Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alere NGAL test


37865 leoloo 14/1 2011 15:12
Oversigt

Jeg lyttede til Aleres præsentation fra JP Morgan Healthcare conference (10.-13. januar)

Jeg kan ikke linke direkte til præsentationen da man skal registrere sig før man kan høre den, men den kan findes via www.jpmorgan.metameetings.com

Omkring deres NGAL test:

"Another world first here (han nævner før at de Alere er kendt for at at være first movers i dianogstics) is a marker for akute kidney injury.
It is odd, but there is no marker for -there are some markers for- involved in kidney injury but none that are true meassure of the actual kidney injury itself, the other markers tend to be a meassure for meassurement.

Many applications for this product. We have launced it in Europe and elsewhere and we will be bringing it into the states in a relatively short period of time.."

Nok taler han ikke om et salg men det virker da underligt at bruge ordet "launch" hvis de endnu ikke har solgt et eneste stk? Mon det er et launch der dækker over test og validering?

Og selvfølgelig, ikke et eneste ord om Bioportos Ngal test.

vh




14/1 2011 15:17 leoloo 037866



fra omkring 11 minutter inde..



14/1 2011 15:27 troldmanden 337867



Godt spottet leoloo

Abbott har jo også "launch" deres Ngal for mere end et år siden i europa. Men så længe de ikke tager penge for testene så kan BioPorto ikke gøre noget. Så jeg tror det er som du skriver. De har muligvis delt en række test ud til div sygehuse for de kan gå i gang med at validere testen. Dermed hjælper de også indrekte Bioporto hvis det er tilfældet



14/1 2011 17:08 leoloo 237871



Ja troldmanden det er jeg enig i, men man kan så diskutere lødigheden i at sidde foran en investorskare og proklamere launch er sket i europa og snarlig ditto i usa, uden at informere om den lille, men væsentlige krølle der er på historien.

Mon ikke mange, selv de professionelle, der ikke har indgående kendskab til forløbet vil have en anden opfattelse af hvad status rent faktisk er, når de har overværet eller hørt præsentationen.

Ellers har jeg helt misforstået den generelle fortolkning af ordet launch, og hvad andre måtte forstå ved ordet. Det kan såmænd også godt være tilfældet.

vh



14/1 2011 17:15 troldmanden 037872



Jo det er nok meget normalt man forbinder ordet "launch" med at så begynder indtægterne så småt at tikke ind. Teoretisk set så ved vi dog ikke om de reelt set er begyndt at sælge. Jeg tvivler dog meget kraftigt på det



TRÅDOVERSIGT