Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jeg er temmelig mystificeret


4913 dummy 18/3 2009 03:29
Oversigt

Over den massive "bunke", som med enorm skjult volumen blev lagt i salg i 2,80 idag(går).

Som jeg har skrevet "på den anden kanal" er det jo økonomisk "idioti" idet sælger uden problemer kunne have fået 1-2-3-4-5... øre mere pr. aktie.

Den eneste grund til at gøre dette, som min fantasi kan "opfinde" er at "nogen" ønsker at gennemføre en overtagelse til "en ikke for høj pris" og derfor sørger for at TOPO ikke KAN stige.

Har nogen af Jer et bedre/andet bud på årsagen ?

Mvh Kim



18/3 2009 10:43 Stinker 04919



Hej Dummy, det er en fristende tanke, men måske er den netop mere fristende end sandsynlig. Et begavet svar, som kunne tjene til at underbygge dine gisninger, må vel afhænge, dels af om det påny var Handelsbanken, der var på spil, dels af hvis aktier, man lægger til grund, at Handelsbanken sælger så massivt ud af. Ved du hvor mange procent af aktierne Handelsbanken efterhånden har langet over disken, og hvor meget længere skal man eventuelt vente for at få en storaktionærmeddelelse at se?



18/3 2009 13:16 dummy 04933



I går kørte SVB og DB vist nærmest i "slynggreb på skøjtebanen" ?

TOPO har opgivet Bankinvest, som storaktionær (>5%), men hos Bankinvest kan man ikke se at de har TOPO - skrev "someone" igår.

Selvom BI ER storaktionær - betyder det jo ikke at TOPO fylder så meget hos BI at de er nød til at nævne det ! Så det kan være - eller ej ;−)

Avanza har været "storkøber" i de sidste par dage - tidligere var det UBS. Men det kan jo være for forskellige kunder (evt. selskabskonstruktioner) - således at man måske nærmer sig kontrol, men ikke er forpligtet til at udsende "storaktionærmeddelelse" ? ?

Mvh Kim
P.s. Hvis du mener at mit gæt er usandsynligt - kunne du så ikke foreslå et "sandsynligere" scenarie ?



18/3 2009 13:45 Stinker 04938



Jeg mener ikke at dit gæt er usandsynligt - det er blot så tilpas attraktivt, at det formentlig er formålstjenligt at være både skeptisk og kritisk samt at undersøge sagen så nøje som muligt.

Jeg synes også at udsalget ser spøjst ud, idet sælgerne ikke med mellemrum lader køberne komme til for derved at hæve niveauet inden salget genoptages. Men måske er sælgeren bange for, at der blot indfinder sig en anden sælger i hans sted?

Mht. køberne er Avanza så ikke blot den mægler som benyttes af de private svenskere, der har fattet interesse for casen? Jeg kan ihvertfald ikke errindre at have set Avanza blandt køberne førend de svenske debatører gik igang med at skrive først på redeye.se og siden EI.

Mht. storaktionærer kiggede jeg også på et tidspunkt på Bankinvests side og kunne heller ikke finde nogle storaktionæropgørelser. Kigger du på de enkelte afdelinger foresvæver det mig dog, at du vil se, at der i flere af dem figurerer beholdninger af Topotarget. Min interesse var ikke intens nok til at kigge dem alle igennem og lægge tallene sammen.
Orker du, er jeg dog bestemt ikke uinteresseret i at høre hvad du kommer frem til.



20/3 2009 16:01 1970 05209



Tjah, der var i al fald en her, som har solgt ud..

PKA reducerer aktieandel i TopoTarget
20-03-2009 13:36

Pensionskassernes Administration, PKA, har reduceret ejerandelen i biotekselskabet TopoTarget til 4,73 pct. af aktierne. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse.

Tidligere var PKA storaktionær med mere end 5 pct. af kapitalen i TopoTarget, ifølge årsregnskabet.

Nyhedsbureauet Direkt



20/3 2009 22:21 collersteen 05233



Jeg ville gerne snart se lidt insideropkøb, hvis man skal have noget som helst tillid til hvad ledelsen lukker ud....



TRÅDOVERSIGT