Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ny teknologi kan blive en superforretning for T & T


55473 fcras 13/4 2012 13:58
Oversigt


Ny teknologi kan blive en superforretning for Thrane & Thrane

Flere kilder, som Berlingske Business har talt med, vurderer, at der gemmer sig et stort
potentiale i det kommende Global Xpress-marked fra Inmarsat, som Thrane & Thrane står til at få en god portion af.

13. april 2012, 09:08

Det er et spørgsmål om hastighed. Kravet om højere båndbredde på de syv have er støt stigende, og satellit-selskabet Inmarsat gør sig nu klar til at møde maritim-industriens efterspørgsel med den nye og lynhurtige Global Xpress-teknologi,

"Hvis alt går som branchefolk og analytikere forventer, så kommer der til at ske et ryk af kunder mod KA-bånd, for det giver en hastighed, de kun kunne drømme om tidligere," siger Henrik Christensen fra European Satellite Link.

- mere her:
http://www.business.dk/digital/ny-teknologi-kan-blive-en-superforretning-for-thrane-thrane

Thrane, THRAN.CO




13/4 2012 14:54 fizz 055476



Hej fcras
Denne artikel viser igen hvor spændende Thrane er. Jeg har bemærket at du interesserer dig en del for det maritime, så måske vil du kunne svare på et spørgsmål?

Jeg tænker at når Thrane udvikler nye produkter som f.eks. til KA-båndet, vil det så ikke medfører en kanebalisme på deres øvrige produkter? Eller med andre ord, hvor mange forskellige kommunikations veje har skibe. Jeg tænker selv at en kommunikations vej er nok, hvis den selvfølgelig er hurtig nok, er det helt forkert?

Selv hvis det stjæler omsætning for thrane, vil det selvfølgelig stadig være godt med nye forbedrede produkter da de vil øge konkurrenceevnen for Thrane.

fizz



13/4 2012 21:44 fizz 055507



Lars Thrane bør sælge sine aktier i Thrane & Thrane til bejleren Cobham. Det er bedst for virksomheden og medarbejderne. Det er vurderingen fra Nyhedsbrev for Bestyrelser.
- Han (Lars Thrane, red.) bør gå i dialog med Cobham og stille nogle betingelser for at sælge sin aktiepost, skriver nyhedsbrevet.
For det første at tilbuddet øges til kurs 430-450.
For det andet at Cobham garanterer bevarelse af danske arbejdspladser og fortsat udvikling af den danske forretning.
- Cobham vil antageligt kunne betale en god merpris over de 420 kr./aktie, hvis de også får Lars Thranes aktiepost, da Cobham så vil kunne udnytte eventuelle synergier, herunder samordning af forskning og udvikling, produktion og administration, vurderer ugebrevet.
Ejer Cobham kun 50 eller 60 pct. af Trane & Thrane vil englænderne godt nok sidde med kontrollen og alle bestyrelsesposter, men det vil ikke være en ideel situation for hverken Thrane & Thrane eller Cobham - eller de resterende aktionærer i Thrane & Thrane.
- Faktum er, at "markedet" og de mange mindre aktionærer i Thrane & Thrane har fået et meget stærkt signal fra de institutionelle investorer om, at kurs 420 er en god pris, understreger ugebrevet. De har nemlig solgt til den kurs.
At aktien aktuelt handles over kurs 420 afspejler, at der ikke længere er tvivl om, at Cobham overtager Thrane & Thrane.
- Nu er spørgsmålet alene prisen. Efter alt at dømme står udenlandske spekulationsfonde bag de massive opkøb i markedet. Alene tirsdag stod UBS, Morgan Stanley og JP Morgan nettokøb i markedet for over 110 mio. kr., svarende til knap 5 pct. af aktiekapitalen, konkluderer nyhedsbrevet.
Fredag handles Thrane og Thrane i 425,50 kr.
Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk



TRÅDOVERSIGT