Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kammerater! Lad os gøre noget ved disse ei-debat-uromagere!


36562 Jamesol 28/11 2010 04:37
Oversigt

Hvordan kan vi løse problemet med alle disse små 'loose guns' i ei-debatten, der 'vist nok' er til besvær for flere end blot de stramtantede? johnsner, jeg har et bud!

Problemets størrelse gik for alvor op for mig ved læsningen af en alvorsmands indlæg længere nede i tråden om manipulation mod Vestas-aktien. Vi har set det før, husker denne seriøse debattør os på. Jeg bringer her to forslag, der én gang for alle sensationelt kan løsne op for problematikken:

1. Lad os samle nogle gutter til et finans-tæskehold!

Når Finanstilsynet svigter, eller bare giver sig l-i-i-i-dt for god tid til sagerne, så lad os da ture rundt i landet. Lad os sparke dørene ind hos alle de små finans-tilsvinings-pelse i deres usle små finansløse lejligheder.

Måske kan vi nå at gribe deres kageindsmurte fingre nede i tastaturet... godt i gang med endnu en "sviner" af rang!

2. Lad os udefra trænge ind i de computere, hvor disse underlødige finansafskum kommer på alle deres "svinere"!

Lad os lave sjove ting dér, så de virkelig kommer til at undre sig.

En af 'mine venner' fik lige efter sin eksklusion fra Euroinvestor for nogle få måneder siden besøg i sin mailboks. Herfra havde 'nogen' sendt denne besked ud til o. 25 af email-adresserne i hans ind og udboks:

"How are you ? Just received my iphone 3gs 32gb from this website : tradeonline888.com much cheaper than others and genuine . if you would like to get one,you can check it out, all the best for 2010
Regards"

Min ven er fuldstændig uinteresseret i den slags tekniske vidundere. Så han havde ikke selv sendt mailen.

Dem fra Euroinvestor er de eneste, som nogensinde har haft adgang til koderne til min vens computer. Udover min ven selv, forstås.

Euroinvestor havde fået koden, som min ven - "dumt nok," indrømmer han nu - benyttede til alt på sin computer. Euroinvestor fik koden, da han tilmeldte sig deres debat. Altså selvsamme kode, som min ven også brugte til at komme ind i sin mailboks.

I stedet for at blive vist som prikker, som det er normalt, havde min vens kode nemlig ved tilmeldingen til Euroinvestor været læsbar, da han sendte den til Euroinvestor.

Så jeg er da fuldstændigt overbevist om, at vi sagtens kan overtale Euroinvestor til at udlevere både de små debat-stymperes hjem-adresser og deres koder fra Euroinvestors medlemsregister. Når nu det er til et godt formål.

Euroinvestor skyder gerne genvej i al anstændighedsmoradset, hvis det kan betale sig. De er på den måde så dejligt fleksible.

Kammerater, lad os støtte vore store, nødlidende venner på finansparnasset. Hæv treforkene! Lad os lave rav i den for alle disse små debat-uromagere!

Venlig hilsen
Jamesol



28/11 2010 10:50 masha 636568



EI er en kamp mellem forskellige interesser er min vurdering som Saxo og ejerne lader udspille uden at gribe ind. Jeg bliver mere og mere overbevist om, at nogle systematisk forsøger at bruge EI til manipulation - det ville ikke undre mig om vi og få år vil se en sag i den anledning.

Lige nu ser det ud som om der en systematisk kamp for at få enkelte profiler til selv at trække sig - herunder Pete og undertegnede - men de skal ikke få held til det - for EI tiltrækker fortsat nye og ikke erfarne investorer.

Iøvrigt er Pete og jeg nu den samme påstås det på EI - det bliver mere og mere morsomt - den eneste der formår at holde sig uden synes at være Malurt, men her er de små "hints" der skal føre til hans endelidt begyndt :)

Men - lad EI dø af sig selv - for det sker så længe ejeren lader siden dø. Den langsomme død startede da man lukkede Saxo ind. Vil Saxo acceptere ekstremt kritiske indlæg om dem når de en dag er på Børsen?

Derfor til PI - bliv ved at holde jer væk fra ejerinteresser fra finansverdenen. For der som at tisse i e bovs på e kold vinterdaw.



28/11 2010 11:08 MarkusK 036570



Jeg tror nu i tillægger EI rigelig stor betydning, dem der har midlerne til at flytte kurserne tvivler jeg stærkt på lader sig inspirere derinde. Begynderne har sandsynligvis ikke midlerne til noget alligevel. Måske i small cap dog.

Det er ovre den tid hvor jeg kunne lade mig provokere af en eller anden selvpromoverende skribent der altid sælger på toppen og køber på bunden.



28/11 2010 13:35 JørgenVarnæs 836580



Lad nu være med at trække det snavs herover. Hold EI på EI. Når du slås med et svin, så bliver du beskidt - og jeg gider ikke det skidt.



28/11 2010 16:03 Kristensen 036588



Helt enig! Der er vist ingen grund til at blande disse to sites sammen.



29/11 2010 00:07 anmik 036608



Kris .. om du er en "ung kammerat" i vorden .. som jamesol skriver .. ?? .. eller om du også bare får en med riven ..når nu den er fremme .. (jeg tror det sidste .. ss) .. .. det, der har slået mig, med lammende træthed er .. hvor mange gengangere (spøgelser .. ) der er på PL og EI .. de samme fortærskede dagsordner .. de samme - helt op til 10 år - gamle perfide krige .. de samme altdominerende ældgamle "høvdinge", der totaltdefinerer, hvad der skrives om og hvem der skriver .. .. så megen .. gammel nid, strid og bitterhed om tabte penge .. manipulerede informationer .. politiske dagsordner .. .. og nåh ja .. ronkedorenes felttog mod kvindernes indtog på et af de allersidste mandsdomener .. ..

jeg har været tiltagende obs på sammenhængene og og havde egentlig bestemt mig for, allerede efter denne korte tid, at trække mig fra PI også .. .. det var faktisk .. skal vi sige: "en gammel vens" insisteren på, at BLIVE VED med at trampe rundt i spinaten, der nærmest TVANG mig igang igen .. han bare kaldte og kaldte .. ss ..

Men fakta er stadig, at jeg har brug for perfektfungerende strakskurser og flest mulige korrekte infos .. jeg har IKKE har brug for nogen chat .. fyldt med mudderkastning, manipulering og spam for at kunne handle aktier .. .. tværtom må jeg erkende, at jeg åbenbart er letafledelig nok til at, jeg en håndfuld gange har misset et godt entry .. fordi jeg lige skulle svare på "noget SÅ vigtigt .." :-(

Omvendt er det indlysende, at en chat, hvor man oprigtigt deler viden, info, og holdninger kan være et uvurdeligt supp.

Nogen gange kan jeg nærmest "se" AKA (der burde være et sted på forsiden, hvor aka præsenter sig ordentligt) springe rundt mellem skyttegravene med et hvidt lommetørklæde .. medens han dupper svedperler af panden og prøver at mægle .. men først og fremmest forhindre gamle konflikter (som han kender og kan lugte på 10 skridts afstand) i at bryde ud i lys lue .. .. og jeg har flere gange spurgt mig selv .. Hvori består charmen eller den indre nødvendighed i, at forlade et site .. for at starte op .. præcis samme sted i et andet site ? .. .. er de folk bare hæmningsløse ? .. er det hele et perfekt begået kjøbenhavnerscheme, der i erkendelse af, at nu begynder folk at sive .. satte et nyt site i verden .. så kører karusellen et par år igen .. er det manglen på konsekvent moderation .. er det svært til umuligt at korrekse endsige ekskludere gamle følgesvende .. .. for slet ikke at tale om investorer ..

uanset .. .. jeg har svært ved at se, at PI på sigt kan komme udenom en mere håndfast moderation .. jeg forslår AKA at ansætte en kollega .. en kvinde forståes .. ss .. .. kunne forestille mig, at et 1-2-3 strike-system, hvor der kun gives advarsler på den lukkede mail og som har som 1. konsekvens at man blot udelukkes en uge .. ville bevirke at ingen "taber ansigt" og at de fleste "konflikter" automatisk stopper efter 1. advarsel .. .. og at det ikke var AKA (der gerne fortsat skal være samlingspunkt og gennemgangsfigur) .. der uddelte advarslerne .. På den led ville ingen med sikkerhed vide, hvorfor en skribent l-i-g-e tog en tiltrængt slapper .. .. "moderationen" kunne bestå i, at hele udskriftet læses igennem 1 gang i døgnet.

Alle butikker vil gerne have flest mulige kunder .. nogen gange forhindre ganske få dårlige kunder .. at der kommer mange flere gode kunder til. Det ved enhver god værtshusholder og advokat.

Afsluttende vil jeg gerne opfordre nogen af alle de ny-tilmeldte: Begynd nu at melde Jer ind i chatten .. i må ikke lade Jer forskrække af, at AKAs "system" er ved at bryde sammen (det er et overskudsfænomen, der nok skal blive fixet .. .. under alle omstændigheder er det hans/huset problem .. ikke Jeres .. ss) .. og I skal slet ikke lade Jer afskrække af de få skribenter, der mener, at hvis andre melder ind .. bliver der taget noget fra dem .. det er IKKE sådan det fungerer .. tværtom .. gør Jeres forarbejde så godt I kan .. og ellers spørg løs .. meld ud og diskuter med .. .. er der nok, der kommer med de samme "nybegynderspørgsmål" .. viser det blot et behov for en ny gruppe .. et undervisningslink etc ..



29/11 2010 01:19 Jamesol 136609



Til anmik

Det var dog li'godt den groveste! Du henvender dig i min tråd til "Staklen" Kristensen, misbruger ham, fordi jeg har udgydt noget humor omkring hans ungdom.

Og det forleder dig til at snakke om "gammel nid, strid og bitterhed om tabte penge .. manipulerede informationer .. politiske dagsordner .. ". På den måde gør du mig til ærkeeksemplet på disse egenskaber og motiver. Og så er der snakken om udelukkelse i den anledning.
Hvad fanden bilder du dig egentlig ind?

Du er den eneste ondskabsfulde af os to. Det er, hvad jeg får ud af dine morsomheder.

Jeg kan oplyse, at bortset en bank, et debatsite og en debattør, som startede en stærkt fremmedfjendsk tråd på pågældende site, så har jeg aldrig kastet mig over andre - heller ikke debattører.

Jeg har svaret igen, når debattører med en negativ dagsorden har angrebet mig. Men da altid drillende og uden ondskabsfuldheder. Ikke andet end de med deres negative vilje kunne udlæse af mit svar. Men ofte har de da - måske påtaget - savnet humor. Selv den fremmedfjendske debattør nedgjorde jeg i hans egen ånd under anvendelse af humor, og han blev da vist heller ikke fornærmet.

Jeg har da også drillet 'ordentlige' debattører. men så har de altså skullet anstrenge sig meget, hvis de skulle finde noget at blive fornærmede over. Som for eksempel de øvrige debattører her i tråden.

Men selvfølgelig: Kan man ikke lide debattøren, så kan man bestemt heller ikke lide det, han skriver. Da mener jeg så bare, at det ikke kan være en moderators opgave at støtte negativister med hverken den ene eller den anden sanktion. De sure må selv holde sig langt væk fra pågældende aversions indlæg.

Jeg har aldrig hypet en aktie. Jeg har altid diskuteret. Med mindre selvfølgelig, det er et af mine egenartede essays, der vel heller ikke lige kan kaldes noget med hype. Problemet for nogen er måske, når en debattør skiller sig ud ved sin anderledes tilgang. Men det er altså deres egen værthus-indskrænkede skyld, hvis man ikke må bruge humor eller være en neger her.

Er de sure debattører for fintfølende til at udholde at se, at nu kommer ham Jamesol, eller andre, sgu med et af sine åndssvage indlæg igen, så burde de måske selv forlade debatten en tid. Bestil i stedet tid hos en terapeut af en slags. Problemet ligger helt klart hos dem selv.

Anledningen til mit indlæg foroven var et tidligere indlæg fra johnsen, hvor han meget genkendeligt hev denne gamle traver frem:

"Vi har også set egen forfattet breve/mail, som skulle fremstå fra en specifik virksomhed på ei debatten. En "sviner" af rang, som blev fjernet efter virksomheden havde henvendt sig til ei."

Bemærkningen var en hilsen til mig. "Svineren" var et satirisk indlæg rettet mod en stakkels bank. Der forekom ingen ulovlighed, jeg blev bare ekskluderet, som om det havde været ulovligt. Banken klagede jo, angiveligt.

Når johnsen hiver et eksempel på en ikke-sag mod mig frem, så føler jeg mig i allerhøjeste grad berettiget til at give igen. For det er noget forbandet "svineri" at køre på med en sag, der md god grund aldrig fik et juridisk efterspil. Det siger meget om mandens moralske niveau - også selv om han selv kører på med sit debatniveau. En falsk debattør er han.

På ei kunne debattørerne ikke rigtig skelne mellem en anklage og en dom - der var det bare ski'e sjovt og 'ut' af vagten, makker. Jeg fik nu heller ikke mulighed for at forsvare mig, da jeg jo blev udelukket, mens debatten kørte på. Herved blev et par tvivlere omvendt af den ensidige påvirkning.

På pi vil jeg tro, at retsbevidstheden er noget større, fordi uddannelsesniveauet generelt er større. Man ved, hvorfor retssystemet er tredelt i et frit, demokratisk samfund. Og man ved, hvad man risikerer ved at give efter for din slags. Så jeg tror altså din sag er dødsdømt - også selv om du truer med at gå. Det skal du for min skyld være velkommen til.

Jamesol



29/11 2010 10:23 anmik 036625



Hej jamesol .. jeg læste dit indlæg for snart 1/2 time siden .. og jeg går simpelthen og smågriner endnu .. WWHHAAUUWW for en energi .. .. hæfter mig ved: "Jeg har aldrig diskuteret" .. grinnn .. .. Jamesol .. beklager så meget .. at mit indlæg egentlig handlede så lidt om dig .. det må virkelig have gjort nas .. .. den der kommer tættest på er cyber .. jeg ER en utålmodig sjæl .. med NOGEN ting .. herunder med gamle, garvede ideosynkratiske debattører, der misbruger ethvert site for at projektere og illudere MIG MIG MIG-tingen .. hygge og frygt ikke .. der kommer ikke mere fra mig til dig (øv .. hva ??) .. ss .. sS ..SSS***



29/11 2010 11:07 Jamesol 036629



Rettelse: "Jeg har altid diskuteret" - dvs. ikke slået nogen unødvendigt i hovedet eller hypet.

Du burde måske så en anden gang lige læse igennem, om du egentlig mener det, du har skrevet. For et angreb på mig var den her tekst.



29/11 2010 02:02 cyber 036610






29/11 2010 02:17 cyber 236613



Hmm den IPhone driller, der skulle stå anmik.. Og jeg ville kort kommentere, at dine vinkler ikke er helt skæve, blot lidt utålmodige. At navigere i et forum med tonsvis af information er en spændende kunstart.

sent from iPhone



29/11 2010 02:53 Jamesol 036614



Hmm... måske alligevel lidt skuffende, hvis du dermed mener, at det er rimeligt, at vedkommende slår Jamesol i hartkorn med:

"som jamesol skriver .. ?? .. eller om du også bare får en med riven ..når nu den er fremme .. (jeg tror det sidste .. ss) .. .. det, der har slået mig, med lammende træthed er .. hvor mange gengangere (spøgelser .. ) der er på PL og EI .. de samme fortærskede dagsordner .. de samme - helt op til 10 år - gamle perfide krige .. de samme altdominerende ældgamle "høvdinge", der totaltdefinerer, hvad der skrives om og hvem der skriver .. .. så megen .. gammel nid, strid og bitterhed om tabte penge .. manipulerede informationer .. politiske dagsordner .. .. og nåh ja .. ronkedorenes felttog mod kvindernes indtog på et af de allersidste mandsdomener .. .."

Jeg ved ikke, om sammenkædningen til mig er mest idioti - eller om vi er ovre i noget -decideret ondskabsfuldt. Det sidste ville dog undre mig, da jeg aldrig har debatteret med vedkommende. Og læst mig fra sidelinjen har personen givetvis ikke gjort. Måske lider vedkommende af læseproblemer, jeg skriver jo langt.



29/11 2010 09:37 cyber 336619



Lad det være sagt, jeg er inkarneret PI-er. Den fremdrift Pi har præsteret kender ingen mage. Kritik er velkommen på PI, blot den er underbygget og venligsindet, vi forener gode kræfter til positive investeringer. Misinformation hører aktiekulturen til, men vi dyrker den ikke. Jeg tror, at både du og anmik giver af et godt hjerte.

sent from iPhone



29/11 2010 09:48 Jamesol 036621



Jeg er halvvejs enig ;)

Kors! Indlæg nr. 95... nej, 96. Lidt ei er der altså gået i det for mig det seneste døgn. Så meget vil jeg indrømme.



29/11 2010 21:09 anmik 036661



Så kom der alligevel lige et pip mere .. ok .. jeg kan så vælge mellem at være idiot eller ondskabsfuld ? .. startede såmen bare med at fortælle kris .. at han nok ikke behøvede at føle sig alt for truffet .. .. johnson tror jeg "klarer" sig .. .. mit ærinde var primært at medvirke til at neddæmpe de der "loose guns" i debatterne .. .. det lykkedes IKKE .. beklager .. og jo .. en del af problemet er måske netop .. at jeg også læser dine indlæg .. ligesom jeg læser NÆSTEN alt andet.



28/11 2010 16:12 actdk 036590



Vil da lige tilføje at teknik-spam-mails med iPhone tilbud, laptop tilbud osv. er et meget kendt problem i Hotmail-kredse. Det betød blandt andet at Hotmail for nyligt spærrede et større antal konti.

Det har kun noget med én til at gøre - for dårlige passwords hos brugerne og evt password opsnappende programmer på computeren!

At tillægge EI problemet er noget af en påstand..








28/11 2010 19:31 Jamesol 136593



KAMMERATER! JEG TAKKER JER ALLE FOR JERES SOLIDARISKE BETRAGTNINGER!

Jeg synes helt sikert, kammerater, at I har ydet en fortrinlig indsats blot på baggrund af min lille humoresque. Jeres formand applauderer jer med aklamation! Dog må jeg lige rette et par smådetaljer i jeres holdninger, kammerater, der hindrer os i at finde helt ind på fælles kurs:

Masha:
Jeg har ingen kommentarer til dig, kammerat.
Du kører din egen, let indforståede kamp, som synes fuldt ud retfærdig! Dine betragtninger om ei er jeg helt enig i.

Markusk:
Kammerat, hvis du har ret, så kan jeg kun sige: Småinvestorer, kammerater, i det ganske land! Saml jeres investeringer og lad os skylle storkapitalen i Vesterhavet! Din nyfundne ro over for selvpromoverende provokatører imponerer mig, kammerat, den slags kan vi bruge i vor bevægelse!

Varnæs:
Med få ord skaber du bevægelse i masserne, kammerat! Du har en sjælden evne i massesuggestion, som kun få før dig! Jeg husker på stående fod kun den religiøse vildfører Jesus. Og naturligvis kammeraterne Lenin og Stalin. Du har en stor fremtid foran dig i bevægelsen, kammerat. Men desværre, kammerat, snavset er ankommet, det fulgte vist i kølvandet, da jeg selv landede her i landflygtighed. Det er den slags, jeg kommenterer i min ellers uskyldige tekst, kammerat. Skyd ikke budbringeren, kammerat! Heller ikke selv om den slags scorer billige point.

Kristensen:
Unge kammerat, du har vist endnu meget at lære, inden bevægelsen kan få fuld udbytte af dig.

actdk:
Vi har også brug for kammerater med teknisk indsigt i vor afdeling for strategiske afledningsmøvrer og i vor diskussionsklub, kammerat!






28/11 2010 23:10 cyber 036604



Haha - held og lykke med Topo

sent from iPhone



28/11 2010 23:17 Jamesol 036605



Takker (i lige måde)! Har du forladt skuden?



28/11 2010 23:26 cyber 036606



Nej da, skal have købt nogle flere. Jeg er desværre ikke så god til spredning, satser når jeg tror på en case..

sent from iPhone



28/11 2010 23:29 Jamesol 036607



Ditto, ditto og ditto!



TRÅDOVERSIGT