Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Carlsberg - euferi eller?


54316 Alberto 13/3 2012 11:16
Oversigt

Tillad mig selvom jeg er newbie inderfor TA: På et 1 min. chart over Carlsberg kan man se, at aktien er steget i børsåbningen 7 dage i træk (dog ikke voldsomt %-mæssigt), for siden på dagen at "sive" i nul eller til lige i overkanten af udgangspunktet. Umiddelbart ville jeg tolke det som en vis euferi i aktien - eller i markedet som helhed. Euferi der ikke helt kan skygge over den ret høje værdisætning og høje stigningstakt, vi har set her indenfor det sidste stykke tid uden rigtig gode FA-nyheder (min tolkning)- heller ingen dårlige! Vi har nået de fleste nyere kursmål og bevæger os mod kursmål sat 1 år tilbage. Desuden kan jeg se morgeneuferien pointmæssigt aftage dag for dag. Dog mangler jeg at se på macd og RSI!

Alt i alt synes jeg at kunne se en vis udmattelse på kort sigt! Kan man overhovedet se noget ud af dette kaffegrums og er der nogle, der har lyst at kommentere?

For markedet som helhed og efter Grækenlands aftalen/konkursen - der så først var en konkurs efter natlig votering (læg mærke til at så at sige ingen journalister har fanget den)skal markedet finde sine ben! Mange tror på sagen (euferi), men afgørende tror jeg bliver, om Bernanke i dag holder renten nede og giver finanspolitiske lempelser! -Hvad jeg ikke tror, han gør..........
13/3 2012 11:47 renek 054318Her er lidt snik-snak frem og tilbage omkring TA:

http://www.proinvestor.com/boards/49882/DS-Norden-kaempe-topmoenster-?#49945

"Technical analysis is a windsocket - not a crystal ball" (Carl Swenlin)13/3 2012 13:18 Alberto 054327Rigtig god tråd - tak for den!13/3 2012 13:14 doodha 254326Inspireret af din overskrift om Øl og eufori, tillader jeg mig med dette opløftende link: ;)
13/3 2012 17:41 overleif 054335Eufori jo - og formentlig også overdreven. I al fald blev det dagen jeg solgte alle mine aktier inkl. Carlsberg efter at have tjent, synes jeg, en fandens masse penge på få måneder.
Og pengene, ja, for 90% vedkommende vil de nok aldrig igen komme i aktiemarkedet, jeg har simpelthen så lidt tiltro til selve måden børserne fungerer på hvilket naturligvis hænger sammen med at jeg ingen gentager ingen tillid har til bankerne og den manglende tillid vil ikke kunne genoprettes i min levetid. Så 10% tilbage engang bare for at legeTRÅDOVERSIGT