Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fiskeolie hjælper kemo-patienter


40107 Hegu 14/3 2011 12:33
Oversigt

Der dukker hele tiden nye undersøgelser og forskningsresultater frem omkring fiskeoliens positive egenskaber i forbindelse med den almene helbred, men også i forbindelse med specifikke lidelser. Sidste nye er fiskeoliens positive indvirkning for patienter i kemoterapi:

http://www.nutraingredients.com/Health-condition-categories/Weight-management/Fish-oil-may-help-cancer-patients-fight-muscle-wastage-say-researchers/?utm_source=Newsletter_Product&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%2BProduct

Norske Aker BioMarine i Norge er et godt bud på en børsnoteret virksomhed i branchen.

http://www.akerbiomarine.com

Med venlig hilsen

Hegu

Helge Larsen



15/3 2011 20:10 Hegu 040207



Fiskeolie reducerer risikoen for AMD:

ttp://www.nutraingredients-usa.com/Research/Omega-3-may-reduce-risk-of-AMD-vision-loss/?c=fhpWiaaFE53y1%2BYIFJNU8%2BZ8L0Q0IUa6&utm_source=newsletter_daily&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%2BDaily



16/3 2011 21:59 Baobao 040251



Hej Hegu

En anden norsk fiske olie fabrikant man skulle holde lidt øje med er Pronova. http://www.pronova.com/

Prøv at kigge på dem, de har blandt deres kunder bla. Glaxo og Takeda, som er nogen at de rigtige store spillere indenfor Pharma industrien.

Mvh. A



16/3 2011 22:35 Hegu 040252



Hej Baobao...du har ret. Pronova er en vigtig spiller på markedet på markedet for fiskeolie. Jeg vil fremover huske aktiemarkeringen på dette selskab sammen med AkerBiomarine.

Der er i den lægevidenskabelige verden ved at komme endnu mere fokus på triglycerid contra kolesterolværdierne i relation til hjertekar-sygdomme. Her har Pronova produkterne Omacor® og Lovaza™ til behandling af høje triglycerid-tal og salget må forventes at stige i de kommende år.

Med venlig hilsen

Helge Larsen




TRÅDOVERSIGT