Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad er der galt med V og K?


38269 Hegu 29/1 2011 15:48
Oversigt

Hvad er der dog gået galt med V og K´s forhold til erhvervslivet? De indfører iværksætterskat og multimedieskat, masser af administrative byrder, love og regler, er arrogante og hånlige, når f.eks. Novos Lars Rebien giver gode råd og har ingen overordnet vækstpolitik. Alligevel tillader de sig at skælde ud i en situation, hvor de burde være anderledes mere lyttende og ydmyge.


http://www.b.dk/nationalt/minister-i-frontalangreb-paa-erhvervslivet

Med venlig hilsen

Hegu



29/1 2011 17:31 HRmunk 038273



Er en multimedieskat ikke rimelig nok? Vi bruger alle mobiltelefon, internet, pc og bærbare. Hvorfor skulle nogen have skattefradrag for denne udgift, mens andre må betale fuld pris?
Iværksætterskatten(rettere lagerbeskatning på beregnet skattegevinst for aktionærere med mindre end 10% af aktiekapitalen i unorterede selskaber) er et fejlskud. Og guderne må vide, hvem der fik den tåbelige ide, at lagerbeskatte istedet for at beskatte gevinsten når den realiseres.



29/1 2011 20:32 vouskootia 138275



Multimedie skat er ikke rimelig.
Folk der 'faar' firma mobil betaler med ulempen ved at vaere allways-on.
Det samme med hjemme-arbejdsplads/pc.
Multimedieskatten arbejder imod fleksible arbejdere.
Hvor mange kr giver skatten effektivt? (hvis vi traekker administration fra, samt nedsat produktivitet i virksomheder, og ogsaa faerre arbejdstimer af arbejderen?)

Er helt enig i at V&K har spillet fallit med den liberale tanke, og er vel idag en slags socialdemokratiet. LA vil kommme til at sluge mange liberale stemmer fremover.



29/1 2011 21:13 HRmunk 038276



At det er en ulempe at have firmamobil/hjemme pc er en sag mellem dig og din arbejdsplads, og har intet med fælleskassen at gøre. Man kan ikke have, at privatforbrug giver fradragsret.



29/1 2011 22:56 vouskootia 238279



det har med fælleskassen at gøre når firmaer hæmmes pga. tåbelige skatteregler (i dag siger mange flere vel nej tak til at være fleksible på arbejdspladsen med hjemmearbejdsplads og firmatelefon - og det til skade for produktiviteten, osv.).

men du har ret i at for mange firmaer har udnyttet det til at give skattefri gaver til medarbejdere.

et postulat kunne så være at skattelovgivningen er for kompleks - og at der altid vil blive fundet nye huller som vil blive udnyttet - for at leve i dagens danmark skal man jo vel nærmest være skatte ekspert for ikke at blive "snydt".
Er multimedieskatte ordningen nu ved at blive "systematisk udnyttet" endnu engang?

ps. er selv "dum" - ingen pensionsordninger, ingen bolig investeringer, ingen fradrag, straksbeskatter alle aktie gevinster i året ;−)



29/1 2011 21:29 HRmunk 138277



Det er også sådan jeg opfatter Troels Lund Poulsens opråb, som jeg er enig i.

http://epn.dk/samfund/politik/article2322203.ece



30/1 2011 12:00 Hegu 138283






30/1 2011 14:42 JørgenVarnæs 338288



Alle er enige om at vores viden og ekstra indsats er vejen frem for Danmark.

Hvad er det nu vi beskatter aller-hårdest her i landet?

Og så tør jeg slet ikke tænke på, hvordan vi behandler dem, der tør tage den risiko at tilbyde arbejdspladser til andre.



30/1 2011 17:47 oneofakind 238294



Problemet er vel i dag, at der er omvendt bevisbyrde.. eller ingen appelmulighed, hvis man KUN benytter de til rådighed stillede hjælpemidler og adgangen til nettet.. i arbejdsøjemed!
Selvom jeg har dobbelt op af både mobil, computer og adgang til nettet.. skal jeg fortsat betale skat af goderne! Det er så let at skære alle over en kam...! Blot er denne skat både urimelig og hæmmende for udviklingen i erhvervslivet!
Og urimelig skat.. har vi sågu nok af i forvejen!
Hvori består f.eks. logikken i, at når man har et momsnummer skal man betale ekstra for renovation.. uanstet man har et papirløst kontor og udelukkende foretager konsulent-bistand og foredrag?
Blot for at nævne en anden ny, underlig skat!
mvh.



TRÅDOVERSIGT