Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

THRAN.CO - er hverken mere eller mindre til salg..........


54893 fcras 26/3 2012 18:17
Oversigt


Thrane & Thranes nye formand vil ikke kommentere uenighederne med den tidligere formand.

26. marts 2012, 10:33

Thrane & Thrane er hverken mere eller mindre til salg efter formandsskiftet i bestyrelsen. Det slår den nye formand, Morten Eldrup-Jørgen, fast over for Business.dk. Tidligere mandag smækkede den mangeårige bestyrelsesformand Waldemar Schmidt med døren, og forlod selskabet på grund af uenighed med bestyrelsen.

"Det er selvfølgelig meget alvorligt, at en bestyrelsesformand føler sig nødsaget til at gøre det. Men jeg vil ikke kommentere, hvad uenigheden handlede om," siger Morten Eldrup-Jørgensen og skynder sig at tilføje:

"Men lad mig lige igen slå fast, at det er svært at være uenig i en fremtid, der endnu ikke er afgjort. Vi har et åbent sind i bestyrelsen, men vi skal lægge kabalen i den rigtige rækkefølge. Nu skal vi have resultatet af vores undersøgelse af markedet, og så tager vi en beslutning om, hvad der så skal ske."

Mandag morgen meddelte den danske kommunikationsudstyrsproducent til aktørerne på fondsbørsen, at den mangeårige bestyrelsesformand Waldemar Schmidt forlader virksomheden fra dags dato. Kort efter skrev den nu tidligere bestyrelsesformand sin egen pressemeddelelse, hvor han forklarede, at det skete i protest mod bestyrelsens visioner om selskabets fremtid.


Læs også: Analyse: Lars Thrane tog et modigt valg
http://www.business.dk/industri/analyse-lars-thrane-tog-et-modigt-valg


Thrane & Thranes Aktiekurs steg med 25 procent, da det i februar kom frem, at Cobham overvejede at købe virksomheden. Da englænderne senere smed den plan i papirkurven, faldt aktiekursen med 13 procent. Reaktionen på bestyrelsesformandens smæk med døren er en time efter børsåbning et fald på 4 procent.

"Vi står samme sted, vi hele tiden har stået. Vi fik en henvendelse fra Conham, og derefter besluttede vi, at vi ville have en strategisk undersøgelse af mulighederne. Og det var det rigtige at gøre, hvis man skal tage hensyn til aktionærernes bedste," siger Morten Eldrup-Jørgensen.

http://www.business.dk/digital/ny-thrane-formand-det-er-alvorligt

http://www.thrane.com/

THRAN.CO




TRÅDOVERSIGT