Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dannemora Mineral


39838 gnobby 8/3 2011 13:47
Oversigt

Svenske Dannemora Mineral er værd at holde øje med. Det er en af de aktier, som jeg har fulgt igennem længere tid. Jeg havde den på min observationsliste i medio 2009, hvor den lavede udbrud fra base omkring kurs 16 – i dag handles den til 74 sek. Til trods for et klart købssignal besluttede jeg ikke at købe, da jeg savnede likviditet og den kortsigtede cykliske udvikling i de ledende indikatorer indikerede risiko for en generel korrektion i aktiemarkedet (fase 2 i roc 6 mdr. på de ledende indikatorer, er den mest tricky fase i forhold korrelationen til aktiemarkedet). I dag befinder vi os igen i samme situation, når vi kigger på de ledende indikatorer og det tekniske setup på Dannemora. Den er dog blevet mere likvid og selve den teknisk formation er meget tiltalende. Aktien er tilbage til området omkring ATH basen og siden april måned i 09 er der blevet konsolideret. Den befinder sig nu i toppen af dette område, som er et stærkt signal, og der ser meget tiltalende ud. Dog så mangler vi forsat det endelige købssignal i form af et reelt brud på de 76 sek.

Vedlægger et eksempel på korrelationen mellem leading indikator og S&P500


pptxproinvestor.pptx



8/3 2011 15:35 TeamGarlic 039840



Interessant. Holder den korrelation stadig vand i dag - dine data er jo fra 1971. Har du en definition på leading indicator ?



8/3 2011 16:29 gnobby 039843



Ja, korrelationen holder forsat vand. Leading indicators er én komponent af business cycles, der består af coincident og lagging indicators. Michell & Burns definerede i 50erne, ud fra 800 tisserier, ovennænte indicatorer. De bliver i dag released af Conference Board og Businesscycle.com på ugentlig og månedtlig basis. Ingen konjunkturforløb er jo indentiske, hvorfor det er vigtigt at leading indicators analyseres på kort og lang sigt. På lang sigt anvender jeg kvartalsdata modelleret via MACD.



8/3 2011 22:54 megetgod 039863



Helt sikkert et spændende teknisk setup. Meget i stil med Northland Resources.

mvh Mikael :D



TRÅDOVERSIGT