Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sort mandag eller hva???


54281 golfhouse 12/3 2012 17:16
Oversigt

Syntes markedet er underlig i dag!!!

Vestas melder gigant ordre ud og falder!!!

Sjælsø melder ikke en skid ud og stiger ca. 8 %

Torm stiger 4 % også uden udmelding, den er dog så langt nede i kurs at lille stigning = høje %


Er der nogen der har en eller anden idé om hvad der sker???



12/3 2012 17:27 254282



Alle 3 aktier er et eller andet sted distressed aktiver. De kan opføre sig snart sagt ligesom vinden blæser.

Torm. Det kan kun være spil til nullet.

Sjælsø. Det kan være spil til nullet.

Vestas. Det er spil hver vej inden næste regnskab.



12/3 2012 20:08 Futte 054290



Sjælsø stiger vel stadig som følge af bankenpakken der har reduceret den umiddelbare risiko for at de bliver tvunget ud i konkurs pga. deres lån.

Tror umiddelbart godt den kan finde på at fortsætte sin stigning et par dage endnu.



12/3 2012 21:26 054294



Tjooo jo ja. Er jeg den eneste der er nervøs i og med at det sidste vi hørte fra direktøren var at han havde anstrengt likviditet og nul gennemsigtighed?



12/3 2012 22:13 tumle1969 054298



Vedr. Sjælsø, er her et udrag fra Ritzau Finans:
Den seneste bankpakke, officielt kaldet Udviklingspakken, kommer sandsynligvis til at blive redningskrans for en lang række børsnoterede og ikke-børsnoterede banker og ejendomsselskaber, som uden redningspakken ville krakke indenfor de næste 6-12 måneder. Det skriver Aktieugebrevet.
Ugebrevet fremhæver Sjælsø Gruppen, som et eksempel på, hvordan markedet vurderer den positive effekt af den nye redningskrans.
- Allerede i dagene op til redningspakkens offentliggørelse den 2. marts begyndte Sjælsø-aktien at flyve i vejret. Fra en kurs på 1,6 er aktien på mindre end to uger steget til 3,9 og altså næsten 150 pct.. Der er ikke i mellemtiden kommet nyt fra selskabet, skriver ugebrevet.
Også en lang række andre svage bankaktier og mere eller mindre svage børsnoterede ejendomsselskaber har taget en gevaldig lufttur de seneste uger.

Nordicom er steget 27 pct. Aarhus Lokalbank 19 pct., Tønder Bank 14 pct. og Vestjysk Bank 13 pct.

- Vi vurderer, at der ligger ganske betydelige aktiekursstigninger forude for disse aktier, samt en lang række andre svage bank- og ejendomsaktier, konstaterer ugebrevet. og begrunder det med, at den seneste redningspakke indeholder vigtige redskaber, som reducerer sandsynligheden for konkurser i disse selskaber markant.

SLUT

Billedet skal jo vende på et eller andet tidspunkt, og jeg tror det er hvad investorerne nu tro er tilfældet med Sjælsø.....kommer regnskabet uden nye skeletter i skabet, har jeg en tror på en kurs på over 10 indenfor en overskuelig fremtid. Husk på, der skal ikke meget til at flytte kursen opad fra hvor den ligger nu, og med den nye udviklingspakke der giver ejendomselskaberne mere tryghed, skal der ikke meget positivt nyt til......de aktier jeg har i selskabet får i hvert fald lov at ligge indtil videre :)



13/3 2012 00:04 Futte 054306



Enig med både aka og tumle.

Mener abosolut Sjælsø har potentiale så længe der ikke kommer dårlige nyheder, men den kan til gengæld vende snuden sydpå med ekspressfart hvis der kommer negative nyheder eller rygter i markedet.

Jeg rider med et stykke tid endnu. Men vil absolut anbefale alle der har sjælsø til at have en rock solid exit strategi.



13/3 2012 10:48 renek 354315



Helt enig. Forelsk dig aldrig i casen. Ellers sker dette:

http://www.market-trends.net/blog/582.html

Har selv lavet en lignende fandango i FingerPrint Cards (-77%)



14/3 2012 03:57 tumle1969 154365



Hej rkhanen, helt klart interessant læsning. Psykologi er en sjov størrelse, men der er i div. fora pt. en tendens til at se ned på de små aktier og omvendt tale store aktier op.
Tag eksemplet Vestas, hvor det for ikke længe siden var aldeles utænkelig med en kurs under 100.....se hvor den er idag. Den ligger og svinger mellem 55 - 60, og kan stort set ikke bevæge sig opad, selv på gode nyheder!
Nu med eksemplet Sjælsø, så blev aktien bombet helt tilbage i kurs 1,00 for så efterfølgende at bevæge sig op i lejet 1,50 - 1,60. Her har den så ligget og været røvkedelig i et halvt års tid. Nu begynder der så at komme noget positivt omkring aktien i forhold til solgte projekter samt en bankpakke der holder hånden under ejendomsbranchen. Ikke underligt at en udpint Aktie som Sjælsø springer 150%. Selv på halvgode nyheder kan denne Aktie bevæge sig opad, og hvis ellers det kommende regnskab ikke indeholder de store dårligdomme, så tror jeg ikke at der er langt til kurs 10.
Jeg har på ingen måde stirret mig blind på Sjælsø-aktien, og har / vil da heller ikke kaste de store summer i aktien. Men selv mindre beløb kan vokse sig store, hvis denne Aktie får medvind!



TRÅDOVERSIGT