Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Den danske I-phone-Killer


38311 Hegu 31/1 2011 16:28
Oversigt




31/1 2011 16:51 troldmanden 138312



Ja jeg læste om den i sidste uge. Virklig, virklig spændende perspektiver. Mulighederne er jo nærmest endeløse. Det svare nærmest til det nye marked apple skabte ved at introducere Ipad

Og med den interesse der har været for telefonen så er jeg ikke i tvivl om det bliver til noget. Noget virkligt stort. Men en sådan føtter skal jo alt andet lige produceres i udlandet så selv et evt kæmpe gennembrud vil nok desværre ikke kaste spwecielt mange nye arbejdspladser af sig i DK.

Men det bliver spændende at følge den videre udvikling.

Vh
T.

PS det kan godt svare sig at se den reklame video der ligger på hegus link. Selv det har de lavet virkligt godt



31/1 2011 17:22 kallifs 038314



Vi må ha B&O på banen - oplagt samarbejde.. :)



31/1 2011 17:36 Conner 038315



Lige nøjagtig, lad dem blot smide nogle millioner efter den, de kommer ind igen. Meget mere af den slags tak.
Og hold k... hvor er den fed.



31/1 2011 17:47 138317



Ja. Det burde være SÅ oplagt for B&O. Men mon ikke de har brændt fingrene på deres seneste mobileventyr. Problemet er jo netop ikke hardware men software!

Apple Iphone 8?



31/1 2011 17:48 troldmanden 038318



Ja B&O bør 110% tage kontakt til de 3 unge mennekser. Og det vel at mærke SERIØS kontakt.

Det kunne være så vildt med et reelt dansk mobil eventyr. En sådan tlf vil kunne sælge i mio. vis....



31/1 2011 18:45 JørgenVarnæs 038324



Hahaha - FLS har da større chance for at blive en succes i mobiltelefonmarkedet.

Kan i huske den sidste B&O lavede? Deres forståelse af succeskriterierene i mobilmarkedet kan sammenlignes med Sovjetunionens forståelse for bæredygtig sværindustri - ikke eksisterende, på en god dag!



31/1 2011 19:55 Conner 038325



Jo, jeg husker godt hvordan det gik sidst. Mon ikke B&O også husker det. Normalt så lærer man af sine fejl, og det formoder jeg også B&O gør. Grunden til lige nøjagtig at pege på B&O er blandt andet deres historiske tilgang til design. Med denne telefon, kan man da virkelig tale om design.

En anden grund er, at det er en dansk virksomhed. Lad os da for guds skyld beholde alt med fremtid i, i Danmark. Årsager dertil er indlysende, dem skal du ikke have forklaret.

B&O behøves ikke at tage slæbet med udvikling af det skal til, men de kan jo entrere med nogen, som har forstand på det, de selv mangler.

Sidst men ikke mindst JV, alt det der med, at det går nok ikke, det er der ikke plads til. Det er ud over stepperne. Vi skal bruge alle de ressourcer vi har, og B&O er stadig en sådan, selv om de har været hårdt trængt.



1/2 2011 09:52 JørgenVarnæs 038343



Hej Conner - jeg forstår udemærket alle de ting, du skriver. Problemet - problemerne faktisk - med B&O er som aka også skriver, at de ikke kan noget som helst med software. Og hvis jeg skal være rigtig fræk, så kan de overhovedet intet med brugeroplevelse og brugerfunktionalitet. Her er Apple outstanding - og Nokia som er markedsleder leger i den grad catch-up.

At få B&O til at lave en mobiltelefon i dag vil være som at matche mig imod Usain Bolt på en 100m og taberen bliver skudt



1/2 2011 13:57 Conner 038363



Jo, du ville nok blive skudt :−)

Tidligere brugte B&O, Phillips billedrør og kabinet fra B&O.
Kunne man forestille sig B&O "kabinet" og Apple indmad på telefonen?

Jeg har forøvrigt forsøgt at ringe til B&O, for at servere ideen for dem, i tilfælde af at de kun læser bagsiden af avisen, men jeg kan ikke finde et telefonnummer på deres hjemmeside - kun mail. Hvis det er standarden hos B&O, så må de nok hellere lade være med en sådan telefon.

Mht Nokia er jeg enig.



2/2 2011 10:15 JørgenVarnæs 038401



Hej Conner,

Smartphones er blevet et helt andet game på meget kort tid. Se blot iPhone 4. Den er allerede ved at være yesterdays news. Andre telefoner har bedre hardware konfigurationer og tilbyder software og funktionaliteter der er bedre.
B&O vil ikke have en kinamands chance i et spil, hvor man skal komme med en ny storhittende telefon ca hver 3-6 måned bare for at kunne følge med markedet.

Og så designet på den der telefon - 3 fløje! Det er helt galt. Hvis man vil have noget i den størrelse, så kan man købe sig en ipad eller lignende. Her har man fjernet tastaturet og musen og dermed gjort brugeroplevelsen meget mere intuitiv. Nu styrer man direkte med fingeren på skærmen. Det kan selv fru Olsen finde ud af.

Det telefondesign ser måske besnærende ud - men det er en brugs- og kvalitetsmæssig katastrofe, der ingen praktisk anvendelse har.



2/2 2011 10:41 Conner 038402



Hej JV, jeg ser nok nødt til at bøje mig i støvet for argumentet med nye modeller. Det er meget dyrt at frembringe en ny model, og jeg tror du har ret i, at B&O ikke har resourcerne.
Ros herfra for din viden og indsigt i mange ting :−)



2/2 2011 11:21 troldmanden 138405



Hej JV

Jeg er slet ikke enig i din betragtning af brugs mulighederne for denne mobil. Og de mange, mange hundrede personer der har kommenteret div tech sites hvor nyheden om mobilen kom ud siger det samme. Der er en meget stor og overvældende interesse for konceptet. Jeg er ikke det fjerneste i tvivl om en sådan tlf ville kunne sælge rigtig mange mio stk. HVIS og så fremt det kan lade sig gøre at lave den holdbar nok i hængslerne.

Jeg tror også en sådan tlf vil have en længere levetid end de smartsphones vi ser pt. Ganske enkelt fordi den er SÅ banebrydende i sint design og brugs muligheder. Og i den forbindelse kan jeg slet ikke se nogen sammenligning med Ipad. En Ipad kan jo ikke puttes i lommen.

Jeg har også min tvivl om hvorvidt B&O ville kunne løfte opgaven. De har slet ikke et produktions apparat der kan spøtte mange mio stk ud. Men de er nu godt dumme hvis ikke de alligevel kigger seriøst på muligheden. For den her tlf - hvis den reelt set kan bygges som en holdbar produktions model - kan sælge for et 2-cifret mia beløb.



2/2 2011 11:24 JørgenVarnæs 038406



du siger det selv - stik den fætter i lommen og se hvad der sker.

Mit gæt er, at du skal ud og købe en ny telefon dagen efter.



2/2 2011 11:34 troldmanden 038407



Nej der er da ingen tvivl om at en af de størst udviklings udfordringer ved tlf bliver at få lavet låse mekanisme super, super holdbar. Jeg forudsættere netop også at det problem kan løses. Og kan det først det så bliver det et brag af en sællert.

Jeg er slet ikke i tvivl om det her koncept vil der blive brugt en hel del ressourcer på at få udviklet holdbare hænglser/låse mekanisme. Potentialet er ganske enkelt for stort til ikke at turde satse nogle R&D penge på det



2/2 2011 12:03 JørgenVarnæs 038410



Det er ren Ford Edsel det der. Når det kommer til stykket er der ingen, der gider betale for alle de skærme. Telefonen kan knap nok kaldes mobil og opfylder stort set ingen af kriterierne for effektiv mobil kommunikation - og holdbarheden vil være yderst diskutabel.

Grunden til at jeg sammenligner med ipad er, at dette apparat sætter sig lige i det space, hvor ipad'en befinder sig. Dette monstrum er for "uhandy" til at være mobilt, og det er for svagt et koncept til at kunne tage kampen op med en egentlig tablet.

Den minder mig mest om det rejsevækkeur mine bedsteforældre havde stående på natbordet. Og det rejste sgu ingen steder.



31/1 2011 21:18 troldmanden 138326



Via nedenstående link kan man se modtagelsen blandt en masse design interesserede. I blandt alle kommentarene er denne

I am 56 yr old Mom. My boys all have modern phones and that's great. I have a Nokia flip, outdated. I have never cared for anything fancy for myself. I keep these not so hip phones until they literally fall apart then I get another not so fancy phone. This Flip phone has me excited. I am ready to go modern with this phone and no other. I am totally impressed.

Med sådan udtalelser så er verdens marekdet altså VIDT åbent.

Læse flere kommentar her


http://www.yankodesign.com/2011/01/19/how-cool-can-a-flip-phone-get/



1/2 2011 09:47 038342



det markedet er mindre design og hardware og mere software end man tror. Så de skal da virkeligt finde et software system der kan matche dem, så det er ikke lige B&O i min optik. Hvis B&O kunne lave samarbejde om styresystemer så ville de kunne komme langt. Og så er touchscreens vel ikke deres spidskompetence.

Men det ville være fedt at kunne køre det i Danmark, men det er usandsynligt.



TRÅDOVERSIGT