Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topsil i heftig nedtrend


40115 Match 14/3 2011 14:02
Oversigt

Som mangeårig investor i Topsil er det helt usædvanligt bekymrende at se kursudviklingen fortsætte ned i hastigere og hastigere tempo efterhånden som vi nærmer os regnskabsaflæggelsen den 22/3.

Man kan ikke se sig fri for en fornemmelse af uheldig insiderviden omkring det kommende regnskab. Forudsigelserne var ellers slet ikke negative, da Topsil aflagde 3/4 årsregnskab i november, men der kan være sket ubehageligheder, hvilket jeg dog ikke håber.

Det kan selvfølgelig også være storinvestorer, der vil ud inden regnskabet, men gennem hele januar, februar og nu marts, har der været et enormt salgspres på aktien.

Er der noget galt ?










14/3 2011 14:25 Gobe 040120



Hej Match.

Deler din interesse for Topsil og kan ikke se, der skulle være negative udmeldinger omkring Topsil siden sidste rapport.

Ellers skulle de vel være udmeldt.

Ligger selv med 209 K styk, så er meget fortrøsningsfuld.

Tror mere, der er tale om TA, - hvor nedturen starter med det SHS med halslinien 1,48, - der spiller os et puds.

Holder over rapporten, - hvilket jeg normalt ikke gør i nogen aktier.

Gobe



14/3 2011 14:25 040121



Hej Match,

Jeg forstår heller ikke helt hvorfor den skal tvinges helt derned og venter mig da egentlig fremgang over hele linien.

De er jo igang med en opskalering af virksomheden, i et marked som vokser rimeligt kraftigt og hvor de endelig har fået fat i de rigtige bruttomarginer.

Jeg forstår det ikke.



25/3 2011 12:09 bdubrp 040578



Hej

jeg mælder mig på linje med jer, jeg forstår faktisk heller ikke dette fald i topsil, jeg har dog benyttte lejligheden til at få suppleret.

årsregnskabet var i den nedre del af hvad der var mældt ud, men jeg syntes deres udvidelses planer lyder rigtig godt så jeg ser frem til at følge dem igennem de næste år.





TRÅDOVERSIGT