Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas, våbenhvile eller bund?


58268 hv1d3 14/6 2012 11:18
Oversigt

For første gang i flere uger følger Vestas rent faktisk markedet og de andre cykliske aktier. Merrill og Morgans brandudsalg ser også ud til at være fortid, er dette mon bunden eller er der blot tale om en våbenhvile mens Hu Jintao besøger kongeriget?

15,2 mio. Euro for fabrikken, det var mere end jeg havde forventet. En kæmpe success for Vestas - de undgår at udbetale omkring 100 mio. kr i kompensation til medarbejderne (1,5 års løn) og reducerer deres kapacitetsomkostninger uden at nedlægge en fabrik (stadig adgang til den ekstra kapacitet hvis det skulle blive nødvendigt senere). Ydermere kan dette være udgangspunkt for et tættere sammenarbejde mellem Vestas og Titan. Måske er D.E ikke så dum alligevel?



14/6 2012 11:40 cykling 058270






14/6 2012 12:48 Mumtaz 058275



hv1d3

jeg tror hellere ikke DItlev er dum.. men irriterende med kursfaldet og irriterende at man køber for flere midler end man har råd til (man gearer eller lign) i et selskb som pt ikke tjener penge

q3-q4 vil vise om de tjener penge

og kommer der en samarbejdsaftale i dag - i morgen når Kinas præsident kommer eller et opkøb - så har D.E jo ikke dum selvom lad os sige kursen ryger til 40.. så er det jo langt vej til 100-200-250 hvor mange har købt

jeg har en høj GAK under 100 så nu venter jeg 5-10-15 år.. sålænge selskabet ikke går konkurs så skal aktien -selskabet nok komme

og de igen viser de kan tjene "penge" penge penge.. det vist det som handler om.. men vi skal nok vente 6-9 måneder og få vendt skuden

jeg supplerer når de viser sorte tal på bundlinien



14/6 2012 13:09 cykling 058276






14/6 2012 13:11 cykling 058277



sådan


2012/06/14, 12:17 ur Udskriv pressemeddelelse ' Artikel til en ven

Thüringen har gjort mere vindenergi sites

Erfurt - I Southwest Thüringen, har yderligere vindenergi steder blevet identificeret i regionplanen. Det thüringske minister for Byggeri, forklarede Christian Carius, at dette ville bidrage til at løse energi overgangen. "Med udvidelsen af ​​området brøkdel af vindmøller i det sydvestlige Thüringen, vi nu at fremrykke transformation af energi. Vi mener også de personlige bekymringer for borgerne, det naturlige og kulturelle landskab." Den resterende del hidtil har vindenergi prioriterede områder 'i det sydvestlige Thüringen regionale plan nu blevet godkendt. Statssekretær Inge Klaan afleveres i Suhl meddelelsen om godkendelse til formanden for det regionale Planning Association Southwest Thüringen, Ralf Luther.

Seks yderligere prioriterede områder
Den Southwest Thüringen regionale plan blev godkendt i februar 2011 uden at kapitlet, vindenergi ". Den regionale planlægning Association fortsatte planlægning procedurer for udpegning af prioriterede områder for vindkraft afgifter, og har analyseret sagen for vindenergi i ansigtet i forbindelse med de nye energipolitiske målsætninger. De ændrede planer nu se yderligere seks prioriterede områder i det sydvestlige Thüringen. Dette giver i alt 14 pladser til vindkraft til rådighed. Området fraktion i planlægningen område for denne form for vedvarende energi steg fra 0,1 til 0,15 procent. Dette er en stigning på næsten 200 nu cirka 600 hektar. Med udvisningen af ​​de prioriterede områder for regionalt betydelige vindmøller kan opstilles kun inden for disse områder. Således er de vindmøller på egnede fokuserede steder og følsomme dele af landet beskyttet.

Stigning i vindkraftkapacitet med 150 procent
Yderligere, "Udvidelsen af ​​de prioriterede områder for vindenergi, kan vi også udvide denne form for vedvarende energi," siger Carius. "For hele Thüringen, opretholder vi en stigning i vindkraft kapacitet på disse områder med omkring 150 procent i 2020 for muligt, at ville være omkring 1.700 MW af magt i forbindelse med en konsekvent repowering - .. Den udskiftning af gamle vindmøller med mere effektive moderne anlæg - vi ønsker denne værdi stadig stigende. Vi er igen gjort fremskridt med gennemførelsen af ​​energipolitiske målsætninger for delstatsregeringen et stort skridt. "



TRÅDOVERSIGT