Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har tidligere talt for Rovsing og gør det igen. H1 på mandag


39087 Pengehansen 17/2 2011 11:32
Oversigt

Og her op til H1 vil jeg gøre det igen. Interessen for denne aktie er stort set væk. Men der blevet gået til den med right-sizing og fokusering. Det er mandag H1 fremlægges. Er der andre der har synspunkter på aktien? Rovsing kom ud af første kvartal med en omsætning på 8,8 mio. kr. med et resultat af primær drift (EBIT) på 2,3 mio. kr.

Dette kan ikke omsættes til helårsresultat - men set i forhold til en markedsværdi på pt. 20 mio. kunne der være et megahop på vej vil der bare tilnærmelsesvis er en forsættelse af de gode takter fra Q1.



26/2 2011 09:09 oneofakind 039461



Hej PH! Jeg har tidligere været meget varm på "Rovsing-casen" og fik da også en profitabel flyvetur med aktien da den kortvarigt blev hypet (af andre, jeg havde skriveforbud) på EI.
Tilbage var så min sædvanlige "gratis" post, som jeg efterfølgende smed, da fy-ordet "konvertible obligationer", udstedt af Rovsing selv dukkede op!
Har du beregnet på strike-kursen, hvor det bliver interessant at konvertere, antallet af aktier, der kommer i spil, samt ikke mindst... størrelsen af obl. beløbet der blev udstedt, mht. gæld i selskabet!
Har ikke længere overskudet til at koncentrere mig om aktien, men en brush up mht. dags dato og nøgletal kunne da være interessant!
mvh.



TRÅDOVERSIGT