Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pandora - så faldt kejserens klæder.


44553 collersteen 2/8 2011 10:06
Oversigt

Pandora er idag kommet med en katastrofemelding iform af et fremrykket regnskab med en markant nedjustering af væksten. Det er jo væksten der skal drive en Aktiekurs som pandora's afstraffelsen er kommet prompte og brutalt.
Det vælter fortsat ind med nyheder og kommentarer :
http://www.proinvestor.com/nyheder/PNDORA.CO/

Der er mange der har været skeptiske siden aktien blev noteret og de må nu sidde og gnide sig i hænderne, nu hvor tilliden er til aktien er mere end forsvundet overnight. Direktøren er fyret - det var vel også på sin plads efter den opjustering man ikke var sen til at komme med i marts/april da aktien allerede var under stort short attack. Det lugter...
Endda så meget så man nok burde kigge den lock-up aftale fra emissionen efter i sømmene. Den varer 1 år og udløber dermed først i oktober, og indeholder bl.a. et forbud mod udlån af aktier også. Det kunne være interessant, for et eller andet sted skal det massive antal aktier til shorthandel jo også været kommet fra....

Der må sidde nogle investeringsbanker et sted med røde ører - og dog, de er nok ligeglade. De har jo nok tjent fedt på noteringen, på opturen og så igen på nedturen.

Men kurs 40 og markedsværdi på 5mia er måske nok også en overreaktion, medmindre vi da skal til at indprise negativ vækst fremover?
Aktien vil være præget af dårlig karma lang tid fremover nu, hvor de inst. investorer er blevet tørret i r.... så det må alt andet lige kun være fra trading-briller at man kigger på den, medmindre man har de helt lange briller på.

Men lad os få et indlæg med diskussion af aktien og dens muligheder... og ikke mindst trusler.
De tjener jo dog fortsat penge pga. strukturen i forretningen. Og det er jo trods alt ikke dårligt. Holder de udmeldte tal nu ender man vel på et resultat omkring 1mia kr eller mere.



TRÅDOVERSIGT