Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sådan....


41043 johnsen 7/4 2011 19:29
Oversigt

DSV A/S
Pressemeddelelse
DSV - General Motors uddeler leverandørpris til DSV
Bilproducenten General Motors (GM) har uddelt en pris til DSV som udbyder af logistikydelser. GM har begrundet uddelingen af prisen som Årets Leverandør 2010 med en enestående præstation og et forbilledligt samarbejde.



DSV er en af de udvalgte leverandører, der fik overrakt en pris som GM koncernens bedste leverandører ved en festlig ceremoni på GM Renaissance Center i Detroit, USA.



Pålidelig produktionsmaskine

DSV Air & Sea transporterer bildele for General Motors fra Europa, Afrika og Nærøsten til fabrikker og reservedelslagre i Europa (Tyskland, Østrig, England og Ungarn) samt lokationer i Nordamerika, Asien og Australien.



Integreret leverandørstyring

Arbejdet for GM omfatter ordrestyring, leverandørstyring og naturligvis de fysiske oversøiske leverancer fra Europa. For at kunne gøre de underliggende processer så gennemskuelige som muligt har DSV udviklet en kundetilpasset softwareløsning for GM.



Kontroltårn i Bremen

Hele leveringskæden styres fra DSV Air & Sea's GM-kontroltårn i Bremen i Tyskland. De omfattende krav til biltransport har fået DSV Air & Sea til at revidere sine processer for derved at kunne levere ydelser af endnu højere kvalitet. "Vi har med støtte fra vores søsterdivision DSV Road leveret transport af højeste kvalitet til hele Europa fra en enkelt lokation," forklarer administrerende direktør for DSV Air & Sea GmbH Tobias Schmidt. "Med automatiserede processer og grænseflader til alle samarbejdspartnere har vi været i stand til at sikre fuldt integreret og bæredygtig styring af begivenheder i GM's meget følsomme globale forsyningskæde."



En vigtig anerkendelse

"Det er en stor ære og hædersbevisning at modtage denne pris. Vi er meget glade for, at de værdsætter vores arbejde," siger administrerende direktør for DSV A/S Jens Bjørn Andersen og tilføjer "Prisen er en belønning for at støtte en af verdens største virksomheder med konkurrencedygtige produkter af høj kvalitet."



Presse information DSV

Banemarksvej 58

2605 Brøndby

Danmark

Tel: +45 43 20 30 40

press@dsv.com

www.dsv.com

Vedhæftede filer:
GM - DSV Supplier of the Year_110407_dk.pdf



Det er ikkee så ringe gået.



8/4 2011 14:35 johnsen 041084






TRÅDOVERSIGT