Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

APM Terminals på vej med ny storhavn i Vietnam


39029 fcras 16/2 2011 11:40
Oversigt


Onsdag 16. februar 2011 kl: 09:50

Om en måned åbner APM Terminals en ny storhavn i Vietnam. Cai Mep International Termonal, der ligger 80 kilometer sydøst for Ho Chi Minh City, udstyres med nye kæmpekraner, der vil gøre det muligt at håndtere skibe med en kapacitet på op til 15.000 TEU.

"Asien er et vækstmarked, og Vietnam har erkendt, at der er brug for flere havne. Regeringen har ønsket en udbygning for at styrke landets konkurrenceevne. Det er vigtigt for udviklingen, at varerne nemt og hurtigt kan komme ind og ud", siger Michael Them Rasmussen, der er direktør for det jointventure mellem APM Terminals og det statslige vietnamesiske havneselskab, der står bag havnen.

Maersk Line, der i dag bruger konkurrenten PSA's havneanlæg, siger, at man er klar til at skifte til den nye CMIT terminal, hvis pris og kvalitet viser sig bedre end hos PSA.

Dermed er der tegn i sol og måne på, at Maersk Line snart vil være at finde blandt brugerne af den nye terminal.

Den nye storhavn åbner den 15. marts.

Kilde: JP Erhverv & Økonomi
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=10121
-----------------------------------------
http://www.apmterminals.com/
http://www.maersk.com/AboutMaersk/Pages/BusinessAreas.aspx

Photo: A view of the APM Terminals,Virginia

MAERSK A.CO




16/2 2011 12:04 troldmanden 039030



Eftersom Maeersk jo rygtes at købe en ny serie skibe med plads til 18-20.000 TEU er det så ikke lidt underligt de ikke også allerede nu tager højde for det når de bygger nye havne? Er kranerne gearet til at kunne nå en række længere ud?




TRÅDOVERSIGT