Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Exiqon ser marked på over $3,5 mia fpr deres tyktarms test


37229 troldmanden 20/12 2010 16:05
Oversigt

Exiqon har gennemført det første forsøg mhp at finde biomarkører til tyktarms kræft. Det er første store skridt på vejen mod at få en endelig test validerete og salgskalr omkring 2013/14


Exiqon estimere en succefuld biomakør kan have et teoretisk salgs potentiale på over $3,5 mia idet op til 300 mio personer med fordel kan screens hvert 2. år.

I forbindelse med den seneste finanslov blev Kræftplan 3 fastlagt. Og i denne vil der blive afsat ret mange midler til påbegyndelse af en landsdækkende screening af tyktarms kræft. 1. år hvor en ny screening skal indføres herhjemme er 2014 hvor der afsættes 220 mio kr. Det beløb vil stige årligt frem til 2023 hvor der vil være 391 mio.

Så der er ingen tvivl om potentialet kan blive ganske stort for Exiqon hvis det lykkes dem at komme i mål. Det ligner mere og mere en bredere udgave af BioPorto (som jeg selv har aktier i)idet Exiqon har flere heste at spille på og bla opnår positiv cash flow fra basis forretningen her i 2011. Så det er vel kun et spørgsmål og tid før mange for alvor får øjene op for Exiqon

Vh
T

Ps jeg har ikke selv Exiqon for nuværende men de er helt klart på min obs liste!!


http://www.proinvestor.com/aktienyt/521958/Exiqon-har-gennemfoert-foerste-fase-i-projekt-til-tidlig-opdagelse-af-tarmkraeft



20/12 2010 16:45 137230



også her. Giv mig et kvartal med eksekveret strategi og så er jeg på....



22/12 2010 23:26 HenryAS 237292



Tog allerede chancen og købte i oktober Exiqon til porteføljen – efter at ATP i september meddelte at de havde øget deres ejerskab i Exiqon til 10,89% og samtidig læste et interview med ATP-direktør Lars Rohde hvor han hvor han blev spurgt om hvor han så mulighederne for hvad Danmark skulle leve af i fremtiden nævnte han specifikt "medico" branchen som et område med store muligheder -hmm tænkte straks at ATP havde jo også netop øget deres andel i Exiqon så der var da sikkert noget som der lige var blevet gennem drøftet i ATP toppen - hvor er der vækst muligheder for Danmark ?

Når man så iden udmærkede Exiqon præsentations videoe på PI fra den 14/9 2010 hører Lars Kongsbak fortælle at de har haft 12% vækst fra kvt til kvt nu 16 kvt itræk så er det jo ligesom at der begynder en klokke at ringe, "ATP analytikkerne har med garanti gennem analyseret det her" før de kaster flere penge iet selskab som Exiqon!

Fakta er også at Exiqon jvf præsentaionen nu samarbejder med 5 af de 10 største pharma selskaber iverden for ny medicin fremstilling så en mega vigtig blåstempling af selskabet med den kunde kreds.

Kan kun anbefale at høre og se PI præsentionen fra den 14/9 2010 den varer 52 min og giver et fantastisk indblik i firmaet.

http://www.proinvestor.com/aktier/Exiqon/EXQ.CO



23/12 2010 00:02 troldmanden 037295



Tillykke med investeringen. Du har allerede en god fortjeneste på den.


Ja det var en super god præsentation Lars Kongsbak gav. Det var virklig en øjenåbner for mange.

Hvis nu de kommer og præsentere en gang til så kan jeg kun anbefale man kommer og høre præsentationen og evt stiller nogle spørgsmål. Specielt alle dem som interessere sig rigtig meget for BioPorto burde nok også begynde at kigge lidt på Exiqon........



1/2 2011 13:38 HenryAS 038361



ATP lægger linien i dansk erhversliv - det passer jo egentlig meget fint med en investering i Exiqon som ATP gik stærkt ind i iefteråret 2010.

http://www.business.dk/finans/atp-laegger-linjen-i-dansk-erhvervsliv

Jeg bemærker især lige afsnittet i artiklen:

Berlingske Business har været i kontakt med flere kilder i det danske investerings- og corporate financemiljø, som samstemmende fremhæver ATP som en ekstremt betydningsfuld investor. Det er den første investor, der får et opkald, når der skal rejses kapital, fordi netop ATP’s nik til at bakke op giver kapitaludvidelsen betydeligt medvind. Det samme gælder, hvis ATP vender tommelfingeren nedad til en investering eller en børsintroduktion.

»Mange små analytikere ved, at ATP bruger mange ressourcer på at vurdere deres investeringer, og derfor er der tendens til, at de rider med på bølgen i den retning, som ATP angiver. Men det handler jo også om, at de er dygtige,« siger en højtplaceret kilde i miljøet.

Så Exiqon er helt klart værd at holde øje med!



TRÅDOVERSIGT