Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Maersk Drilling indgår ny milliardkontrakt


57772 fcras 4/6 2012 10:11
Oversigt

Mandag 4. juni 2012 kl: 09:44

Maersk Drilling har indgået en kontrakt med et unavngivet olieselskab om, at chartre det første af selskabets kommende boreskibe. Kontrakten, der har en varighed på tre år fra udgangen af 2013, har en værdi på 610 millioner dollar.

"Med underskrivelsen af denne kontrakt for den første af vores fire ultra-deepwater boreskibe, er vi i stand til at tilføje endnu en 610 millioner dollar stor kontrakt til vores ordrebeholdning, hvilket giver et solidt grundlag for vores videre vækst", siger Claus V. Hemmingsen, CEO for Maersk Drilling.

"Den Mexicanske Golf er fortsat et fokusområde for Maersk Drilling, og vi er glade for at styrke vores tilstedeværelse på dette attraktive marked", siger Hemmingsen.

Maersk Drilling bestilte de fire ultra-deepwater boreskibe hos Samsung Heavy Industries i Sydkorea i 2011. De fire borerigge vil blive leveret i 2013 og 2014. Den samlede investering i boreskibene er på 2,6 milliarder dollar.

Kilde: Maersk Drilling
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=14651

Maersk Drilling
http://www.maerskdrilling.com/

MAERSK A.CO




TRÅDOVERSIGT