Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidth: Ludowici-aktionærer takker ja


57589 fcras 31/5 2012 08:38
Oversigt

31. maj 2012 Kl. 7:36

FLSmidth har nu overtaget australske Ludowici efter en længere opkøbsproces, der har været plaget af bøde fra konkurrencemyndigheder og modbud. Det fortæller den danske leverandør af udstyr til mine- og cementbranchen i en fondsbørsmeddelelse.

"FLSmidth kan med glæde meddele, at aktionærerne i Ludowici i dag har godkendt den særlige købsaftale, hvorigennem FLSmidth vil overtage alle aktierne i Ludowici," skriver FLSmidth.

Samtidig berettes det, at FLSmidth har modtaget alle nødvendige myndighedstilladelser, men at man fortsat skal igennem en sidste godkendelse. Her ventes der retsmøde den 8. juni. Den endelige overtagelse vil finde sted i juli, om alt gå vel.

FLSmidth lagde sit første bud på Ludowici tilbage i januar, men har siden måttet hæve prisen fra 7,20 til 11 australske dollar per Aktie, eller til godt 2,3 mia. kr. Det sket, efter at britiske Weir meldte sig ind i kampen.

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/233948/flsmidth_ludowici-aktionaerer_takker_ja.html

http://www.flsmidth.com/

http://www.ludowici.com.au/

FLS.CO




TRÅDOVERSIGT