Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DFDS køber ny overfart i Østersøen


46403 fcras 15/9 2011 08:05
Oversigt


Torsdag 15. september 2011 kl: 07:58


DFDS har indgået en aftale om at overtage fragt- og passagerruten mellem Kapellskär i Sverige og Paldiski i Estland fra det estiske rederi Baltic Scandinavian Lines (BSL). Alle medarbejdere på ruten fortsætter.

"Kapellskär har med sin placering ca. 100 kilometer nord for Stockholm en perfekt placering i forhold til vejforbindelserne til Stockholm og de svenske industriområder i både øst og vest samt Danmark og Norge.

Ligeledes er Paldiski placeret direkte ved den baltiske hovedvej, der forbinder den estiske hovedstad Tallinn og de øvrige baltiske lande med Skt. Petersborg i Rusland, der er et vigtigt trafikknudepunkt med direkte vej- og jernbaneforbindelser til Moskva og alle større russiske byer", siger Vice President i DFDS, Anders Refsgaard, der er ansvarlig for BU Baltic Sea.

Ruten betjenes af ropax-skibet Lisco Patria, der er chartret fra DFDS. Skibet er bygget i 1992, kan medtage 1700 banemeter gods eller personbiler og har kabiner til 242 passagerer. Overfarten tager 10 timer. Der er afgang seks gange pr. uge, fra Kapellskär kl. 11 med ankomst i Paldiski kl. 22 og afgang igen fra Paldiski kl. 00:15 med ankomst i Kapellskär kl 9:45.

Alle de nuværende ca. 32 medarbejdere til søs og på land tilbydes at fortsætte på ruten.I forbindelse med overtagelsen etableres der et nyt agenturselskab, DFDS Seaways OÜ, som ligger i Tallinn, indtil videre på samme adresse som det nyværende agentur.

Handelen forudsætter konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Kilde: DFDS
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11863

http://www.dfdsgroup.com/

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT