Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Polarcus, køb eller sælg?????


39866 Nippon1976 9/3 2011 00:11
Oversigt

Udviklingen på det sidste har givet mig grund til bekymring, hvilket også har gjort at jeg har smidt min posion, da jeg forventede en sidelænds bevægelse eller i værste fald et fald.

Et hurtig blik på det weekly chart viser at vi i januar brød den lilla linje under høj vol. og dermed udløste en IHS.
Indikatorene MACD og RSI giver pt ikke nogen grund til bekymring på den lange bane, vi har dog støt mod modstand i 8 n.kr og falder derfra tilbage. Spørgsmålet er så hvor langt vi skal ned, før end vi skal op igen?
Vi har har fire eller fem support/resistens områder vi skal forholde os til og det er:
6
6.7
7.2/7.4
8

Vi befinder os stadig i en opadgående trendkanal (den røde), dog er der noget, der kunne tyde på at vi er gledet over i en nedadgående (den sorte).
Formodninger kan man ikke handle på, så derfor er vi nødt til at vente og se, hvilken af dem der er valid og det finder vi ud af ved brud af den øverste sorte eller den nederste røde, som så vil udløse et købs- eller salgssignal.
Hvis vi skal nedad, vil den lilla med stor sandsynlighed også komme til at yde support igen.

Daily chart giver heller ikke noget entydigt svar på hvor vi skal hen. Vi har dog opbygget noget der kunne ligne en HS formation med target i 6 n.kr. Denne er dog først valid ved brud på den sorte linje (Ca 6.9)
Vi befinder os også her inde i en trekantsformation og først ved brud på den, kan man handle.
første salgssignal ved være luk under modstandsområdet 7.2/7.4, hvilket også vil være brud på den opadgående korte trend.
Bliver den sorte også brudt (6.9) så vil et godt opsamlingssted være 6 n. kr.
RSI fortæller også ikke så meget andet at det den er faldet lidt tilbage og for aktier i optrend er det meget normalt at rebounde omkring 50 (vi er pt på 52)
MACD er begyndt at knudre sammen og gøre klar til et bull cross, hvilket i så fald vil give et købssignal.
Aktie er dog stadig yders interessant, vi den IHS som pt er valid giver en upside target på næsten 100% og da FA siger at olien skal højere op, så er det ikke umuligt.

polarcus

polarcus




TRÅDOVERSIGT