Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Short angreb i TopoTarget


43477 CHjortInvest 27/6 2011 20:30
Oversigt

Måske der sidder en enkel eller 10 som ikke forstår hvad der er sket med kursen i bl.a. Topo, så får I da lige lidt herfra.

DBL har solgt kursen ned, og hvis I samtidigt kaster et blik på det spike i shorts (udlånte aktier), så ligner det da en TA'nke...

Et par spekulanter valgte at gå "all in" i et forsøg på en hurtig gevinst- ofte et spil på 5-10 øre, men har valgt at smide igen. Tab større en Target. Først smed EIK sine i fredags og det gav selvsagt lidt "blod" på tanden og DBL lagde låg på ethvert forsøg på at løfte kursen. Her mandag røg SPN så samme vej. Swing spekulanter gør så deres, desværre med ringe held- de satser på små gevinster, men ender ofte med at sælge med et større tab.

Satset fra shorterne er, at tyngdekraften nu gør sit (læs småspekulanterne, og for at stoppe denne nedadgående spiral kræves en lidt mere kølig gruppe af køb og hold investorer. Den generelle markeds stemning er negativ og det er dette der spille på.

Og husk så, at shortere er også en slags mennesker, de drives af de samme følelser som alle andre- Frygt og Grådighed.

Mv.

topo, TopoTarget, TOPO.CO




27/6 2011 21:24 actdk 043481



Sad netop i dag og planlagde køb, men undrede mig over DBLs ageren og manglende købsinteresse, så udskød derfor købet.

Tak for forklaringen.



28/6 2011 22:52 Gorm 043525



Intressant! Tack! Nytt golv etablerat kring tidigare ATL (NE unregarded).



29/6 2011 17:36 oneofakind 243560



Umiddelbart fornemmer jeg, at vi ikke har set sidste "all time low" i TT endnu! Aktien er volatibel, samarbejdsaftalen med Spectrum medfører at der er strikse krav til investorinfo.. derfor tavshed, tidslinien siger efteråret før der kommer "gang" i nyhedsstrømmen.. Alt i alt en lækkerbidsken for shortsælgere.. forudsat den ikke opdages af købere med "volumen" bag sig.. der giver et squeeze.. men reelt er der ingen der aner, hvornår køberne slår til..! og det kan være ved 1,88, det kan være ved 1,5 eller lavere.. sålænge der er nyhedstomt fra selskabet! Jeg afventer yderligere køb.. til jeg ser en klar bund.. og det kan man ikke sige, der endnu er dannet! mvh.



29/6 2011 17:42 oneofakind 043561



P.S. "You have to MAKE the "trend" your friend.. It does´nt come asking you for friendship!.. So it takes an EFFORT, to Find it, to Analyse it, and to Understand it" Then you can "Love" it! :) /The FAUL-method :)



TRÅDOVERSIGT