Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt

Så er den endelig blevet færdig! Gennemgangen af TJ's Nordnetportefølje som en del af min "Porteføljer og Performance"-serie:

http://www.market-trends.net/blog/portefoljer-og-performance-del-2.html

Enjoy og husk at se den til ende (20 min...yikes)

René



9/9 2011 14:47 Nippon1976 146210



som altid rigtig lærrig video og bestemt vær at bruge 20 min op.

Den LTM er den ren teori eller handler du selv udelukkende efter den? Jeg synes du nævnte noget om at du har short nu, hvordan indgår det i dit afkast?



9/9 2011 14:51 renek 146211



Hej Nippon

Velbekomme :)

LTM er på ingen måder teori. Den bygger på et solidt empirisk arbejde fra min side.

Jeg handler den 100% mekanisk for en del af mine midler som anvist på hjemmesiden, men går ikke short i disse midler, blot ud af markedet.

Den anden del trader jeg og anvender LTM til at anvise mit aggressionsniveau: da den er bearish nu er jeg aggressiv på shortsiden og mindre aggressiv på longsiden, når disse trades dukker op. Jeg anvender den derfor som en objektiv måde at definere hvilken side jeg skal læne mig mest til.



9/9 2011 20:38 Kristensen 146215



Hej René!

Tak for det gode og veludførte arbejde. Jeg sætter stor pris på, at du på fritidsbasis laver disse videoer - ikke mindst uden betaling :)

Vi kan hurtigt blive enig om at Thorleif Jackson er rigtigt dygtigt til det fundamentale, men det ærger mig alligevel han ikke "timer" markedet bare en lille smule. Bl.a. stiller han nogle regler op for sig selv, som gør det svært for ham at reagere i bearmarkeder. Han er kommet med følgende kommentar på sin nordnet blog:

"Mit frivillige tre-måneders handelscølibat er nu slut og jeg kan nu igen frit handle som jeg vil. Og dog ikke helt. For jeg har nemlig sat mig et nyt frivilligt mål mht. min handelsaktivitet: Jeg vil ikke vil sælge aktier, jeg har ejet under et år.

Mine nye bånd betyder, at jeg tidligst kan sælge Bed Bath and Beyond og Gazprom i september 2011, Vimpelcom i januar 2012 og Microsoft i maj 2012.

Jeg indfører den nye regel fordi jeg håber den vil tvinge mig til at tænke mere langsigtet. Med den nye regel vil jeg ikke blive fritet til at forsøge mig med kortsigtede sats men i stedet tænke mig om en ekstra gang før jeg kaster mig ud i en ny investering."

Jeg kan godt se det kan være en fordel, for at tvinge sig selv til at tænke langsigtet, men på denne måde udnytter man ikke de aktuelle markedssituationer. Jeg synes nærmere man må acceptere at der er nogle fundamentale forhold i verdensøkonomien som gør aktiemarkedet usikkert. Og hvorfor så sætte en regel op, således man ikke har mulighed for at reagere på dette? Det er mig uforstående. Nå det så er sagt, så er der nok et par aktier i hans portefølje som jeg godt kunne finde på at købe, når jeg synes det er ved at være tid igen.

Men vender vi tilbage til din handelsstrategi, så må jeg indrømme jeg har stor respekt for din LTM. Den vil jeg holde et skarpt øje med fremover. Samtidig er jeg glad for at LTM er gået ud af markedet, da det bekræfter min egen portefølje, hvor der næsten er blevet solgt ud den seneste uges tid.



9/9 2011 21:27 Nippon1976 046217



kristensen, det er godt nok en farlig strategi i et så volatilt og usikkert marked. Det kan blive dyrt, hvis man ikke har sine sl på plads.



9/9 2011 21:46 Kristensen 046218



Ja lige nøjagtigt hvad jeg mener - hvorfor ikke time sine køb og salg bare en smule?



10/9 2011 12:27 renek 146225



Hej Kristensen

Han hader jo markedstiming og er af den skole at det umuligt kan lade sig gøre. Mange tror at markedstiming handler om forudsigelser...det kunne ikke være mere forkert.



TRÅDOVERSIGT