Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kollapser vestas aktien imorgen! og konkurs om 6 måneder?


56998 centa50 16/5 2012 23:09
Oversigt

Husk nu der skal meget skrække nyheder til nu før vestas kan stige på det og hvis den ikke kan det så kom ud mens tiden er der! Det her ligner ren kollaps og 3 verdenskrig i vestas kursen..

endnu et skidt tegn for vestas at de fyrer medarbejder!

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/232982/vestas_fyrer_215_i_danmark.html

First solar som også synker som et titanic skib som vestas falder flsr ned med %8.21 kursen hedder 13,9

Det tegner normalt ret skidt for vestas imorgen!


First solar og Vestas er begge shortet godt og grundigt, og vi kan erkende at shorterne har vundet dette game. Jeg tager hatten af for dem de har klaret det..

Dem som har udlånt deres aktier til shorterne har vidst skudt sig selv i foden da de har købt releativt højt og nu når de skal have dem tilbage ligger de med pænt tab, det giver ingen mening ellers også har de fået betalt gode renter og penge oven i dette.


Usa index er faldet iaften og firstsolar som har fået tæt på 10% fald ved jeg ikke hvad jeg skal sige om vestas andet end ingen tør købe aktien nu..


TA mæssigt.. aktien har støtte i 38,7-38,8 som formentlig bliver testet når børsen åbner ligesom den gjorde idag i 38,88. Holder dette område er det ren suværen køb da jeg vil tro den skal op med 10-20 kr hvis ikke mere indenfor 4 uger.

Men psykologien og kaputulation og usa index fortæller mig at vestas kan ikke undgå at gå ned til 2003 marts bunden i 32 område og ikke midst meget værre denne gang som vil slutte i kurs alt fra kurs 2-10 på sigt med emissioner til følge og konkurs.



16/5 2012 23:25 cyber 057000



centa, det bliver ikke i morgen



16/5 2012 23:32 Conner 057001



Ja det er i grunden ufatteligt, at First Solar i den grad kan trække Vestas med i faldet, men ud fra en kvantitativ tilgang til det indsamlede materialesæt, så burde der ikke være nogen tvivl om konklusionen.
Der hvor jeg ser den største udfordring fremover er, at det statisktiske materiale nok bliver en anelse svært at få kategoriseret, og få frembragt et brugbart resultat der kan omsættes.



16/5 2012 23:54 Henne 057002



Tjah der er vel i hvert fald to ting man kan konkludere:

1) Indlæggene om Vestas bliver generelt mere og mere desperate så vi begynder at nærme os bunden.

2) Aktien er vel reelt set allerede kollapset, idet den er faldet knap 10 % på en uge, knap 30 % på en måned og 75 % på et år!

Det bliver i hvert fald ikke i morgen den kollapser (mere), idet børsen har lukket pga. Kristi Himmelfart :−)!

Så det bliver først mandag føljetonen fortsætter. Købte selv en mindre portion i dag i, hvad jeg mente var en fremragende kurs - 39,20! Vanvittigt, hvordan den bare bliver ved at falde og falde. På et tidspunkt kommer, der et vanvittigt spike - spørgsmålet er bare fra, hvilket niveau. Kurs 25 må jeg efterhånden erkende jeg begynde at tro kan lade sig gøre når vi også tager omverdenen med i betragtning.



TRÅDOVERSIGT