte din bank for fortælle dem det. Så går alt glat igennem. Du vil så købe 70K aktier til 1,2 kr per stk.

Hvis IKKE du kontakter din bank så tvangssælger de dine T-retter et par dage før tegnings perioden udløber

Grunden til der findes T-retter er at det dels skal være muligt for dig at sælge de T-retter du har fået tildlet hvis nu ikke du ønsker at udnytte dem. Og modsat hvis nu en ny investor gerne vil ind så skal denne først ud at købe T-retter for at få adgang til de nye aktier af 1,2 kr per stk.

Man kan altså KUN købe de nye akter af 1,2 kr hvis man har T-retter. Og ønsker du i dit eksempel af købe flere end 70K nye aktier a 1,2kr så skal du altså ud at købe ekstra T-retter op

Håber det hjælper lidt på forståelsen
Vh
T.




2/11 2010 12:51 Skanis 035574



TAk troldmand det hjalp en del!

For lige at få det slået helt fast. Jeg skal IKKE gøre andet end at skrive til min bank at jeg vil købe de antal aktier jeg er berettiget til ifølge min nuværende beholdning. Hvis jeg køber t retter er det KUN for at købe flere aktier end jeg kan nu??



2/11 2010 12:59 troldmanden 035576



Ja du kan enten selv udfylde den tegningsblanket der følger med prospektet eller ringe til din bankmand så kan han sørge for den bliver udfyldt.

Og det er korrekt forstået. Du skal kun købe flere T-retter hvis du ønsker at købe flere aktier af 1,2 kr end det antal du allerede nu er berettigt til at købe



2/11 2010 13:05 Skanis 035577



Jamen så siger jeg mange tak!

Nu er jeg med.

Jeg vil dog sige at jeg finder kursen lige nu totalt latterlig. Ved ikke om det bare er mig der er naiv. Meen.. Med 450 mio aktier i omløb efter d. 15 nov, så giver kurs 1,3 fx. en markedsværdi på ca. 585 mio kr. Det er stort set hvad de har i cash! Dvs. et potentiel mia. salg af tacro er værdisat til 150 mio plus minus. Resten af pipeline: 0KR.
=Århundredets bedste biotek tilbud?



2/11 2010 13:17 troldmanden 035578



Ja selskabet vil den 15 nov med en kurs på 1,3 blive handlet stort set 100% til cash. Så alt andet er gratis. Nu er der så pgså enkelte andre biotech selskaber der oplever det. Men ingen af disse har 2 ejere i ryggen som nok skal garantere nye penge hvis det bliver nødvendigt, og Tacro data vel at mærke er så gode som forventet.

Så jo det er ret ulogisk at kursen skal være hvor den nu er. Så nu består der et hårdt IR arbejde for LCP for at få omverden til at forstå de muligheder der ligger i selskabet



2/11 2010 14:26 135580



På de fleste multiple er Genmab markant billigere stadigvæk, så al den snak om manglende logik, er ulogisk for mig.

At den skal trades til cash er vel en ok forventning til en virksomhed som lige har været ude og hente mange penge.




2/11 2010 18:13 Solsen 035588



Trold..... jeg tror ikke vi skal se nogen logik i LCPs slagtning.

De store scorer blot kassen på at drive kursen helt ud i det vanvittige.

Der skriges KØB lige nu !



2/11 2010 20:12 macebb 035591



Hej Solsen - Vil det sige at du ser LCP som et godt køb til nuværende kurs?

Jeg har det på samme måde som Skanis, syntes nemlig også at LCP er meget billig i forhold til hvilke muligheder der kunne være i virksomheden på lang sigt og dertil kommer at jeg mener risikoen for at Tacro ikke bliver godkendt er meget mindre i forhold til mange andre nye stoffer.
Kunne personligt godt finde på at købe ekstra T-retter.

-Nogen der tror på at at kursen kommer under 1,30 når emission er slut?

-Kunne man ikke forstille sig de lander en partneraftale i det nye år, som sikrer yderliger kapital til efter fase 3 med Tacro.



2/11 2010 20:35 Solsen 035593



Med de normale forbehold for biotech aktier så er LCP historisk set banket under gulvbrædderne grundet emissionen.

Ser vi på hvad der sker over atlanten så er det sædvanligvis et godt entry tidspunt - umiddelbart i forbindelse med en emission.

Det skyldes, at køberne i emissionen skal have et "godt tilbud" for at skyde penge i foretagenet og særligt under de omstændigheder der hersker på finansmarkederne pt.




TRÅDOVERSIGT