Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Chr. Hansen Holding


37455 jeppeschmidt 30/12 2010 19:51
Oversigt


Jeg faldt lige over følgende artikel, og kunne godt tænke mig at høre lidt om hvad folk tror at det kan betyde på Chr. Hansen Holding aktien på sigt?
Personligt synes jeg, at det lyder rigtig spændende.

http://ing.dk/artikel/114995-sunde-bakteriers-kamp-mod-onde-skal-stoppe-antibiotikaresistens

MVH Jeppe



30/12 2010 20:50 faurschou 337456



Jeg faldt også lige over dit indlæg, og nu er jeg jo pr. def. en sur gammel .......

Men du lagde også indlægget i under TA, hvor det måske ikke passer så godt, og så er der lidt meget sportsjournalistik over indlægget (Fortæl mig hvad I føler/tror).
Analyser - tænk selv - argumenter, og så bliver det interessant.

Men skulle jeg mene noget om aktien så blev den gap'ed up og derefter solgt ned under stor volumen, så fulgte der en test under lavere volumen, så jeg finder, at aktien udviser svaghedstegn.

FA mæssigt så ligger effekten af de sunde bakterier langt ud i fremtiden da:
"Chr. Hansen har dog endnu ikke dokumentation for en direkte forbindelse mellem brugen af probiotika og antibiotika,"

/faur (godt nytår - forresten)

CHR.CO




31/12 2010 02:00 megetgod 337465



Salg af probiotika er vel lige netop her Chr. Hansen oplever størst vækst, sådan uden at have set seneste kvartalsregnskab. Jeg tror væksten vil fortsætte og der ligger helt klart et potentiale i at forebygge multiresistente patogener, da det er mit indtryk at man har utroligt lidt fokus herpå i biotek-sektoren, samt det at udvikle nye antibiotika.

Chr. Hansen er stor inden for probiotika, men vil man have mindre diversifiserede selskaber i porteføljen, som kun fokuserer på probiotika, kunne Biogaia eller Probi i Sverige være et bud. Hvorvidt de så markedsfører sig mod landbruget ved jeg ikke. Som man kan læse i artiklen er der jo forskel på hvilke arter der bruges som probiotika i mennesker og dyr. Jeg læste en videnskabelig artikel for noget tid siden, hvori der stod at man bl.a. anvender Bacillus cereus som probiotika til kyllinger, hvor bakterien ellers er patogen overfor mennesker. Så hvis man vil købe aktier i Biogaia eller Probi, idet man tror på øget marked for probiotika i landbruget, skal man nok lige undersøge om de to selskaber fokuserer herpå:)

mvh Mikael

PS. Ordet tarmflora, som bruges i artiklen, bør ophøre med at eksistere. Det må hedde tarmbiota. Hvor mange planter er det nu lige der vokser i tarmen?;)



31/12 2010 08:58 Interface 337466



Hverken BioGaia eller Probi sælger probiotika til landbruget. De fokuser pt alt forskning og salg til mennesker.
Jeppe, hvis du synes at probiotika er spændende så kig lidt på BioGaia. Nestlé er pt igang med en verdensomspændne lancering med BioGaias bakterie L. Reuteri i Baby Infant Formula. Desuden forventer jeg at resultatet af deres første Helicobacter pylori studie bliver offentliggjort i 2011. I Danmark kan man købe deres 2 hovedprodukter BioGaia dråber og BioGaia tabletter i Matas. BioGaia dråberne kan forbygge kolik og andre mave problemer hos spædbørn.



31/12 2010 11:32 Hegu 037468



Desværre sælger hverken Biogaias dråber eller tabletter særligt godt i Danmark. Dette skyldes de strenge regler omkring anprisning af kosttilskud. Ærgerligt nok for produktet er godt nok.

Topsællerten til småbørn er pt. Probiotic Panda fra Engholmgruppen. Dette produkt har et godt tag i helsekostbutikkerne og de alternative behandlere , fordi firmaet afholder mange produktkurser for disse. Det gør Pharma Nord, som har Biogaias produkter derimod ikke.

Med venlig hilsen

Hegu



31/12 2010 12:34 johnsen 137473



Hold du bare øje med Chr. Hansen. Jeg finder den interessant langsigtet. Plejer stort set aldrig at deltage i IPO og har den derfor ikke......endnu.

TA data er lidt småt:
http://binvest.dk/aktiegrafer.htm#CHRH

men følger den for et evt. godt entry point. Jeg er måske lidt "farvet" af denne aktie.



TRÅDOVERSIGT