Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Seadrill


41083 Nippon1976 8/4 2011 14:26
Oversigt

Seadrill har før været debateret herinde og jeg ved at der er en del af jer, der har den. Jeg læste her i dag en anbefaling af den, da den er faldet en del på det sidste.

Teknisk, ser den alt andet en god ud. Godt nok er RSI relativ lav, men der er etableret en nedadgående trend, men lavere bunde og toppe og før den bliver brudt er der ikke købssignal her.
Så har seadrill også laver en IHS som, hvis kursen (195,4) ikke når at stige i dag, er udløst. Det godt ved sådanne patterns er, at man kan beregne target og dermed opsamlingspunk. For seadrill vil target være lige omkring 170 markeret med den sorte linje.

Parabolic sar også givet salgssignal.
Så min konklution er, at der på kort og mellem lang sigt er en salgsanbefaling og at man skal holde rigtig godt øje med 170.

Ser er iøvrigt rigtig mange af de andre olie-relaterede aktier, der har samme overkøbte formationer, så pas på eller reducer i beholdingen.

Eneste olie-aktie jeg har fortiden er NOR og den har en bundformation.

SDRL.OL




TRÅDOVERSIGT

41083 Seadrill
8/4 14:26 Nippon1976 3