Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Maersk Line ombygger containerskibe


45050 fcras 14/8 2011 21:55
Oversigt


Mandag 8. august 2011 kl: 08:06

Maersk Line er i gang med at ombygge en række af sine containerskibe så de får plads til flere containere. Målet er at øge kapaciteten på den nuværende flåde med 52.000 TEU, hvilket vil gøre Maersk Line mere konkurrencedygtig og samtidig reducere miljøbelastningen.

Det nye program går intern i rederiet under navnet Capacity Boost.

"Capacity Boost handler om, hvordan vi gennem en innovativ indsats kan øge kapaciteten om bord på vores nuværende flåde, og derved øge vores markedsandel", siger Abhijat Chahal, Maersk Line Vessel Management.

Som et led i projektet er Maersk Line gået i gang med at ombygge 16 af sine containerskibe af S-klassen. Ombygningen betyder, at hvert af skibene fremover får plads til yderligere 1.418 TEU.

Det sker ved at løfte styrehuset tre etager i vejret, og erstattet surringsbroerne med nye surrigsbroer der er 1 tier højere og stærkere.

Ombygningerne finder sted på det kinesiske Bei Hai værft i Qingdao, og ombygningen af de 16 skibe ventes at være afsluttet inden udløbet af 3. kvartal næste år. Sammenlagt vil ombygningerne øge skibenes kapacitet med over 20.000 TEU.

Ud over det omtalte Bridge Elevation Project, er Maersk Line Vessel Managements i gang med en række andre innovative ændringer om bord på rederiets skibe, som sammenlagt ventes at øge kapaciteten med 52.000 TEU.

Ved et øge kapaciteten, uden at der skal bygges nye skibe, reducerer ombygningerne samtidig miljøbelastningen pr. transporteret container.

Billederne viser Carsten Mærsk og Charlotte Mærsk mens de var under ombygning. Billederne er taget af Svenning B. Jensen.

Du kan sebilleder af ombygningen:
http://www.maritimedanmark.dk/?News=Billedserier&Id=681

Kilde: Maersk Line
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11538


MAERSK A.CO




TRÅDOVERSIGT